Pluspunten
Bestelling is snel geplaatst. Daarna snel contact gehad met het bedrijf over de bezorging. Op het laatste moment wilde ik het moment van levering nog wijzigen. Dit was geen probleem. Tijdens het afleveren super aardig en behulpzaam personeel. Spullen allemaal in goede staat. Super service.
VerbeterpuntenIk kan geen negatieve punten bedenken. Ik kom zeker terug en zal iedereen aanbevelen zaken te doen met jullie! Ga zo door.
Pluspunten
EEN GOED BEDRIJF , WAAR IK ZEKER NOG EEN KEER ZAL AANKLOPPEN
VerbeterpuntenSLECHT OF GEEN BEREIK VIA DE TELEFOON . MOET STUKKEN BETER KUNNEN
Pluspunten
Snelle service en uitstekende communicatie
Pluspunten
Super netjes geregeld en goede spullen
Pluspunten
Vriendelijk personeel....prachtige tent...helemaal tevreden!!
Pluspunten
Snelle reacties via de mail. Super snel geregeld!
Pluspunten
aardige mensen en goede communicatie
VerbeterpuntenMatige stoelen, Bezorgkosten te hoog
Pluspunten
Ik had het gevoel heel persoonlijk behandeld te worden. Geen standaard emails. Heel vriendelijk personeel bij aankomst.
VerbeterpuntenDe tas die ik mee kreeg met de tentstokken was verre van heel. De stokken konden er uit vallen. Nu viel dit mee in de auto maar een verbeter punt zou zijn om de gaten in de tassen te dichten.
Pluspunten
Locatie makkelijk te vinden. Vriendelijk behandeld. Duidelijke uitleg. Hulp bij in- en uitladen.
VerbeterpuntenVervelend dat tijdstip van ophalen 2x gewijzigd werd. Tijden kwamen weliswaar uit maar was een beetje rommelig. Jammer van de beperkte terugbreng tijden.
Pluspunten
Goed geholpen, goed materiaal, zeker positief over dit bedrijf, volgende keer weer.
VerbeterpuntenLocatie en bereikbaarheid ( laden en lossen is iets minder ) Zou beter kunnen. Ook de ophaaltijden in de avonduren is iets minder.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, komen de afspraken na, goede nazorg. Al met al een uitstekend bedrijf waar wij in de toekomst zeker zaken mee blijven doen.
VerbeterpuntenVooral doorgaan zoals nu!
Materiaal beter controleren op tekortkomingen
Pluspunten
Alles was super geregeld. Heerlijk geen omkijken naar. Bedankt voor de goede service.
Pluspunten
flexibel
VerbeterpuntenIk had geen idee of de heaters wel goed genoeg waren voor de tent of het wel kon en of het warm genoeg zou zijn. achteraf toch wel blij dat ik nog een eigen heater had geregeld.
toen wij de tent uitpakte was hij best wel vuil, heeft volgens ons meer met de vorige huurders te maken als met het bedrijf
Pluspunten
Jammer dat de bezorgkosten zo duur is hier in Dordrecht
VerbeterpuntenNee hoor alles was prima geregeld
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht