Pluspunten
doet gewoon wat ze zeggen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ook op een korte termijn iets huren was mogelijk e n gelukkig ook nog personeel vrij om te komen helpen. Fijne service
Verbeterpuntenwellicht indien mogelijk sneller reageren. Telefonisch kreeg ik niemand te pakken en op mail werd wat later gereageerd. En op het laatst vroeg ik mezelf af of het nou wel of niet gelukt was om te reserveren. Bleek allemaal goed te zijn, maar kreeg hier pas laat een bevestiging van na mijn mail. Uiteraard alle begrip, kan niet altijd snel antwoorden
Hoi Claudette, Bedankt voor je reactie. Helaas waren wij die dag op locatie met een klus bezig, dus minder goed bereikbaar, echter na deze klus hebben we uw vragen netjes per mail beantwoord. Bedankt voor het vertrouwen in ons en we zien u graag weer terug. Mvg Partytentverhuur Drechtsteden
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenSnellere communicatie via mail
Pluspunten
Prima service. Afleveren, plaatsen, prima volgens afspraak.
VerbeterpuntenOntvangstbevestiging na gestuurde mail.
Pluspunten
Goed product voor even mooie prijs
Pluspunten
Snel vindbare website! Betrouwbare en snelle communicatie.
Pluspunten
Zonder problemen de party tent geannuleerd i.v.m harde wind
Pluspunten
Steeds snel reageren; direct antwoorden op vragen; behulpzame en vriendelijke "Geerten"; komen zeker terug.
Pluspunten
Heerlijk directe communicatie. Neemt de moeite om voor jou als klant mee te denken. Ons feest werd een groot succes door de spullen van Partytentverhuur Drechtsteden.
Pluspunten
Afspraken goed geregeld. Personeel erg beleefd.
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid telefoon, indien men vragen heeft.
Zorg dat iedereen borg kan teruggeven. Zodat het iets professioneler oogt/overkomt. Verder wel goede bereikbaarheid en zijn we goed te woord gestaan. Snelle service!
Goedendag, Bedankt voor uw reactie. Op uw verzoek hebben we de zaak eerder open gegooid, zodat u, uw spullen buiten de normale tijden terug kon brengen. Helaas was op dat moment de kas nog niet aanwezig, dus konden we de borg nog niet teruggeven. Echter deze is op dezelfde dag nog netjes op uw rekening gestort. Mvg Partytentverhuur Drechtsteden
Pluspunten
Makkelijk te bereiken
Pluspunten
goede service, vriendelijk personeel!
Verbeterpuntenspringkussens zijn erg zwaar.. wellicht overwegen om standaard enkel te kiezen voor levering en ophalen.
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht