Pluspunten
Fijn dat gebracht kon worden zonder extra kosten. Beschikbaarheid was ook geen probleem.
VerbeterpuntenTijdstip van afspraken (over brengen en terugbrengen) veranderden steeds.
Op de brander had een knop voor warmer en kouder moeten zitten.
Pluspunten
Goed spullen. Prima bereikbaar. Perfect geholpen!!
VerbeterpuntenAlles was prima geregeld. Helaas even moeten wachten op een bevestigingsmail waardoor dat niet meteen duidelijk was.
Pluspunten
Goede service,komen afspraken na.Materialen zijn in goede staat.Wij hadden het weer tegen,maar zijn in overleg gebleven en hebben ,doordat we in overleg bleven ,alles kunnen realiseren.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mee denken
VerbeterpuntenMeer personeel voor het opzetten, als iets uitgeleend word van te voren kijken of het aanwezig is
Pluspunten
Uitermate tevreden! Alles ws goed compleet, duidelijke handleiding. Super!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijne zaak, goede service, mooie spullen
VerbeterpuntenEen pinautomaat
Pluspunten
zie de punten. Personeel heel beleefd en hadden een professionele houding. pluspunt herkenbaarheid door de T-shirts.
Verbeterpuntenleveren was geen probleem alleen het opzetten personeel vinden moest even op zich laten wachten. tip dit sneller doorpakken verder de Heather was moeilijk aan de praat te krijgen, die ervaring hadden de jongens ook.
Pluspunten
Top service en uitgebreid assortiment
Nieuwe tas aanschaffen voor de buizen van tent
Sneller reageren op mail. En ook per telefoon nieuwe klanten info geven
Pluspunten
Goede communicatie en fijn personeel. Spullen die geleverd/verhuurd worden zijn erg goed!
VerbeterpuntenWe dachten dat er bij de BBQ ook gereedschap geleverd zou worden, dit was helaas niet zo. De muziekset was voor ons niet heel makkelijk te bedienen met een usb.
Goedendag Wendelien, Bedankt voor het invullen van deze beoordeling en fijn om te horen dat je ons toch een 9 geeft ondanks de verbeterpunten die je noemt. Het feit dat de BBQ gereedschap er niet bijzat is inderdaad een fout van ons geweest, waarvoor excuses. Wat betreft de bediening van de geluidsset met een USB stick ,dat is inderdaad niet ideaal, echter wel mogelijk inderdaad. De set is wel bijvoorbeeld draadloos (via tablet of smartphone) of aangesloten met de geluidskabel optimaal en eenvoudig te bedienen.
Pluspunten
Goed materiaal
VerbeterpuntenOntvangstbewijs voor borgsom.
Dank voor uw uiterst positieve reactie. Uiteraard kunt u bij ophalen altijd een getekend ontvangstbewijs ontvangen voor de borgsom. Echter graag hier even voor afhalen naar vragen.
Pluspunten
Prima levering, goed nakomen van afspraken en plezierige hulp bij inladen en retour bezorgen! Ik wens u veel succes!
Goedendag Peter, Dank voor je reactie en leuke aanvulling. Tot een volgende keer bij Partytentverhuur Drechtsteden!
Zirkoon 202
3316 KD Dordrecht