Pluspunten
Goede communicatie. Snel overleg mogelijk
Pluspunten
Goed en snel geregeld. Mooie partytent voor een redelijke prijs voor een particulier
VerbeterpuntenBeetje verwarring over factuur die na bevestiging wordt gestuurd, dit was niet duidelijk vanaf de offerte. Statafels warenwel erg beschadigd, als ik dat had geweten had ik rokken bij gehuurd.
Dit staat duidelijk vermeld in de offerte onder totaal (bedrag).
Pluspunten
Hele goede service. Makkelijk systeem easy up 3x3
Pluspunten
Er wordt snel gereageerd. Het is erg flexibel in ophalen en terugbrengen.
VerbeterpuntenCommunicatie onderling kan wellicht iets worden verbeterd. Toen wij de tent kwamen ophalen, stond deze nog niet klaar en moest er nog helemaal worden gezocht naar je juiste tent, dit koste erg veel tijd, waardoor wij een beetje in de problemen kwamen.
Bedankt op dit punt zijn alle tips welkom, maar dit kwam mede omdat jullie de tent opeens eerder wilde ophalen, waardoor ik niet zelf deze tent kon klaarzetten, maar iemand anders de tent moest pakken voor jullie
Pluspunten
Prima geregeld en alle afspraken nagekomen.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf zelfs op het laatste moment een tent erbij huren was geen probleem. zijn zeer klantvriendelijk en ook goed bereikbaar zowel via mail als telefoon ga hier zeer zeker vaker gebruik van maken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Spullen werden op afgesproken tijd gebracht en gehaald. Spullen waren compleet en schoon.
Pluspunten
Het mee denken, service, vriendelijkheid, de prijs van de te huren spullen!!
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Robert wil met je meedenken en is iemand die enorm service- en klantgericht is!
Pluspunten
heel meedenkend hoe de tent geplaatst moest worden
Pluspunten
Alles zag er netjes uit
Verbeterpuntenbestellen via de site verloopt niet vlekkeloos 1 grondanker ontbrak
Dit kwam doordat de nieuwe website net de lucht in was en er nog wat kleine foutje in zaten. Het probleem is inmiddels verholpen. Maar dit houd ons wel scherp. Bedankt voor je verbeterpunten.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, zeer flexibel(op dinsdag nog een tent voor vrijdag kunnen regelen.) Snel opgezet en afgebroken, tijd waarop er afgesproken is zijn ze er ook. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goede communicatie en service
Pluspunten
Fijn contact. Duidelijke afspraken kunnen maken. Het was korte termijn werk maar ze waren erg flexibel en dat was fijn. Tent was prima. Beschrijving opzetten tent heel duidelijk. Prijs/kwaliteit verhouding goed.
Pluspunten
Eigenaar is een prettige persoonlijkheid. Service is prima, goede uitleg gehad over de gehuurde materialen. Materialen waren ook erg goed van kwaliteit.
VerbeterpuntenDe reactietijd op vragen mag wat sneller, vooral omdat er eisen worden gesteld aan het tijdig (vooraf) betalen van de online- factuur. Dit bleek allemaal heel soepel te gaan, de verhuurder deed totaal niet moeilijk, maar dat wisten we niet vooraf. De strakke methodiek van offertes en facturen geeft een ander beeld dan de verhuurder zelf uitstraalt.
Ik zit als persoon niet zo vast aan de strakke methodiek, maar door een paar vervelende incidenten moet dit helaas wel zo strak. We proberen binnen 1 werkdag te reageren op aanvragen.
Pluspunten
Aangename bediening. Goed materiaal.
Pluspunten
Goed bereikbaar telefonisch, flexibel met ophalen van de spullen en wegbrengen van de spullen.
Pluspunten
Inzetbaar, goede communicatie en flexibel in de afhandeling !
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten !
Pluspunten
Pluspunten
Goede service en vriendelijke mensen
Pluspunten
Zeer klantgericht!! Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klanten
VerbeterpuntenNvt
Schoonenburg 33