Pluspunten

Afspraak is afspraak. Vriendelijk en correct. Maakte mij er op attent dat ik de vorige keer een grotere maat tent had. Hierdoor is een verkeerde keuze van mij gecorrigeerd.

• Prijs
  • Personeel
  • Kwaliteit
  • Communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijke en flexibel personeel met een echte: "geen probleem, alles kan" mentaliteit.

• Prijs
  • Personeel
  • Kwaliteit
  • Communicatie

Pluspunten

Meedenken en super vriendelijk!

Pluspunten

goede service

Pluspunten

snelle en correcte service. zeer klantvriendelijk. goed materiaal. duidelijke handleiding. ophalen en bezorgen verliep zeer professioneel.

kan ik niet bedenken. we waren zeer tevreden. we zullen zeker weer gebruik maken van jullie bedrijf.

Pluspunten

Heldere constructie bij opzetten van de tenten. Meedenkende en flexibele opstelling van de verhuurder. Niet duur.

Verhuizen naar bedrijventerrein

Pluspunten

Compleet aanbod. Prijzen zichtbaar op de site. Snel reactie op de vragen. Goede services

Check op het leveren van producten. Bij tergave miste we een tentonderdeel. Was niet door ons gebruikt. idem van de gasfles. Is goed opgelost.

Pluspunten

Persoonlijk, vriendelijk en klantgericht. Snelle service. Wil meedenken!

Ophalen en brengen op locatie zou misschien gratis (?) kunnen indien er veel wordt besteld. Wellicht een soort van korting(scode) toepassen?

Pluspunten

Snel, vertrouwen

Pluspunten

Goeie sevice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkoop en in de buurt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website. uitstekende communicatie via de mail. Afhalen en brengen is goed geregeld.

Uitstraling website (zeer professioneel) tov van locatie en uitstraling af te halen spullen staat nogal haaks op elkaar. Tip is bijvoorbeeld de garage deur te schilderen en voorzien van logo.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk

Controleren als ze spullen weggeven

Pluspunten

- Klant is koning! - Goede service! - Fijne samenwerking!

X

Pluspunten

Alles keurig volgens afspraak!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geregeld!

Pluspunten

Prettig contact en aangenaam persoon. Buitengewoon prettig dat het brengen en halen zo flexibel is.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, mensen denken mee, vlotte en goede service.

Pluspunten

Snel, flexibel en prima materiaal

Pluspunten

- Goede communicatie - Kwaliteitsproducten - Flexibel in ophalen + terugbrengen

Pluspunten

Duidelijke afspraken. Makkelijke contact te leggen. Vriendelijk contactpersoon. Goede service. Helaas hebben wij de producten niet kunnen gebruiken i.v.m. weersomstandigheden. Dat vonden we heel jammer. Ook hier is fijn op gereageerd. Een volgende keer komen we zeker terug!

Eerste reactie op mijn e-mail kwam vrij laat. Wellicht kan dit wat eerder. Om te voorkomen dat mensen 'verder gaan shoppen'.

Pluspunten

Omdat het weer het niet toeliet op de dag van ophalen helaas moeten afmelden, binnen 4 dagen als het geld terug gestort gekregen.

Pluspunten

Flexibele manier van werken. Materiaal was schoon. Goede instructies bij materialen.