Pluspunten

Vriendelijk personeel. Heel nette statafels en barkrukken.

Als mensen een feest willen geven door de week, dan moet het bedrijf vaker beschikbaar zijn. Eventueel op afspraak werken. Vervoerskosten zijn aan de duurdere kant..

Pluspunten

Snelle reactie Vriendelijke en nette mensen Goede producten

Bij de montage zou ik ook aankleding van de tent aanbieden met aankoop mogelijkheid van de aankleding

Pluspunten

vriendelijk, goed georganiseerd, materialen goed gesorteerd

Langer open zijn, openingstijden op internet zijn tot 10 uur, mogelijkheid om terug te brengen was maar tot 7.

Pluspunten

Pluspunten

Ik had op korte termijn partytent nodig en dat kon gelukkig heel snel worden geregeld bij Partytentverhuur Den Bosch: 's-middags bellen, begin van de avond ophalen. Prima service en nog paar gekleurde lampjes gratis erbij.

Aantal spankoordjes voor de partytent was niet helemaal genoeg om overal te kunnen plaatsen.

Pluspunten

De gehuurde spullen verkeerden in goede staat. Flexibele ophaal- en inlevermomenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Vriendelijke en vlotte afhandeling. Meedenkend in het kader van slechte weersvoorspelling.

Geen haringen bijgeleverd, wel scheerlijnen. Dit gaf wat onduidelijkheid bij het opzetten van de tent. Zonder haringen stond bij ook prachtig!

Pluspunten

Heel fijn dat de palen die ontbraken toch dezelfde dag nagebracht werden.

Pluspunten

De service en de klantvriendelijke houding van Bram

Pluspunten

flexibel, vlotte levering

controle compleetheid /afteleveren materiaal ik miste een aantal haringen en touwen

Pluspunten

(Klant)vriendelijk, flexibel, no nonsense en je krijgt waar je voor betaald!

Een steekwagen voor het vervoeren van grotere apparaten zou ideaal zijn! De statafels waren ietwat gehavend, mag mogelijk worden aangegeven op de website, want dan hadden we de rokken erbij genomen!

Pluspunten

Goede service, goede spullen, denkt goed mee met klant, flexibel.

Bij huren van gasheater ook vermelden dat dit alleen met een quesy gasfles kan. Niet met standaard gasfles.

Pluspunten

Vriendelijk. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Prima service, goede producten!

Pluspunten

Alles goed geregeld, goede spullen en goed contact om alles te regelen.

Blijkbaar (ik heb er zelf geen verstand van) stond er te weinig bar op de tap zodat het bier tappen blijkbaar nogal moeilijk ging. Hierdoor is bier verloren gegaan.

Pluspunten

Flexibel, meedenkend, goede kwaliteit tenten!

Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie. Ze zijn bereid om met je mee te denken.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service Komt afspraken stipt na

Sneller communiceren over vragen

Pluspunten

snelle reactie bij bestelling en uitermate correcte en snelle levering van de bestelling. Afspraken worden zeer correct nageleefd. Wij zijn zeer blij dat we met Partytent zaken hebben kunnen doen. Zeer aanbevelenswaardig.

Pluspunten

Snelheid van leveren Flexibiliteit in maken van levering- en opbouwafspraken

Pluspunten

Vriendelijke personeel. Goede service. Erg tevreden over de partytent!!!

Pluspunten

Goede service, mooie stevige tenten

Pluspunten

snelle service. afspraken zij goed nagekomen

06-36120412

Over Partytentverhuur Den Bosch

Partytent- en Springkussenverhuur Den Bosch is actief in de regio Den Bosch sinds 2013. Wij verhuren een divers aantal soorten en maten tent en de volledige inrichting ervan. Meubilair, bbq's, verwarming, licht en geluid, springkussens, stormbanen, drank, houten spelletjes JBL Partyboxen, grote koelkasten, steigerhouten barren etc. Daarnaast bieden wij als service het bezorgen van het geheel, of het opbouwen en afbreken. Kortom, wij hebben alles in huis om uw feest volledig aan te kleden.