Pluspunten

Goede kwaliteit tent en duidelijke afspraak over het ophalen en terugbrengen.

Misschien de mogelijkheid van pin betaling.

Pluspunten

Goede prijs prestatie, mooie tent, tassen waar de tent in zit zijn goed en de tent is er weer goed in op te bergen.

geen

Pluspunten

Goed bereikbaar, prettige communicatie, bereidheid tot meedenken

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, goede en vriendelijke service.

Pluspunten

Alles beschikbaar, Was een kleine mis telling van materiaal bij ophalen maar werdt direct opgelost

De hoezen voor de stokken zijn te zwak. Idee gedaan om tassen van de stokken te verstevigen met isolatiemat van gesloten celschuim.

Pluspunten

- spullen waren in orde - afspraken werden nagekomen - flexibel in de afspraken

Pluspunten

Prima tent niks mis mee

geen

Pluspunten

snelle reactie op voicemail of e=mail flexibel in tijdstip van halen en terugbrengen eenvoudig op te zetten partytenten en een stuk degelijker als een goedkoop model dat je koopt in de winkel.

Op de site duidelijker vermelden dat per tent 100 euro borg betaald moet worden.

Pluspunten

Snelle en correcte correspondentie over verhuur en huur van de producten die ik wenste te hebben. Goede uitleg en controle van de materialen die ik gehuurd heb. Duidelijke afspraken over prijs en borgsom. Prijs en kwaliteit en service is goed te noemen

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling

Pluspunten

makkelijk bereikbaar, prijzen zijn goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Snelle en heldere communicatie; -Flexibel met op- en afhalen van de verhuurde goederen;

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en goede prijs

Statafels zagen er niet schoon uit

Pluspunten

goede uitleg vriendelijke service. No nonsense

Pluspunten

De partytent is makkelijk op te zetten, en heeft goeie dikke buizen De gas Heather is klein, maar heeft binnen nood time de tent warm

Misschien voor een haal en breng service zorgen

Pluspunten

Wij zijn zeer snel en netjes geholpen, spullen zagen er goed uit en er was een hele duidelijke handleiding voor tent en gas heater aanwezig. Ook het ophalen en terug brengen was erg flexibel, kon dit zelfs visdag avond en zondag avond geregeld krijgen. Top service!

In de toekomst zouden jullie koeling kunnen aanbieden

Pluspunten

Snelle en goede service, aanrader!

Pluspunten

Zeer flexibele verhuurder, zeker aan te bevelen. Prijstechnisch zeker niet duur. Tenten zijn easy op te bouwen. Elektrische heater bij gehuurd, was niet nodig. temperatuur met een klein beetje zon, (buiten was het 10 graden), liep, met 25 mensen binnen, al snel op naar 20 graden.

Bij sterke wind zijn een aantal spanbanden wel aan te raden. Niet dat het geen stevige tenten zijn maar als de wind er onder komt gaat iedere tent aan gort.

Pluspunten

- Snelle reacties via mail en telefoon - Bereikbaarheid - Manier van omgang

- Locatie - Introductie dagprijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bereikbaarheid

vooraf controle of tent compleet is, bij terugkomst om spullen te halen die niet goed waren zeer vriendelijk en extra verlichting gekregen

Pluspunten

Lastig te vinden

Pluspunten

Goede, duidelijke communicatie naar klanten toe. Makkelijke materialen om mee te werken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima adres voor verhuur van partytenten duidelijke afspraken betaalbaar als we in de toekomst weer wat nodig hebben zal ik zeker terugkomen kan ook andere adviseren gebruik te maken van dit bedrijf

06-36120412

Over Partytentverhuur Den Bosch

Partytent- en Springkussenverhuur Den Bosch is actief in de regio Den Bosch sinds 2013. Wij verhuren een divers aantal soorten en maten tent en de volledige inrichting ervan. Meubilair, bbq's, verwarming, licht en geluid, springkussens, stormbanen, drank, houten spelletjes JBL Partyboxen, grote koelkasten, steigerhouten barren etc. Daarnaast bieden wij als service het bezorgen van het geheel, of het opbouwen en afbreken. Kortom, wij hebben alles in huis om uw feest volledig aan te kleden.