Tuindeur besteld, bleek niet goed en beschadigd. Contact gelegd met de klantenservice en top opgelost door kosteloos om te ruilen.
De planken zijn netjes geleverd. Er waren een aantal planken beschadigd door transport. Er zijn keurig 5 nieuwe planken geleverd. Het zou super zijn om de 100 euro te winnen. Hiervan kan ik leuke decoratie kopen voor op de gemaakte vlonder.
Bedankt voor je review, Vera! Fijn om te horen dat de planken netjes geleverd zijn en dat de beschadigde meteen goed opgelost zijn. Top dat je er zo blij mee bent!🍀🤞 Hopelijk win jij die €100, dan kun je je vlonder nog mooier aankleden met leuke decoratie. Groetjes Cennah
Alles geleverd volgens afspraken, en mooi materiaal.
Hi David, Thanks voor je fijne review! Super dat alles volgens afspraak geleverd is en je blij bent met het materiaal 🙌 Veel plezier ermee! Groetjes Cennah
Fijn ontvangen in jullie showroom, onze wensen doorgenomen en samen alles in het winkelmandje geplaatst zodat we zeker wisten dat alles compleet zou zijn. Alles is netjes geleverd en het hekwerk staat prachtig!!
Hey Michelle, Wat een leuke review, thanks!🙌 Super dat jullie zo goed geholpen zijn in de showroom en dat alles helemaal compleet geleverd is. Klinkt alsof het hekwerk er prachtig bijstaat, top! Groetjes Cennah
Ten eerste moet je als werkende vrij nemen om de showroom te bezoeken, zijn op zaterdag dicht !! Ik stelde voor om op maandag dicht te zijn en dan open op zaterdag , dit zoals veel bedrijven. Ten tweede , als ik aangeef dat er wel ringen geleverd zijn voor schroeven om glasklemmen te kunnen monteren maar betreffende schroeven er niet bij zijn geleverd vind ik dit vreemd. Dit gemeld maar krijg geen fatsoenlijk antwoord op mijn melding.
Hi Joop, Bedankt voor je suggestie, we begrijpen dat het vervelend kan zijn dat onze showroom op zaterdag gesloten is. Wat betreft de schroeven: bij ieder product staat duidelijk vermeld wat er wél wordt meegeleverd. In dit geval zijn de glasplaten en glasklemmen inbegrepen, maar de bijpassende schroeven niet. We hebben je melding hierover beantwoord met deze uitleg, maar begrijpen dat dit wellicht niet het antwoord was waar je op hoopte. We waarderen je feedback en kijken of we onze service en informatievoorziening verder kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team HomingXL
Na snelle levering begonnen met het uitzetten van de palen. De hartmaat van de palen kwam op 183.5 cm. Dit was makkelijker als in de sleuven meten. Een goede grondboor maakt het uitdiepen van de kuilen beter, zeker met de zware klei waar ik mee te maken had. Nadat de palen in de snel begon geplaatst waren en uitgehard was het simpelweg panelen inschuiven en de paalkappen plaatsen. Al met al een prima resultaat en voor jaren een prachtige schutting.
Wat een uitgebreide en handige review John!😄 Super om te horen dat alles soepel is gegaan en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt dat je je tips deelt, dat helpt zeker anderen bij hun schuttingproject! Groetjes Cennah
Goede producten, prima prijs kwaliteit verhouding. Geen problemen ondervonden met bestellen, ontvangen en de compleetheid van mijn bestelling. Ik bestel zeker de volgende keer weer weer bij HomingXL.
Hi Martin, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles goed en compleet is geleverd en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit. We zien je graag terug bij je volgende bestelling!📦✨ Groetjes Cennah
Goede website met duidelijke afspraak over de levering en goede kwaliteit wij zijn zeer tevreden
Fijn om te horen, Jack!😄 Geweldig dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. Bedankt voor je review! Groetjes Cennah
Kon mijn materiaal goed bestellen op de site , en werd later ook netjes bezorgd door een chauffeur die ook mee dacht waar het makkelijk was om neer te leggen .! Daarna een super mooi dak vlonder gemaakt . Ben er blij mee !!
Super, Arjan! Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je dak vlonder 🤩 Groetjes Larissa
2 planken waren niet voorradig op de bestelde lengte. HomingXL deed een voorstel voor 4 korte planken van dezelfde totaallengte. Dit was voor ons een goede oplossing waardoor de bestelling alsnog snel geleverd kon worden. Mooi eindresultaat.
Bedankt voor je review Dennis! ⭐️ Fijn dat we je hebben kunnen helpen met een oplossing. Veel plezier met je producten 😊 Groetjes Larissa
Hele fijne winkel! Super vlot en behulpzaam!
Wat goed om te horen dat je goed geholpen bent met je bestelling Angela 😁 We zien je graag weer terug! Groetjes Larissa
Wij werden zeer goed geïnformeerd en keurig geholpen door de medewerker het materiaal is snel geleverd goede service ook later om nog wat op te halen.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons materiaal en onze service! Bedankt voor de review Jan 🌞 Groetjes Larissa
Bestelling verliep volgens verwachting Tussentijds nog telefonisch contact van hun kant ter controle van de bestelde artikelen; prima Bangkirai vlonderplanken afgeleverd via van der Scheur; contact over aflevering is heel erg goed. Enkele planken waren niet in orde; na telefonisch contact hierover werden deze binnen twee weken omgeruild. Zeer goede service; we bestellen binnenkort weer daar de prijzen ook erg netjes zijn. binnen
Hi Anna, wat een fijne review, dankjewel!😊 Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat het contact als prettig werd ervaren. Jammer van die paar planken, maar top dat het zo snel is opgelost. Tot de volgende bestelling! 🙌 Groetjes Cennah
snelle levering; transportbedrijf kon materiaal perfect voor de deur neerzetten. Materiaal was perfect zo als beschreven. Enigst minpunt: er was van een post 10x10 stuks besteld maar er werden maar 10 stuks geleverd. Ik kreeg zonder problemen het bedrag snel teruggestort. Ik hierom gevraagd.
Hi Sigi, Bedankt voor je eerlijke review! Super om te horen dat alles bijna perfect verliep en dat het materiaal helemaal naar verwachting was💪 Jammer van de misser met de aantallen, maar fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip, hopelijk tot de volgende keer! Groetjes Cennah
Gemakkelijk te bestellen en goed geleverd.
Thanks voor je review Ricardo! Super fijn om te horen dat alles soepel verliep en de levering goed is gegaan 🙌 Daar doen we het voor! Groetjes Cennah
Compleet Terras besteld. En diverse producten waren een paar planken niet goed . Deze werden zonder enige discussie nieuw geleverd. Vriendelijk personeel in de winkel en via de telefoon. Echt een top winkel en service. Een dikke 10 Jeffrey
Hey Jeffrey, Bedankt voor je mooie woorden!🙏 Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling en onze service. Jammer van die paar planken, maar fijn dat we het snel konden fixen. Altijd leuk om te horen dat ons team als vriendelijk wordt ervaren, daar doen we het voor!😄 Geniet van je nieuwe terras! Groetjes Cennah
Enige puntje dat ik niet begrijp is waarom je zelfborgende vijzen gebruikt in dat hardhout ,maar dat is ook op te lossen. Dank u.
Bedankt voor de feedback, we nemen het mee! Veel plezier van je producten Mike 😁 Groetjes Larissa
geen idee
Bedankt voor de review Jan! We zien je graag weer terug 🤩 Groetjes Larissa
Spullen zijn netjes en goed Prijs is netjes Alleen de levering duurde erg lang omdat de spullen niet op voorraad waren hierdoor moest onze hovenier later terugkomen Dus informeer goed als er iemand de producten op een bepaalde dag nodig heeft
Hey Michel, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de kwaliteit van de spullen💪 Jammer van de lange levertijd, dat had inderdaad beter gecommuniceerd moeten worden, zeker als er een hovenier klaarstaat. We nemen je feedback mee en zorgen dat we hier scherper op zijn. Thanks voor het delen! Groetjes Cennah
Recent een partij vlonderplanken aangeschaft ter versteviging van een omheining. Wij hebben dikte van 2.1 cm aangeschaft en dit zijn al hele stevige en degelijke planken. De planken geven een luxe uitstraling en zorgen ervoor dat de omheining goed afgedicht is waardoor onze dieren hier binnen blijven en ongewenst dieren eruiten. Daarnaast is het makkelijk schoon en onkruidvrij te houden.
Hoi Kim, Wat een mooie review, dankjewel!😊 Super om te horen dat de vlonderplanken zo goed bevallen en perfect werken voor jullie omheining. Fijn ook dat het helpt om alles netjes en veilig te houden voor jullie dieren. Veel plezier ermee in Hoogersmilde! Groetjes Cennah
Goede en duidelijke communicatie, vrij snelle levering. Top product!
Dankjewel voor je fijne review Casper!🙌 Super om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je blij bent met het product. Daar doen we het voor! Veel plezier ermee! Groetjes Cennah
Alles zoals afgesproken en mooi materiaal
Hi Mark, top om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan en het materiaal bevalt!💪 Dankjewel voor je fijne feedback, altijd leuk om te lezen. Geniet ervan. Groetjes Cennah
Artikels waren te weinig op stock. Deze hebben ze bij besteld en daarna geleverd. Perfect op de hoogte gehouden door hun en de artikelen perfect ontvangen.
Hi Ringo, Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat alles toch netjes is geregeld, ondanks de beperkte voorraad. Goed om te weten dat je tevreden bent over de communicatie en de levering. 👍 Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes Cennah
voor de 1e keer iets besteld. Goede webshop Afspraken nagekomen Goed product !
Top om te horen dat alles zo goed is bevallen bij je eerste bestelling Rudi!😄 Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot een volgende keer!
Mooi product en op tijd geleverd. Zeer tevreden.
Hi Jan, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat alles op tijd geleverd is en dat het vlonder helemaal naar wens is. Geniet ervan!😁 Groetjes Cennah