Heel fijn dat er een zeer ruime keuze is aan vlonderplanken die ook als vlonder zichtbaar zijn in de showroom. Ik ben hier speciaal voor naartoe gereden omdat er bij ons in de buurt niet zoiets dergelijks te vinden is en ik toch wil weten hoe de planken er uitzien als ze daadwerkelijk in grote partij liggen. Service was top, ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt werd er direct tijd gemaakt om mij te helpen. Nette prijs en levering volgens afspraak. In de partij zaten wel enkele planken die over de lengte wat krom getrokken waren wat wat extra arbeid opleverde om ze goed leggen maar het eindresultaat is erg mooi! Dit heb ik direct gemeld en hierop kwam direct reactie dat er notitie is gemaakt bij mijn bestelling en ik me dus kan melden indien dit problemen op gaat leveren in de toekomst. Hierdoor geef ik HomingXL dus net geen 10 maar heb het bedrijf intussen al bij menige mensen uit mijn omgeving aanbevolen!
Hi Ingrid, Bedankt voor je uitgebreide review, superleuk om te lezen! π Wat fijn dat je in de showroom de verschillende opties kon bekijken en dat onze service je goed heeft geholpen bij het maken van een keuze. Fijn ook dat het puntje met de planken netjes is opgelost en dat je nu zo blij bent met het eindresultaat. Extra leuk dat je ons aanbeveelt bij anderen, dat waarderen we enorm! π Groetjes Nadia
Duidelijke en gemakkelijke site om je keuzes door te geven. Perfecte communicatie aangaande de levering. Levering perfect op tijd. Komen beloftes na. En nog het allerbelangrijkste: er ontbrak iets bij onze bestelling maar dit werd ons zonder enige problemen en kosteloos nagestuurd. Waarvoor dank. Top service! *****
Hi Luc, Wat een fijne review, bedankt! π Super om te horen dat alles zo soepel is verlopen, van de site tot de levering, en dat we het ontbrekende onderdeel snel en kosteloos hebben kunnen regelen. Top dat je onze service waardeert! π Groetjes Nadia
Was snel en in goede staat gelevert.
Hi Eddy, Bedankt voor je review! π Fijn om te horen dat de levering snel en in goede staat is aangekomen. Top dat alles goed is gegaan! π Groetjes Nadia
Jullie hebben een zeer gebruiksvriendelijk website om te bestellen. De klantendienst nam binnen de 12u telefonisch contact op om bijkomende vragen te beantwoorden. De betaling verliep vlot en correct. Jullie werken samen met een voortreffelijk transportbedrijf. Dankbaar voor deze fijne ervaring!
Hi Annelies, Wat een mooie review, bedankt! π Geweldig om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, van onze gebruiksvriendelijke website tot het contact met de klantenservice en de levering. Fijn dat je zoβn goede ervaring hebt gehad en dat alles naar wens is verlopen! π Groetjes Nadia
Kwalitatief goed product voor een redelijke prijs. Alles zit erbij. In ontvangst nemen en aan de slag!
Bedankt voor je review Tom! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. Groetjes Nadia
Alles netjes en optijd gelevert
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd geleverd is. Groetjes Nadia
Na aangeven kapot slot...netjes geholpen en nieuw slot opgestuurd gekregen
Hi Sonja, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem met het kapotte slot netjes is opgelost en dat je het nieuwe slot hebt ontvangen π Veel plezier ermee! Groetjes Nadia
Mijn zoveelste bestelling. Altijd beste prijs en uitstekende kwaliteit.
Hi Glenn, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit van onze producten! π Groetjes Nadia
Tuindeur besteld, bleek niet goed en beschadigd. Contact gelegd met de klantenservice en top opgelost door kosteloos om te ruilen.
Hi Erik, Bedankt voor je review! Fijn dat het ruilen zo soepel is verlopen en je nu tevreden bent met je tuindeur π Veel plezier ermee! Groetjes Nadia
De planken zijn netjes geleverd. Er waren een aantal planken beschadigd door transport. Er zijn keurig 5 nieuwe planken geleverd. Het zou super zijn om de 100 euro te winnen. Hiervan kan ik leuke decoratie kopen voor op de gemaakte vlonder.
Bedankt voor je review, Vera! Fijn om te horen dat de planken netjes geleverd zijn en dat de beschadigde meteen goed opgelost zijn. Top dat je er zo blij mee bent!ππ€ Hopelijk win jij die β¬100, dan kun je je vlonder nog mooier aankleden met leuke decoratie. Groetjes Cennah
Alles geleverd volgens afspraken, en mooi materiaal.
Hi David, Thanks voor je fijne review! Super dat alles volgens afspraak geleverd is en je blij bent met het materiaal π Veel plezier ermee! Groetjes Cennah
Fijn ontvangen in jullie showroom, onze wensen doorgenomen en samen alles in het winkelmandje geplaatst zodat we zeker wisten dat alles compleet zou zijn. Alles is netjes geleverd en het hekwerk staat prachtig!!
Hey Michelle, Wat een leuke review, thanks!π Super dat jullie zo goed geholpen zijn in de showroom en dat alles helemaal compleet geleverd is. Klinkt alsof het hekwerk er prachtig bijstaat, top! Groetjes Cennah
Ten eerste moet je als werkende vrij nemen om de showroom te bezoeken, zijn op zaterdag dicht !! Ik stelde voor om op maandag dicht te zijn en dan open op zaterdag , dit zoals veel bedrijven. Ten tweede , als ik aangeef dat er wel ringen geleverd zijn voor schroeven om glasklemmen te kunnen monteren maar betreffende schroeven er niet bij zijn geleverd vind ik dit vreemd. Dit gemeld maar krijg geen fatsoenlijk antwoord op mijn melding.
Hi Joop, Bedankt voor je suggestie, we begrijpen dat het vervelend kan zijn dat onze showroom op zaterdag gesloten is. Wat betreft de schroeven: bij ieder product staat duidelijk vermeld wat er wΓ©l wordt meegeleverd. In dit geval zijn de glasplaten en glasklemmen inbegrepen, maar de bijpassende schroeven niet. We hebben je melding hierover beantwoord met deze uitleg, maar begrijpen dat dit wellicht niet het antwoord was waar je op hoopte. We waarderen je feedback en kijken of we onze service en informatievoorziening verder kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team HomingXL
Na snelle levering begonnen met het uitzetten van de palen. De hartmaat van de palen kwam op 183.5 cm. Dit was makkelijker als in de sleuven meten. Een goede grondboor maakt het uitdiepen van de kuilen beter, zeker met de zware klei waar ik mee te maken had. Nadat de palen in de snel begon geplaatst waren en uitgehard was het simpelweg panelen inschuiven en de paalkappen plaatsen. Al met al een prima resultaat en voor jaren een prachtige schutting.
Wat een uitgebreide en handige review John!π Super om te horen dat alles soepel is gegaan en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt dat je je tips deelt, dat helpt zeker anderen bij hun schuttingproject! Groetjes Cennah
Goede producten, prima prijs kwaliteit verhouding. Geen problemen ondervonden met bestellen, ontvangen en de compleetheid van mijn bestelling. Ik bestel zeker de volgende keer weer weer bij HomingXL.
Hi Martin, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles goed en compleet is geleverd en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteit. We zien je graag terug bij je volgende bestelling!π¦β¨ Groetjes Cennah
Goede website met duidelijke afspraak over de levering en goede kwaliteit wij zijn zeer tevreden
Fijn om te horen, Jack!π Geweldig dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent over de service en kwaliteit. Bedankt voor je review! Groetjes Cennah
Kon mijn materiaal goed bestellen op de site , en werd later ook netjes bezorgd door een chauffeur die ook mee dacht waar het makkelijk was om neer te leggen .! Daarna een super mooi dak vlonder gemaakt . Ben er blij mee !!
Super, Arjan! Wat leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je dak vlonder π€© Groetjes Larissa
2 planken waren niet voorradig op de bestelde lengte. HomingXL deed een voorstel voor 4 korte planken van dezelfde totaallengte. Dit was voor ons een goede oplossing waardoor de bestelling alsnog snel geleverd kon worden. Mooi eindresultaat.
Bedankt voor je review Dennis! βοΈ Fijn dat we je hebben kunnen helpen met een oplossing. Veel plezier met je producten π Groetjes Larissa
Hele fijne winkel! Super vlot en behulpzaam!
Wat goed om te horen dat je goed geholpen bent met je bestelling Angela π We zien je graag weer terug! Groetjes Larissa
Wij werden zeer goed geΓ―nformeerd en keurig geholpen door de medewerker het materiaal is snel geleverd goede service ook later om nog wat op te halen.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons materiaal en onze service! Bedankt voor de review Jan π Groetjes Larissa
Bestelling verliep volgens verwachting Tussentijds nog telefonisch contact van hun kant ter controle van de bestelde artikelen; prima Bangkirai vlonderplanken afgeleverd via van der Scheur; contact over aflevering is heel erg goed. Enkele planken waren niet in orde; na telefonisch contact hierover werden deze binnen twee weken omgeruild. Zeer goede service; we bestellen binnenkort weer daar de prijzen ook erg netjes zijn. binnen
Hi Anna, wat een fijne review, dankjewel!π Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat het contact als prettig werd ervaren. Jammer van die paar planken, maar top dat het zo snel is opgelost. Tot de volgende bestelling! π Groetjes Cennah
snelle levering; transportbedrijf kon materiaal perfect voor de deur neerzetten. Materiaal was perfect zo als beschreven. Enigst minpunt: er was van een post 10x10 stuks besteld maar er werden maar 10 stuks geleverd. Ik kreeg zonder problemen het bedrag snel teruggestort. Ik hierom gevraagd.
Hi Sigi, Bedankt voor je eerlijke review! Super om te horen dat alles bijna perfect verliep en dat het materiaal helemaal naar verwachting wasπͺ Jammer van de misser met de aantallen, maar fijn dat we het snel voor je konden oplossen. Bedankt voor je begrip, hopelijk tot de volgende keer! Groetjes Cennah
Gemakkelijk te bestellen en goed geleverd.
Thanks voor je review Ricardo! Super fijn om te horen dat alles soepel verliep en de levering goed is gegaan π Daar doen we het voor! Groetjes Cennah
Compleet Terras besteld. En diverse producten waren een paar planken niet goed . Deze werden zonder enige discussie nieuw geleverd. Vriendelijk personeel in de winkel en via de telefoon. Echt een top winkel en service. Een dikke 10 Jeffrey
Hey Jeffrey, Bedankt voor je mooie woorden!π Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling en onze service. Jammer van die paar planken, maar fijn dat we het snel konden fixen. Altijd leuk om te horen dat ons team als vriendelijk wordt ervaren, daar doen we het voor!π Geniet van je nieuwe terras! Groetjes Cennah
Enige puntje dat ik niet begrijp is waarom je zelfborgende vijzen gebruikt in dat hardhout ,maar dat is ook op te lossen. Dank u.
Bedankt voor de feedback, we nemen het mee! Veel plezier van je producten Mike π Groetjes Larissa
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.