Pluspunten
Na defect van gekochte trafo heeft men meteen zonder problemen een nieuwe trafo verstuurd. Vriendelijk en daadkrachtig geholpen door Paul.
Ook namens Paul, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Zeer slechte ervaringen met transport bedrijf
Wij hebben met u inmiddels gesproken over uw ervaring met onze vervoerder. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Snelle afhandeling van de vraag alleen jammer dat ik niet kon worden geholpen.
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Goede communicatie over de aflevering datum. Levering gaat via een ander transport bedrijf. Brengt voordelen met zich mee. Dit bedrijf is hierin gespecialiseerd. Nadeel is dat de klant met twee bedrijven aan het communiceren is.
VerbeterpuntenEen intensieve samenwerking met transportbedrijf waardoor klant nauwelijks verschil merkt.
Bedankt voor uw review en suggestie voor mogelijke verbetering. We zullen dit verder oppakken. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Punctueel en compleet. Communicatie is helder. Product zoals beschreven.
Bedankt voor deze fraaie review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Onderhandelingsmarge voor bedrijven. Onderscheid maken tussen particulierenprijzen en professionelenprijzen.
Bedankt voor uw review. Wij werken met transparante prijzen die voor iedereen gelijk zijn. Ook bij grotere afname van terrastegels zoals in uw geval. We hebben u telkens binnen een uur op alle vragen, monsteraanvraag, technische affiche beantwoord. Uiteraard is het mogelijk om de btw direct te verwerken bij leveringen naar het buitenland, wat wij bij uw bestelling ook hebben gedaan. Met vriendelijke groet HomingXL
Pluspunten
erg goede service 1 onderdeel was binnen 1 jaar verkleurd maar heb direct een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Top
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling.Met vriendelijke groet,HomingXL
Pluspunten
Alles volgens afspraak. Levering zelf in tepannen. Had te weinig bevestging gekregen. Dit reeds de volgende dag in huis.
Bedankt voor uw mooie rapport cijfers. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Na betaling werden mijn producten binnen 2 dagen netjes en goed verpakt bezorgd.
Zoals het hoort! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling.Met vriendelijke groet,HomingXL
Pluspunten
vlotte professionele levering. goede communicatie
Verbeterpuntenjammer dat je niet met een NL pas voor leveringen in Belgie kan betalen
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt nemen we mee met betrekking tot de betaalmogelijkheden. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Duidelijke afspraken voor bezorging
VerbeterpuntenNee
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling.Met vriendelijke groet,HomingXL
Pluspunten
Tijdig geleverd, prima spullen. Thanks!
Beter kunnen we het niet doen! Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Prima geholpen en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
goede kwaliteit geweldige servies
VerbeterpuntenDe uitgeleverde spullen beter controleren voor verzending
Bedankt voor de beste mogelijke score! Daar zijn we trots op. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
klantvriendelijkheid, service
Verbeterpuntenlevertijd
Pluspunten
Product en webside
VerbeterpuntenGratis levering bij besteding boven 1000 euro bij vooruitbetaling. Snellere levering, levering werd pas bevestigd na mijn vraag.