Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit en niet duur
Dat zijn cijfers om trots op te zijn. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
ben heel goed te woord gestaan en geholpen dank hier voor.
Uiteraard staan wij iedereen keurig te woord, zowel aan de telefoon, showroom als via de email. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere communicatie met de klant. Aan levertijd voldoen!!
Beste Meta,Bij de levering van de 5 bestelde binnendeuren van Svedex is er 1 deur licht beschadigd aangeleverd. Dit lossen we uiteraard op door deze deur om te ruilen, echter hebben de deuren van Svedex een levertijd omdat alles maatwerk is. Wij hebben u continu op de hoogte gehouden maar kunnen dit proces niet versnellen helaas.Met vriendelijke groet,HomingXL
Pluspunten
Duidelijke communicatie en een vlotte levering voor een scherpe prijs!
Fijn dat alles helemaal naar uw zin is verlopen. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Uitzonderlijk goede communicatie
Dat zijn cijfers om trots op te zijn! Dat zijn wij dan uiteraard ook. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Goede service, goede website, duidelijke communicatie over de bestelling (email, telefoon), prima afhandeling van de financiële zaken.
VerbeterpuntenMaak van de vestiging in Vianen een 'echte' winkel, het zit nu een beetje tussen een soort kantoor en een winkel in.
Bedankt voor de beoordeling Paul. Wij nemen uw verbeterpunt uiteraard mee. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Mooie rapportcijfers! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Goedkoop Hele snelle levering
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
hulpvaardigheid medewerkers
Verbeterpuntenverzenden/bezorgen duur meerder dagen. Dat is in 2016 veel te lang. Moet volgende ochtend. Beter inzicht in voorraad. Aantal keren switch van 5 m, 4 m , 5 m en ten slotte 4 m lang wat minder mooi is voor een terras van 5 meter * 5 meter.
Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard doen wij ons best om iedere order zo snel mogelijk te leveren. Let wel, bezorgen van vlonderplanken van 5 meter lengte is nog steeds iets lastiger dan een enveloppe of doosje vesturen. Wij wensen u uiteraard veel plezier met uw vlonder! Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Ik ben de penningmeester en over de prijs en kwaliteit heb ik geen oordeel de aankoop heeft dhr Elzinga gedaan en ik neem aan dat hij voor goede kwaliteit gekozen heeft. annita de Jong
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Defecte tuindeur aangeleverd wat zeer moeilijk van buitenaf te zien was, dit gereclameerd en binnen zeer korte tijd opgelost en een nieuwe geleverd. Top service !!
Graag gedaan Bert, veel plezier met uw schutting. Met vriendelijke groet, HomingXL
Cijfers om trots op te zijn, en dat zijn we dan ook. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Uitstekende service
Bedankt voor uw beoordeling, fijn te lezen dat u te spreken bent over onze service. Zo hoort het ook natuurlijk. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
VerbeterpuntenKreeg na levering mail dat het product geleverd zou worden. 3 dagen later
Zo ziet u maar, het leveren lijkt soms te snel te gaan! Wij kunnen het niet meer bijhouden :-) Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Goed geholpen ,netjes behandeld
Verbeterpuntenop zaterdag open.
Bedankt voor uw beoordeling. In het hoogseizoen zijn wij op zaterdag geopend. Uiteraard zijn op werkdagen ook geopend en staat onze website uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Ziet er mooi uit op internet
VerbeterpuntenGoedkoop kwaliteit.