Niet tevreden! Product beschadigd, daarna incompleet verstuurd en nog lopende voor laatste onderdeel

Een binnendeur besteld en bij aflevering beschadigd. Helaas 8 weken wachten op nieuwe deur en tussentijds tweemaal contact gehad om ervoor te zorgen dat bij de nieuwe deur ook het bestelde deurbeslag geleverd zou worden. Nieuwe deur geleverd zonder deurbeslag. Nogmaals contact opgenomen per mail om deurbeslag te ontvangen en per pakketdienst alleen de deurkruk ontvangen. Op dit moment drie keer contact gehad, men had belooft om terug te bellen, maar heeft niet plaatsgevonden. Nu wederom gebeld en afdeling niet bereikbaar, maar nogmaals verzocht om de betreffende afdeling terug te laten bellen. Nu afwachten. De binnendeur van de producent Svedex is prima van kwaliteit, maar de service van Homing XL laat te wensen over. Het is begrijpelijk dat er een beschadiging tijdens transport kan optreden, maar de verdere afwikkeling is bedroevend qua service en terugbellen schijnt lastig te zijn. Product is goed, maar niet aan te bevelen om deze via Homing XL te bestellen.

Tevreden

De bestelling kwam op tijd. Wij waren niet tevreden over het product zaten veel fouten in. Contact opgenomen,en geen probleem de kast werd geruild. Daarna wel goed product ontvangen.

Goede prijs-prestatie! Snelle levering!

Goede prijs-prestatie! Snelle levering! Bij de levering bleek er een plank beschadigd te zijn. Na melding van de schade reageerde HomingXL zeer snel en het geheel werd snel naar tevredenheid opgelost!!

De schutting was helemaal compleet geleverd en de chauffeur die bezorgde heeft het keurig netjes af.

In 1 woord geweldig verzorgt.

De volgende keer koop ik hier weer

Duidelijke website, goed prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende service. Ik was vergeten een kortingscode in te vullen maar kreeg na melding hiervan toch het kortingsbedrag teruggestort.

Helemaal top

Goede uitleg gehad in winkel/showroom. Artikelen makkelijk besteld via de site. Goed op de hoogte gehouden van levering.

Hele goede service en snelle reactie

2 deuren besteld en bij aflevering bleken ze beide beschadigd, OP de rand vlak boven het slot du daar kon je helaas niet langs kijken. Nadat ik foto's van de beschadiging had opgestuurd weren meteen 2 nieuwe deuren toegezegd. Snel en netjes

Levering en de communicatie over de leveren was snel en duidelijk. Deur geleverd volgens afspraak

zeer goede service

goed geholpen ,ook bij een latere bestelling gelijkertijd geleverd .

TOP

Prima service goede prijs goede kwaliteit.

Goede ervaring

Goede ervaring. Snel geleverd.

Alles is goed

Snelle reactie en Snelle bezorging

Makkelijk te leggen, goede kwaliteit

Mooie vlonder, makkelijk te leggen en zachte structuur. Enige minpunt: wij hebben hem in het lichtbruin en je ziet snel de modder en vlekken erin. De buren hebben grijs en dit scheelt enorm

Prima en netjes afgeleverd

Geweldig.

Snel in huis en super kwaliteit en niet meer uitglijden op een natte vlonder.

makkelijk te bestellen en goede service

Ik heb mijn bestelling snel kunnen doen en met de medewerker alles doorgenomen. De bezorging ging ook prima.

Perfecte service, vriendelijk en behulpzaam.

Goede communicatie, snelle levering en snelle reactie op mails.

Terugkoppeling traag maar uiteindelijk effectief

Nav een omissie in de levering dit gereclameerd maar naar een week nog geen antwoord waarop een nieuwe mail welke uiteindelijk werd beantwoord en de ontbrekende spullen direct werden toegestuurd

goede service

korte opvolging. Vlotte levering. Snelle afhandeling

Correct goede prijs en snel

Concurrentiële prijs snel geholpen en degelijk mareriaal

Goede levering goed materiaal en betaalbaar.

Het materiaal wat geleverd werd ( in mijn geval vlonder delen van kunststof) is in goede staat en niet beschadigd. Goede kleur kwaliteit en het materiaal is makkelijk te verwerken. Tevens zijn de totaal pakketten die ze leveren voor de vlonder perfect. Bedankt.

Mooie deuren uiteindelijk goed advies gehad.

Wij hebben 5 deuren besteld inclusief beslag. Goede kwaliteit. De eerste keer in de showroom werden we niet geholpen. de 2e keer een goed advies gehad. Ook de service achteraf was goed. 1 defecte handgreep werd netjes vervangen.

Super snel geregeld!

Bestelde Douglas palen opgehaald in Vianen! Lagen keurig klaar op het afgesproken tijdstip!

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen