Echt top

Hele snelle levering En gewoon top spul (geen krom hout) En de chauffeur was zo vriendelijk om mee de spullen in de achtertuin te sjouwen

Goede bezorg mogelijkheden

fijne service

Via telefoon contact gehad over traprenovatie. Duidelijke uitleg en een goede prijs. Bestelling geplaatst en afspraak voor montage is ook gemaakt.

Mijn bank en fauteuils werden al binnen 1 week afgeleverd!!

Prijs kwaliteit is ok!

Veel materiaal keuze voor traprenovatie. Transparante prijzen inclusie leggen.

Goede communicatie en goede prijs in verhouding met de kwaliteit

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd Kortom zeer tevreden hier

Betrouwbaar

HomingXL is betrouwbaar. Ze hebben kwaliteit geleverd. Ik veel HomingXL zeker aan. Ik heb een deur gekocht. De levertijd was overal langer dan 4 weken. HomingXL heeft binnen 1 week de deur geleverd. Super bedankt!

Helemaal top!

Super bedrijf..online hout besteld..ik was iets vergeten en ook dat werdt keurig opgelost..telefonisch zeer vriendelijk...keurig op tijd bezorgd en prachtig hout..ik ga hier zeker vaker bestellen!

Duidelijke uitleg over de composiet vloerdelen

Product (composiet vloerdelen voor 3 balkons) goed kunnen bekijken buiten en in de showroom. Duidelijke uitleg over de verschillen en een duidelijke prijsopgave meegekregen. Bestelling gedaan op internet. Keurig gecommuniceerd en een afspraak met de bezorgdienst gemaakt. Alles keurig en op afgesproken tijd bezorgd.

alles super geleverd

Alles op tijd geleverd en alles was goed.Goede kwaliteit /Prijs

Deskundige en vlotte service

Na jaren met een steeds verzakkend terras gekozen voor een composiet vlonder terras gestut met hard houten palen. Deskundige hulp van homing bij de keuze van de juiste materialen in de juiste hoeveelheden! Terras van composiet ligt en het resultaat is boven verwachting en een eye catcer. Schitterend terras!

Svedex deur

6 tal deuren besteld en echt super mooie simpele deuren. Snelle levering, zoals op site omschreven.

Alles klopte zoals besteld. Ookhet bezorgen was perfect.

Prima uitgevoerde bestelling. Redelijke prijs. Afspraken worden nagekomen.

Kwaliteit en service!

Uitzetraam was van prima kwaliteit, bij afhalen was men vergeten het hang- en sluitwerk mee te leveren. Enerzijds had ik er zelf op kunnen letten, anderzijds was het niet gebeurd als men beter had opgelet bij order picken. Spullen werden nagestuurd, prima opgelost!

eerste ervaring begint negatief

Tuinpanelen besteld. 5 weken moeten wachten en bij levering eentje ervan helemaal beschadigd. Wou het zelf laten renoveren door onze werkman maar tegemoetkoming van de firma is maar 50 euro wat dus veel te weinig is. uren en materiaal werkman gaat veel meer zijn. Oplossing die ze voorstellen is terug opnieuw laten leveren maar dus weer 5 wkn wachten omdat het uit Denemarken komt. Ben benieuwd en als het uiteindelijk allemaal goed afloopt, krijgen ze sterretje bij maar voorlopig dus niet....

Alles was perfect geregeld.

Zie boven.

Vriendelijke correcte reacties met snelle afhandeling van bestelling.

Goed gevoel gehad bij mijn bestelling en de communicatie was prima , daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen,!!!

Toppie

Als je een bestelling plaats online en alles verloopt naar wens ben je in één woord een gelukkig mens

Prima service. Aflevering op de afgesproken datum en tijd. Duidelijke communicatie omtrent de bestelling.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Mijn ervaring was goed met wel een kritische noot!

Tijdens mijn afspraak werd direct een passende offerte gemaakt. Hier was ik dan ook erg blij mee. Wat mij wel erg verbaasde was de manier waarop jullie met klanten en eigen personeel omgaan in (dit geval) mijn bijzijn. Als er zo met mij omgegaan zou zijn (de manier van praten) had ik direct rechtsomkeer gemaakt en was ik nooit meer terug gekomen. Wellicht een kritische opmerking maar hopelijk doen jullie daar wat mee.

Geweldig!

Telefonish eerst contact gehad voor nieuwe stalen binnendeuren. Heel vriendelijk geholpen. Bestelling geplaatst zou binnen 8 dagen geleverd worden. Was al binnen 2 dagen geleverd door een hele vriendelijke vrouw.

Fatsoenlijke levercondities en prima product

Eerlijk is eerlijk, een aanbeeling waard. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Zeer tevreden over mijn aankoop.

Zeer tevreden met de aankoop van mijn composiet tuinschutting . Mooie kwaliteit en tegen een mooie prijs. De bestelling wordt dan ook nog mooi op een afgesproken moment thuis geleverd.

Fantastisch geholpen, goede service

We zijn geweldig geholpen. Er wordt alle aandacht aan besteed. Goede uitleg over montage. Zeer tevreden.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen