Kwaliteitsdeuren voor een goeie prijs

Netjes afgeleverd en goed verpakt.

Perfect geholpen

Snelle levering en precies wat ik had verwacht.

Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Snelle service en duidelijke website

1 maal iets besteld wat meer dan goed bevallen is en zeker vaker zal gaan gebeuren!

Prima prijzen en snelle service

Fijne webshop en prima prijzen

Uitstekende kwaliteit voor een zeer redelijke prijs!

De deuren (9 stuks, opdek) lieten weliswaar vrij lang (12 weken) op zich wachten, maar... ik was uitermate blij verrast over de kwaliteit, zowel van de deuren zelf alsook het perfecte lakwerk én ook de sloten. Alles klopte perfect en paste ook perfect. Ik was letterlijk in 1 avond klaar met de plaatsing. Als de levertijd met - pak 'm beet - de helft kan worden ingekort dan is dit helemaal een abosolute winnaar.

Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten. En super mooie bank

Geweldig!!

Alles voldaan aan de verwachtingen.

Hele fijne samenwerking

Heel fijn geholpen,en houd zich aan de afspraken

Mooie stoelen

Zitten stevig en prettig. Snel geleverd

Goede kwaliteit voor een bodemprijs

Ik heb de stoelen gezien op internet. Ik had ze bijna besteld op een andere site. Toen zag ik de stoel op de site van homingxl voor meer dan € 30 euro goedkoper per stuk. Zeer zeker de moeite waard.

Nieuwe favoriete shop!

Wij hebben eetkamerstoelen besteld bij HomingXL en wij zijn méér dan tevreden! Prachtige stoelen, absoluut niet duur, snelle levering, duidelijke communicatie omtrent de bezorging en fijne klantenservice. Wij zullen zeker vaker gaan shoppen bij HomingXL want ons tuintje kan ook nog wel wat leuke aankleding gebruiken.

gewoon, dat wat het is, en snel

vlot, duidelijk, wel ff zoeken op de zeer uitgebreide website, maar, het is er

Precies zoals besteld en zoals verwacht

De producten werden op tijd en compleet geleverd en voldeden volledig aan mijn verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageren snel en erg meedenkend

Onze kast kon in een ander filiaal al weken eerder opgehaald worden, fijn! Na de bestelling hadden we onze nieuwe eyecatcher al binnen een week in huis

Mooi product

Een complete trap renovatie besteld deze is mooi.

Mooi assortiment, prima prijzen. Steeds goed op de hoogte gehouden van status bestelling en netjes bezorgd.

Duidelijke orderstatus en goede kwaliteit

Orderstatus wordt duidelijk weergegeven en de artikelen waren van goede kwaliteit. Kortom, een aanrader.

goed geholpen

Goed geholpen toen de eerste keer bestelling niet was binnen gekomen Na dit gemeld te hebben had ik het binnen een week in huis bedankt daar voor

Super advies gekregen

Omdat we niet zo goed wisten wat wijs was voor een traprenovatie zijn wij via internet bij Homing.xl uitgekomen. Wat wij in ons hoofd hadden bleek helemaal niet zo slim te zijn voor ons. Onze adviseuse heeft ons heel goed geadviseerd en daarom hebben wij gekozen voor PVC. Tot onze grote tevredenheid en niet te vergeten een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ben goed te woord gestaan aan de telefoon en goede uitleg gekregen. Goede service en goed en snel geleverd. In een woord super

Ze brachten alles netjes in de achtertuin

Snelle reacties

HomingXL geeft mij het gevoel dat er mensen werken die evht hart voor de zaak hebben. Erg klantvriendelijk. Snelle reacties op mijn vragen

Mooie tafel goed verpakt

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat!!

Hele goede service

Schuttingen besteld en palen met hoedjes er zat 1 hoedje te weinig in de doos. Gebeld om dit te melden volgende dag al een nieuw hoedje aan de deur geleverd.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen