Hele goede service

Schuttingen besteld en palen met hoedjes er zat 1 hoedje te weinig in de doos. Gebeld om dit te melden volgende dag al een nieuw hoedje aan de deur geleverd.

Prima winkel netjes afgeleverd!

Goed advies, goede materialen en goede prijs

Zie hierboven.

Prima contact en keurig geleverd volgens afspraak!

Dik tevreden.

Een aanrader!

Mijn eerste bestelling gedaan ging ook om een hele grote bestelling. Alles is netjes verlopen werd goed op de hoogte gehouden en netjes alles afgeleverd gekregen. Fijne service en contact gehad. Zeker een aanrader!

Keurig bericht hoelaat de bezorging plaats vindt. Deze was tussen 6 en 8.00 u Waren keurig binnen deze tijd .

Snelle goede afhandeling

Prima prijs/kwaliteitsverhouding met een snelle levering waarbij ikzelf de dag van levering kon kiezen

Prima geregeld

Keurig geregeld en prima afgeleverd

Service zoals het hoort, maar dan veel meer, echt top

Als ondernemer zal ik vaker bij dit bedrijf bestellen, wat een geweldige service. kwaliteit en prijs verhouding goed Snelle levering en geweldige communicatie met het transport bedrijf Kortom, totaal geen twijfel mogelijk, echt geweldig

Van begin tot einde perfect op de hoogte gehouden voor aflevering materialen

Snelle levering en goede kwaliteit

Een zeer scherpe prijs gecombineerd met een snelle verzending en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer. 1 woord TOP

Ellendig.

Zeer slechte communicatie. Poten van mijn bankstel zijn niet geleverd en na een week wachten nog steeds geen duidelijkheid over de leverdatum van de poten. Hoe kun je nou helemaal geen beter antwoord hebben dan we moeten wachten. Bankstel in me woonkamer al langer dan een week, maar stelt niets voor zonder poten he.

Mooie producten voor een lage prijs!

Mooie composiet vlonders besteld. Snel geleverd.

Onbetrouwbaar bedrijf

Heb hier een binnendeur besteld die beschadiging had op de punt van de deur. De beschadiging was vakkundig in dezelfde kleur geschilderd zodat het minder goed zichtbaar was. Na het melden van de schade waren we te laat met het melden van de schade volgens een van de medewerkers. Er werd intern geen onderzoek gepleegd en service was ver te zoeken. Al met al hebben we de schade zelf opgelost en ga ik hier nooit meer wat bestellen!

Chaos

Op 21 november 4 bedden besteld en betaald. Na de order werd er telefonisch contact met ons opgenomen door BMD de bezorgservice namens HomingXL. Wegens drukte konden de bedden niet eerder dan di 30 november worden geleverd. De avond voor de levering kwam de beloofde track en trace met bijbehorende bezorgtijd niet. Vervelend want je wilt toch wel weten hoe laat je die dag thuis moet zijn. Op 30 november ( na lang in de wacht te staan ) contact gevonden met BMD de bezorgdienst namens homingXl ( bezorg kosten van €89, daar mag je toch wel wat voor verwachten? ). Order was toch niet ingepland. “U wordt terug gebeld”. Ja toen hoorde we dat de bedden toch niet kwamen maar pas een dag later zouden komen. “Vanavond ontvangt u een track en trace”. Uiteindelijk werd er ‘s avonds gebeld dat het toch wéér niet gaat lukken…. De bedden komen niet. En geen idee wanneer het wèl wordt. Het bezorg bedrijf kampt met grote achterstanden.. “Een hele lijst van mensen moeten nog worden afgebeld, zelfs afhaalorders kunnen niet worden uitgeleverd “ aldus de medewerker van BMD. Wij hebben inmiddels reeds twee dagen aanwezigheid thuis moeten regelen voor niks. Want nog steeds zijn onze bedden er niet en niemand laat ons weten wanneer ze komen. Dit is echt heel onduidelijk. Geen aanrader.

Prima voorlichting en service

Na een goede voorlichting in Vianen een schutting besteld, levering was snel en keurig. ik kwam door een afwijkende maat 2 eindstukken tekort die zonder problemen snel werden na geleverd.

Fijn geholpen door de medewerkers

Vriendelijke verkoop medewerkers top

Geweldige producten en snelle levering

Geweldige producten en snelle levering en goede prijs

Goede service netjes geleverd en vriendelijke

Goede service netjes geleverd en vriendelijke

Duidelijke website, goed communicatie over bezorging

Goed ervaring met dit bedrijf. Duidelijke gecommuniceerd per mail en telefoon.

Goede website, en goed contact

Bestelling is correct verzorgd. Zelf opgehaald, was niet te ver. Mooie materialen

Gewoon zoals het hoort

Een fijn bedrijf wat zijn afspraken na komt en ook nog eens goedkoop is

Perfect service sales and after sales

I had a very good experience with Homing XL Prices of material and installation was very good Delivery time perfect After sales very good ( I had two stairs steps wrong color , they replaced in two days). Perfect service Joan

Uitstekende producten en telefonisch contact

Goede producten en daarnaast niet onbelangrijk een goede telefonische ondersteuning waarmee blijkt dat men verstand heeft van hetgeen ze verkopen. Producten afgehaald wat ook perfect behandeld werdt

Alles conform afspraak , voor een concurrerende prijs . En prima communicatie.

Zie hiervoor

Stuartweg 4 C