Vriendelijke snelle hulp via mail

Had nog nooit van HoningXL gehoord. Toevallig bij uit gekomen . Onlangs 6 barstoen besteld. Ik had wat vragen hierover, via de mail besteld. Deze werd binnen een 1/2 uur al beantwoord. Hij heeft me goed geholpen en binnen een week had ik ze binnen. Helemaal nieuw netjes verpakt in dozen. Geen vervoers schade makkelijk te monteren Super tevreden ze zijn net zo mooi als afgebeeld ☺️

Goede en snelle levering

Goed en adequaat geholpen door klantenservice. Levering ook in orde

Heel blij

Goede service en snelle levering

Grote keuze

Duidelijk en overzichtelijke site. Alleen jammer dat jullie op zaterdag gesloten zijn om in de showroom te kunnen kijken. Vrije dag moeten opnemen om te kunnen komen kijken en info te vragen.

Zeer positieve ervaring met HomingXL

Besloten om een bestelling te plaatsen bij HomingXL en onze ervaring is zeer positief. In november 2021 hebben we het C-Wood composiet vloerplanken totaalpakket besteld. Door de duidelijke site, handige rekentool en advies van Homing XL een bestelling geplaatst voor ons project. Na 5 werkdagen werd door het transportbedrijf met ons contact opgenomen om een leverdatum af te spreken welke in dezelfde week nog gepland werd. Door een track and trace werd het volgen van de bestelling vergemakkelijkt. Op de afgesproken datum en tijd werd de bestelling geleverd. Het enige verbeterpuntje wat ik heb is dat de bestelling met de hand uitgeladen moest worden. De kwaliteit van de producten (vlonderplanken, onderleggers en clips) waren naar verwachting. Alles is kwalitatief goed en we zijn blij met onze aankoop.

Goede service!

Heel duidelijk aangegeven voor bestelling!

Als was goed geleverd.

Erg blij met de overzetteden. in twee dagen een nieuwe trap.

Goede service en prima produkt

Keurig netjes geholpen en goede service

Alles goed geregeld

Candoo traprenovatie set besteld, ziet er goed uit allemaal, nog niet gemonteerd, ivm tijd Online besteld, betaald, kon t een dag later afhalen, alles stond netjes klaar. Goed geregeld allemaal

Schöne Boxspring Betten

Da wir aus Deutschland bestellt haben, ging alles problemlos. Ein sehr netter Supporter ( Paul ) hat uns jede Frage per Mail beantwortet und war sehr hilfsbereit. Vielen Dank dafür. Wir haben uns die Betten fürs Ferienhaus gekauft, und sehr zufrieden. Würden wieder bei HomingXL einkaufen. Viele Grüße aus Deutschland Ann-Kathleen Musil

Snelle levering en duidelijk advies

Ik had nieuwe traptreden besteld. Alles was tijdig geleverd. Alleen de antislipstrips waren niet juist geleverd. Dit werd snel opgelost en binnen 2 dagen had ik ze ontvangen.

Geweldige service

Geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs. En snelle goede levering. Er was een plank met een kleine schade, maar na de melding werd er snel een nieuwe gebracht

Goede snelle service en mooie producten

Na lang zoeken hier een boomstamtafelblad gekocht, zeer tevreden over het product!

Goed geregeld!

Alles is perfect gegaan en bovendien een snelle levering. Enige minpunt is dat de levering niet op de afgesproken tijd (tussen 13:30 en 15:30) kwam maar om 17:30 en we daarvan niet op de hoogte gebracht werden. Verder alles prima en goed product.

Snelle levering en prima service

Helaas waren niet alle bestelde producten goed overgekomen, maar men denkt mee en lost het op.

Geheel volgens afspraak en goed verparkt geleverd

De website is goed overzichtelijk en zo was de bestelling vlug gedaan. Ook de levering die precies binnen de verwacht levertijd viel. Ik heb een totaal pakket voor een trap met 15 treden besteld. Maar volgens mij moet met een trap van 15 treden 16 stootborden hebben. Omdat ik een extra tree had bestel omdat ik niet wist of ik het afwerkprofiel kon gebruiken had ik er aan 15 wel genoeg. Misschien moet dit aangepast worden op de website.

Perfect!!

Prima ervaring met HomingXL. Alles conform afspraken afgeleverd ben erg tevreden.

Toppie !!

Zeer tevreden over kwaliteit en levering

Uitstekend!

Bankstel is snel geleverd. Zware bank en kussens. Zijn er blij mee.

Snelle levering en continue update

Ik was continue op de hoogte gehouden over de status van mijn order. De deuren kwamen op tijd en het transport bedrijf heeft netjes een dagdeel laten selecteren en geleverd als afgesproken.

De levering was snel geleverd. Maar er ontbraken twee tubes lijm maar naar een mail te hebben gestuurd. Hebben ze gelijk de ontbrekende tubes naar geleverd. En heb ze binnen 4 dagen ontvangen top

Goede indruk en info in showroom en online!

Prettig en klantvriendelijk

Keurig netjes bezorgd en volgens afspraak.

Mooie schutting. Keurige levering, goede communicatie en alles volgens afspraak.

Super service en mooie en goede site en altijd behulpzaam

Snelle verzending keurig bezorgd en een mooie prijs.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen