Snelle reactie, goede ondersteuning bij aankoop

Ik had best veel vragen over de deuren die ik wilde kopen. Handige service dat je vanuit je concept bestelling je vraag kunt stellen. En dan ook nog vaak per omgaande bericht. Alleen dat al was een reden om bij HomingXL te kopen. Pluim!

goed gedaan

beetje vertraging op de dag zelf maar war geen probleem. even geholpen met uitladem wat chauffeur was alleen

perfect

mijn bestelling is volgens afspraak geleverd en heb het voor een goede prijs gekocht, dus prima toch?

Goede kwaliteit voor een leuke prijs. Snelle levering tot aan de deur.

Levering op tijd Prima stoelen voor een goede prijs!

Kwaliteit en service voor laagste prijs

Vriendelijk en behulpzaam/meedenkend personeel en goede showroom.

nette snelle afhandeling van begin tot oplevering.

Het betreft een traprenovatie. Deze is goed aangelegd volgens de afspraken die gemaakt zijn. Er is goed en vlot gereageerd op vragen die er waren. En ondanks de korte tijd tussen opdracht en levering was alles op tijd aanwezig.

Super makkelijk bestellen en kwaliteit was prima

Perfect geregeld levering volgens planning.

Waargemaakt wat de web-site laat zien. Duidelijk en makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Super service.

Goede kwaliteit en super gemakkelijk in mekaar te zetten. Snelle levering en mooi dat ze een tijdindicatie aangaven.

Mooie bank en super snel geleverd.

Mooie bank en zit goed. Binnen 1 week na bestelling geleverd, super snel dus. Verpakking was wel heel erg smerig. Bij de aflevering regende het flink en vermoedelijk zat er veel stof op de verpakking. Had fijn geweest als dat weer meegenomen zou worden. Maar dat is dan ook het enige minpunt.

Ruim assortiment, snelle levering en dat voor een scherpe prijs!

Materiaal voor een schutting en vlonder besteld bij HomingXL. Alles was voorradig en nog dezelfde week geleverd. Echte aanrader!

Hele goed Prijs en de bank is goed en een snelle levering ik ben zeer tevreden.

Je krijgt, wat je bestelt !

Levering was sneller dan gedacht.

goede service

goede kwaliteit snelle levering,

Prima prijzen na nakomen afspraken

Prima levering van datgene wat ik had besteld en ook uitstekend bereikbaar.

Bezorging veel te laat zonder bericht

De site is prima, maar de schuttingdelen zijn behoorlijk ruw. Dus nog behoorlijk wat werk. De bezorging was echt een teleurstelling. Je krijgt bericht dat het tussen 0930 en 1130 uur bezorgt gaat worden, vervolgens wordt het 3 uur later bezorgd, zonder bericht. Dat was jammer

Top product en een nog betere levering en service!

Door drukte werd onze deur later geleverd, maar door de service van Homing XL was dit geen probleem. We werden tot 3 maal op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling en levering was. Ik heb al veel op internet besteld, maar zo’n geweldige service nog nooit meegemaakt. Ook de levering ging perfect, echt top!

Snel en compleet geleverd

Goed advies gekregen

Alles zoals beloofd en verwacht

Zie mijn ene zin

Aan te bevelen

Telefonisch contact erg prettig Bestelt en alles netjes geleverd.

geweldig

Duidelijk en volgens afspraak. De geleverde trapdelen zijn prachtig, nu nog aan mij om ze netjes te monteren.

veel keus en goed geholpen

wij hebben een hoekbank gekocht en zijn geweldig geholpen, prijs was ook goed .

Okay

Ziet er goed uit en prima levering

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen