Order not delivered complete. Customer feedback not provided as agreed during delivery complain, HomeXL should contact us before 4pm otherwise we were asked to call them after 4pm, of course their phone service is out from on 4pm. Home improvement at our side delayed and we had to cover the additional cost due HomignXL pour service. HomignXL do not provide / offers compensations for the inconveniences caused to Customers. Currently waiting for the rest of the order to be delivered.
Hi Francisco, Thank you for your honest review, although I am very sorry to hear you're not happy with our service. My colleague was in contact with your partner earlier to discuss what went wrong. The "bevestigingsclips" and "worteldoek" were not delivered to the right address, we've resent them, and you should receive them today. I am very sorry for this inconvenience. One "vlonderplank" was slightly damaged, and we've refunded 50% of the price, which your partner happily accepted. We would never ask our customers to call us back after 4pm, because our phone service is out after 4pm. It is possible that we call you back after 4pm, though. Kind regards, Danique
Netjes thuisbezorgd, goed product (tuinpoort).
Bedankt voor je review, Joop!
Er waren een paar planken kapot geleverd. Maar dat hebben ze echt super goed geregeld! 1 belletje en een paar foto’s met de mail was genoeg top zaak
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Salih! Veel plezier nog met je bestelling. Groetjes Danique
Goed product, vriendelijke medewerkers, goed bereikbaar voor afhalen
Bedankt voor je review, Marjanne!
Bedankt voor de 10!
Mooi bedrijf prijs kwaliteit is prima levering ook geweldig
Wat een prachtige woorden, bedankt Wim!
Bij de schowroom in Vianen wordt je fantastisch geholpen Vriendelijke en de goede informatie over het gevraagde product Een grote pluim voor het personeel Snelle levering en een vriendelijke bezorger De schuttingen zijn goed afgeleverd
Bedankt voor de prachtige review Simon, ik zal hem doorgeven aan mijn collega's van de showroom! Veel plezier met je nieuwe schuttingen! Groetjes Danique
Eerst gaan kijken voor overzettreden in showroom. Prettig geholpen ondanks dat we gaan afspraak hadden. Met aantal monsters de showroom verlaten. Daarna via de webshop besteld en konden de volgende dag de bestelling al ophalen in Vianen. Datum en tijdstip kiezen en de producten werden bij de auto afgeleverd zodat ik ze kon inladen. Prima service en snelheid dus.
Bedankt voor je mooie woorden en review, Bart! Veel plezier met je nieuwe trap en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Mijn bestellen voor een vlonder. 2 tot 8 dagen levertijd ging al mis. Mijn vlonder 4 bij 4 meter, Mijn planken zijn 4 meter en ze leveren onderbalken van 365 inplaats van 395. Ik vraag wat is een snelle oplossing, een retour zou lang duren, dus extra meters erbij. Dit duurt echter even lang, heb ze daarover gebeld. Kortom ze leveren goedkopere balken en willen het goedkoop oplossen. Mensen kijk uit, ze hebben een mooie website maar dat is het ook
Goede website snelle levering en een goede prijs voor de producten
Bedankt voor je mooie review Jeannette!
Keurige snelle aflevering, transportschade, werd omgaand op gereageerd en op korte termijn vervangen. Zeer tevreden.
Bedankt voor je mooie review Jan!
Op de site is alles over de vlonderdelen zeer duidelijk uitgelegd. Ik heb gekozen voor de holle composiet vlonderdelen (C-Wood). Met de rekenhulp is het een koud kunstje om de juiste hoeveelheid te bestellen. Ik heb apart nog de begin/eindclips en de ondermatjes besteld Maak een goeie tekening en leg deze nog even voor aan de mensen acher de helpdesk. Zij hebben mijn berekening ook nog even nagerekend. Prima service. En daarna was het bestellen en wachten op de levering. De volgende dag nam de vervoerder al contact op en op dag 2 was alles al in huis. Het materiaal van de composiet vlonderdelen verwerkt ook super makkelijk. Echt blij met het resultaat.
Bedankt voor je prachtige review, Jeroen! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Ruime keus, goede website, snel respons, goede aflevering
Bedankt voor je review!
Besteld, betaald en nette levering op de afgesproken tijd.
Bedankt voor de mooie woorden Liesbeth!
Enige minpunt is dat het hout waarschijnlijk lang vochtig heeft gelegen. In het hout ontstaan dan schimmelpuntjes. Je kan ze er grotendeels uitschuren, dat scheelt wel.
Bedankt voor je review, Peter! Helaas kunnen wij niets doen aan de natuurlijke werking van hout. Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen wij je graag verder. Groetjes Danique
Uitstekende telefonische service en snelle levering. Ik heb een composiet vlonderplanken geleverd gekregen. Zeer mooie kwaliteit en de installatie is eenvoudig. Je krijgt echt goede waar voor je geld. Ook een minpuntje; Een paar kromme balken die ik echt niet kon gebruiken en de montageschroeven hadden wel 10mm langer mogen zijn.
Bedankt voor je mooie review, Patrick. Ik zal je feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Groetjes Danique
Trap renovatie besteld via internet ,en blij met prima kwaliteit
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Joop! Veel plezier met je nieuwe trap. Groetjes Danique
Mooie composiet schuttingen besteld. Binnen een paar dagen werd ik al gebeld om een afspraak in te plannen voor de levering. Op de voorgestelde datum kon ik niet, dit was geen probleem. Twee dagen later werd ik al gebeld op een nieuwe afspraak te maken. Top service, mooie schuttingen en vriendelijke bezorgers!
Bedankt voor je prachtige review, Marieke! Heel veel plezier met je nieuwe schuttingen en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Bij elke vraag of probleem genoten van snelle ondersteuning en dan had ik nog zelfs niet besteld daarna van een service genoten top
Bedankt voor je mooie review, Antoine. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Heel veel plezier gewenst met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
I bought online and I picked up on their wharehouse. Very easy and the wood have very good quality! I would buy again in the future. Only the delivery price should be lower…
Thank you for your review Jose!
Goed product, snelle levering (traprenovatie)
Bedankt voor je mooie review Shanna!
Goed advies, denken mee, echt tevreden.
Bedakt voor je mooie cijfer, Willem!
Kon snel terecht voor slechts twee planken. Prima service.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Snelle bezorging voor een zeer redelijke prijs.
Bedankt voor de 10 Hub!
Aankoop volgens afspraak geleverd na aflevering bleek er meerdere beschadigingen en heb daar vervolgens melding van gemaakt met toevoeging van foto's. Nu in afwachting (in alle vertrouwen) van afhandeling. Vr gr.l.m.van der V.
Beste Leen, Wat jammer dat er beschadigde producten zijn geleverd, onze excuses hiervoor. Mocht je hierover nog vragen hebben, of contact willen, dan kun je ook reageren op dit antwoord. Dan zorg ik ervoor dat je klacht z.s.m. wordt opgepakt. Met vriendelijke groet, Danique