Geleverd volgens afspraak en netjes afgeleverd. Zelfs nog vroeger als afgesproken. Nog net voor het weekend.
Bedankt voor je mooie review Peter!
Per direct heb ik 100 hardhouten piketpalen nodig voor een vlonder, omdat er niet geleverd kon worden door je houtleverancier. Alleen Honing XL lijkt ze voor een mooie prijs en voldoende op voorraad te hebben. Je belt Homing XL om 10:00 uur en legt je probleem voor en wens uit, terwijl je vertelt dat je in de auto al onderweg bent naar het magazijn van Homing XL in Vianen zonder afspraak. Antwoord van Homing: ,,Als je zo even de bestelling online erin zet, zorgen wij ervoor dat je bestelling meteen wordt geraapt en klaargezet." Een kwartier later sta ik voor de deur van het magazijn en wordt m'n bestelling uitgereden, ingeladen. Top Service.
Fijn om te horen dat we je zo snel konden helpen, Maurits! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Kwam alleen kijken wat voor kleuren voor traprenovatie en gelijk besteld binnen 2 weken geleverd nu nog op de trap
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Jan! Alvast veel plezier gewenst met je nieuwe trap en wie weet tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Blij mee
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie review!
Niet alle planken zijn van vergelijkbare kwaliteit
Bedankt voor het mooie cijfer, Gerard! In het geval van houten vlonderplanken kan het zijn dat er verschillen zijn door de natuurlijke werking van hout. Hierover kun je meer lezen op https://homingxl.nl/kenmerken-hout/. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Groetjes Danique
De bestelling verliep voorspoedig. Contact momenten zeer tevreden. Chauffeur zeer vriendelijk en zeer op tijd.
Bedankt voor je mooie review, Laura!
Mijn binnendeur keurig ontvangen. Erg Tevreden
Beste R. de Wit, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je zo lang op de deurkruk hebt moeten wachten en dat deze niet gelijk werd mee geleverd. Hiervoor onze oprechte excuses. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega en de deurkruk naar je onderweg is (of al ontvangen is). Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Danique
Originele beoordeling
Mijn binnendeur keurig ontvangen. Maar op de Deurkruk wacht ik nog steeds. deur kan niet open of dicht anders zijn we opgesloten. verschillende keren gemaild en gebeld maar nog steeds niet kleine moeite om hem op te sturen toch ??????? ik ben niet tevreden.
Duidelijke informatie
Bedankt voor je review, Betsie!
Goede service , goed product
Bedankt voor je mooie review Klaas!
De levering was op tijd, wel was de chauffeur niet echt meedenkend. Wij wonen net in een nieuwe stuk, hij heeft het snel ergens neergezet, ik moest de stratenmakers nog vragen om het verder even weg te zetten.
Bedankt voor je review, Jean-Ann! Wat jammer om te lezen dat de levering niet helemaal naar wens was. Ik zal je opmerking doorgeven aan onze transporteur. Groetjes Danique
In mijn geval bestelde ik Svedex deuren. Het was mij reeds opgevallen bij verschillende web sites dat levertijden behoorlijk lang zijn. Zo ook hier, maar netjes een mail en toen de levertijd dood Svedex met een week werd vertraagd ook netjes bericht. Daarnaast communicatie hoe de levering zou plaatsvinden en de dag daarvoor belde de transporteur. Hier kun je dus je klus goed op plannen.
Wat jammer dat je bestelling vertraagd was, Jan. Wij balen hier ook altijd van! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je nieuwe deur en wie weet tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Goede professionele website. Duidelijke omschrijvingen goede prijzen Levertijd was wat aan de lange kant, maar dat komt door de houtcrisis. Naar verwachting geleverd en goed product ontvangen.
Helaas hebben ook wij te maken met de enorme schaarste in de houtwereld, bedankt voor je begrip daarvoor Maarten! We hopen dat alles snel weer een beetje normaal wordt. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Product is goed verpakt en eenvoudig te monteren. Compleet geleverd en is een aanvulling op ons interieur. Klassieke hoekbank met een moderne uitstraling. Netjes afgewerkt,
Bedankt voor de 10 en veel plezier met de nieuwe bank! Groetjes Danique
De houten planken en balken die ik voor mijn vlonder nodig heb zijn netjes afgeleverd.
Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, Sanne. Veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
N.a.v. bestelling van een bank een paar keer contact gehad met de klantenservice. Ik ben nog nooit zo goed geholpen! Telefoon werd snel opgenomen, vriendelijk en zeer capabel personeel. Ze proberen je zo goed mogelijk te helpen, en hebben een handig systeem waarin ze al de contact momenten bijhouden zodat je niet iedere keer opnieuw je verhaal hoeft te doen. Ik ben zeer tevreden!
Bedankt voor je prachtige review, Willianne! Veel plezier met je nieuwe bank! Groetjes Danique
uitstekend
Beste Theo, Bedankt dat je zo blij bent met ons! Zou je je review willen veranderen van een 1 naar een positief cijfer? Wellicht dat er iets is mis gegaan! :-) Groetjes Danique
Dag allemaal en mensen van HomingXL, Ik zet mijn ervaringen op een rij: Voor de beslissing welke materialen en welke hoeveelheden wij nodig haden voor ons dakterras, zijn wij zeer goed ondersteund, geadviseerd en geholpen door Paul Koolhoven. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had bleek niet alles te leveren maar dat is netjes opgelost, ik moest alleen wat wachten op levering twee die aankwam met de vervanging van een beschadigde plank, waar niet moeilijk over gedaan werd na aanlevering van een foto. In mijn contact met de mensen van HomingXL via telefoon en email werd er steeds snel, adequaat en vriendelijk gereageerd, met hartelijke dank aan Stephanos Mandalianos die ons zeer prettig geholpen heeft. Conclusie: Homingxl is een zeer goed bedrijf met fijne mensen, dat ik iedereen aan kan raden, ook als het even niet zo loopt zoals het zou horen! De website is goed op orde, erg goede communicatie en ze houden zich aan hun woord! Daarnaast is de prijs / kwaliteit verhouding dik in orde! Ik zou als het mogelijk zou zijn zes sterren willen geven! Aan de mensen van HomingXL: Hartelijk dank voor alles, jullie zijn een echte aanrader!! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Wauw, Harold, wat een top review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over HomingXL en over mijn collega's Stefanos en Paul, ik heb je review dan ook direct doorgestuurd naar hen! Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Eerst in de (ruime) showroom wezen kijken. Thuis onze keuze besteld en supersnel geleverd!
Bedankt voor je leuke review, Paddy!
Bestelling gedaan , maar door omstandigheden pas 5 weken later met het plaatsen van het hekwerk begonnen, bleek dat er 2 afdeklijsten niet geleverd waren, contact gezocht met de klantenservice, probleem voor gelegd en zie daar enkele dagen later werden de 2 lijsten geleverd zonder kosten ( zelfs naar 5 weken.) in een woord goede kwaliteit en zeer goede service.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten, Erik! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Goeie en vooral snelle service Had 1 kleine op of aanmerking maar dit is wel snel opgelost!
Fijn om te horen dat het snel opgelost is, Mirthe! Veel plezier nog met je bestelling. Groetjes Danique
Goede communicatie, zelfs nadat wij een gedeelte verkeerd geleverd hebben gekregen. Dit is netjes en snel opgelost.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Martijn! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Ik ben heel goed geholpen. zowel via de mail als bij het afhaal adres.
Bedankt voor je mooie review Kees!
Bedankt voor de 10, Tanja!
Partij douglas-hout besteld en composiet vlonder. Snel geleverd en goede service! Ook prijs is vergeleken met andere bedrijven gunstig.
Bedankt voor je mooie review, Ben!
Volgens afspraak geleverd. Tevreden over de kwaliteit en service
Bedankt voor de 10 Hans! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique