Heel teleurstellend

Communicatie bij de verkoop ging heel goed, tot je iets had gekocht en dan was de communicatie slecht tot helemaal niet. Prijs/kwaliteit verhouding is redelijk (alleen moet de kwaliteit nog blijken). Levering is gewoon een lachertje en tot op heden heb ik nog steeds niet hetgeen ik heb besteld. Bestelling (levering tussen 2 en 8 werkdagen) bleek 2 werkweken te worden en ik miste toen meer dan de helft van mijn bevestigingsmateriaal. Na contact te hebben gehad werd de rest met spoed (vrijdagochtend afgesproken) geleverd, dit werd dinsdag omdat ze op maandag te laat waren met ophalen van DHL. De manager van HominXL was vanaf die vrijdag opeens niet meer te bereiken en ik moest het met een medewerker afhandelen. Woensdag werd de rest geleverd maar ook hier mis ik een aantal spullen. Dit gemaild aan HomingXL (de manager) maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Dus al met al beveel ik HomingXL zeker niet aan en is mijn aanbeveling om dan maar iets meer te betalen, maar dan wordt je wel als klant behandeld.

Prima service en kwaliteit!

Super geholpen, niets is te veel voor de klantenservice. Medewerkers hebben veel kennis. Producten zijn top!

Slechte klantenservice

Ik heb bijna twee weken vlonders en nog meer besteld...en nog niets gehad.. klantenservice gemaild...met leugens dat transport al mijn bestelling had, dus transport gebeld..en hij had nog niets ... Geen serieuze zaak! Geen telefoon nummer, alleen e mail !!! Ik had wilde mijn loungeset daar willen kopen maar ik als klant hebben ze me nooit meer!! En ik hoop het er nog dat komende week mijn vlondersr te kunnen krijgen!! Tot nooit meer!!

Super service

Echte aanrader Heb gebeld heel goed geholpen Ook heel vriendelijk direct antwoord Ben super tevreden nog geen week en mijn composiet vlonderplanken ontvangen en super kwaliteit Echt top service

Goede service en kwaliteit

Traprenovatie set besteld en zoals de site beloofd binnen 8 dagen geleverd. Er was 1 trede en 1 stootbord beschadigd. Op maandag Contact gezocht via de mail met bijgevoegde foto’s van de beschadiging. Op donderdag nieuwe trede en stootbord bezorgd. Goede en snelle service.

Correctie levering

Levering is snel en netjes. Hout is prima, beslag kan wat meer solida en enkele schroefgaten waren te klein voorgeboort.

Uitstekende service en goede kwaliteit

Bestellen op site makkelijk en overzichtel1ijk, je ontvangt snel na de bestelling een duidelijke mail dat je bestelling is verwerkt waarna je online een datum en tijd kunt kiezen wanneer je het kunt komen ophalen, de bestelling ligt dan netjes voor je klaar. Bij ons was 1 balk krom, die werd meteen omgewisseld. Erg tevreden met hun service.

Mooi spul en goede service

Ik heb het totaalpakket besteld meer dan genoeg spullen. Een mooie vloer voor een betaalbare prijs. Ook de bezorger was vriendelijk en behulpzaam

Goede klantenservice

Een bestelling geplaatst voor een schutting. In eerste instantie bleek het niet op voorraad, maar na wat mail contact is de schutting toch in zijn geheel geleverd. Bij de levering van de schutting had de vervoerder wat problemen met zijn heftruck, en het pallet brak. Bij het opbouwen van de schutting kwamen we erachter dat er toch planken beschadigd en zelfs gebroken waren. Contact opgenomen met de klantenservice, en ze hebben netjes nieuwe planken opgestuurd zodat wij deze konden vervangen. Kortom, er kan altijd iets mis gaan maar het is goed opgelost en daar gaat het om. Top service.

De door mij bestelde bankirai-vlonders zijn van goed kwaliteit. Levering was stipt en correct.

Snelle levering.Goed verzorgd.

Hele goede ervaring. Scherpe prijs. Wordt netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en nette levering volgens afspraak.

Super bedrijf

Super site zeer overzichtelijk makkelijk te bestellen alles op voorraad en betalen super simpel.gazo door

Goede prijs kwaliteit verhouding

Na diverse bedrijven kwam hommingxl met goede prijs.na vriendelijk telefonisch contact spullen besteld. Meteen een bevestiging . Ook doorverwijzing naar de vervoerder. Deze stuurde zeer snel de planning en voor het weekeind de bezorgtijd op maandag. Met track en tracé wist ik precies wanneer hij kwam. Bestelling klopte en was van de beloofde kwaliteit Enig min punt was dat telefoon nummer moeilijk te achterhalen was, stond wel op bevestiging .

Goede prijs, mooi hout, prima geregelde levering

Alles was snel en goed en tegen lage prijs beschikbaar

Na het bestellen kon ik alles binnen twee dagen ophalen. Alles lag klaar om ingeladen te worden. Prima geregeld.

Mooie spullen maar service niet best.

Tijdens het afrekenen had een collega continue vragen aan haar collega waardoor wij moesten wachten. Dat er vragen zijn kan ik begrijpen uiteraard, maar dan lijkt het me netter als zij even wacht ipv wij. Toen we de tafel eenmaal in huis hadden, bleek dat er verkeerde bouten zijn geleverd en 1 poot zwaar beschadigd. Ook dat kan gebeuren maar inmiddels heb ik al 2x een e-mail gestuurd en 2x zelf telefonisch contact gezocht, want ik hoor maar niks. Ze beloven het op te lossen en contact op te nemen maar inmiddels zit ik nu 6 dagen zonder eettafel zonder enige communicatie of update vanuit HomingXl en ben ik steeds degene die er achteraan moet bellen. We hebben ze echt mooie spullen en ik kan niet wachten om de tafel eindelijk in elkaar te zetten en te genieten van de tafel dus als de service beter zou zijn, zou mijn cijfer hoger uitgevallen zijn maar de showroom/website zijn zeker de moeite waard om te bekijken.

Gewoon goed

Voldoende keus en eenvoudig te bestellen

Snel geleverd, goede info over verzending. En kwaliteit

Prima bedrijf

Op mijn vragen via de mail,supersnel antwoord ,ook de levering was dik in orde,nu hopen dat we lang plezier hebben van onze nieuwe banken

Gekregen wat ik besteld heb. Soepel verlopen.

Snel en soepel verlopen. Levering was foutloos.

Helemaal top

Wij zijn zeer te vreden. De communicatie is erg goed. Er wordt meegedacht en de levering is snel. Hele goede ervaring gehad. Prijs kwaliteit is ook erg goed. Zou Homing xl zeer zeker aanraden.

Goede levering en alles in orde.

De levering was eerder dan eerst voorzien wat een meevaller was .Ze waren mooi op uur .De stoelen die ik besteld had zijn mooi en waren eenvoudig te monteren .Helemaal blij mee.

Super snel en klantvriendelijk bedrijf

Onwijs blij met de stoelen die we besteld hadden. Vragen vooraf werden via de mail snel beantwoord en de levering werd netjes en snel geleverd.

Snel en netjes afgehandeld

Helaas was het bestelde en betaalde niet meer leverbaar. Hier werd ik direct over geinformeerd. Gevraagd de bestelling te annuleren: binnen 2 dagen het geld retour op rekening. Enige minpuntje is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen