Goede spullen, goede service.

Bankirai vlonderplanken en toebehoren besteld. Gewenste lengte was niet meer in dat aantal op voorraad. Na 1 telefoontje is de bestelling netjes aangepast. Volgens afspraak gebeld door de vervoerder en ook die was keurig op tijd. Mooie planken zonder 'foutjes'.

Slechte service!

We hebben een afspraak gemaakt online. Op de dag van de afspraak mochten de winkels zonder afspraak weer open. Bij de online afspraak stond dat je gebeld zou worden m.b.t. het coronavirus. Dit is niet gedaan. Dus .. wij gingen er vanuit dat je geen afspraak meer nodig had. Vervolgens waren we iets te laat (10 minuten) we werden gewoon de deur gewezen. Er werd zelfs niet een andere optie geboden. (Konden over 2 weken weer terecht)( wij kunnen alleen op zaterdag.) Zelfs aangegeven dat we er anderhalf uur op hebben gereden. Slechte zaak! Dit met de gedachte dat we daar onze nieuwe trap wilden laten bekleden. En ze zeker 2000 euro op ons hadden kunnen verdienen.

vlekkeloos

van omschrijving tot levering: uitstekend

Alles perfect geregeld

Bij de bestelling even telefonisch contact gehad met een medewerker en daarna bestelling afgerond. De levering van de composieten planken vonden 1 week later plaats op het afgesproken tijdstip. Dit was mijn 1ste bestelling bij deze firma en alles is perfect gelopen

NETTE HELPDESK EN VLOTTE LEVERING

NETTE EN SNELLE AFHANDELING ALLEEN JAMMER DAT JE BIJ EEN ORDER VAN 1200 TOCH TRANSPORTKOSTEN MOET BETALEN.

Goede service!

Er was iets mis gegaan met de levering maar netjes en snel opgelost. Super!

Prijs en kwaliteit verhouding is TOP!

Positief, goede service en snelle levering.

Super compleet geleverd

Compleet en goede kwaliteit.

Perfecte service

Top service, zeker voor de vervoerder naar België. Eerst een telefoontje gehad wanneer de levering plaats vindt en daarna zeer vriendelijk afgeleverd.

Super tevreden

Het was een verrassing om de bank online te bestellen. Nog geen seconde spijt! Hij is prachtig.

Is prima

Zo als afgesproken.zo is het ook gegaan .top

Zeer goed!

Ik ben tevreden

Mooi hardhout, en erg vriendelijke magazijn medewerker die heeft voor mij wel die 10 binnen gehaald!

Goede prijzen en snelle leveringen, met daarbij ook nog eens een goede kwaliteit van de producten

Ik was op zoek naar zwarte binnendeuren, bij vele aanbieders gekeken maar allemaal een lange levertijd en behoorlijke prijzen, met een tip van de buurman kwam ik bij HomingXL terecht, tot mijn verbazing binnen 8 werkdagen de deuren geleverd gekregen tegen een zeer voordelige prijs en snelle correcte levering.

Goede snelle en correcte service

Wij hebben reeds een aantal artikelen bij jullie besteld. Zijn dik tevreden, ook omdat het bij jullie betaalbaarder is. De service is overigens ook top! Ons zien jullie zeker terug

Alles is op tijd geleverd

Ik heb vlonders en andere hout besteld, de kwaliteit is prima en de prijs is goed

Score zegt genoeg

Mooie spullen voor een goede prijs

wat een kut bedrijf

kan geen contact opnemen . wordt van het kasje naar de muur gestuurd. Geen telefoon nummer.

super te vrede

k ben super te vrede gr. Jo. Bouhuijs

Zeer goed, snel, accuraat, goed contact

Zeer snelle bezorging. Reageren direct op vragen, netjes verpakt

Erg klantvriendelijk!

Ze leveren erg snel en goede kwaliteit. Helaas was het niet helemaal compleet maar dat werd snel opgelost. Ook had ik daarna nog wat extra nodig en ook dat werd (op zondag) snel en goed opgepakt! Top service!

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen