Kwalitatief goede vlonderplanken gekocht en keurig geleverd volgens afspraak.

Snelle prima levering

zeer goed

Heel tevreden over mijn nieuwe stoelen, zeer goede communicatie en vlotte levering

Alles volgens afspraak

De bestelling was super verpakt en precies binnen de gewenste levertijd.

Kwalitatief uitstekende producten en prima levertijd

Prima producten en goede levering

Goede service, heb een compleet vlonder pakket gekocht en laten bezorgen. Materialen waren compleet en onbeschadigt. Vlonder is inmiddels klaar en resultaat is super.

Prima koppelstukken!

We hebben iets langer moeten wachten, maar dat is het waard geweest.

Traptreden van topkwaliteit

De traptreden die we hebben besteld, zijn echt van topkwaliteit. We zijn er heel blij mee, en het overtreft onze verwachtingen. Dus zeker voor de 2e trap ook voor herhaling vatbaar

De levering was snel

we moeten het nog gaan maken dus weet nog niet hoe het bevalt

Snelle en nette levering

Ben zeer tevreden over de snelheid waarmee ik ben geholpen. Vond het ook fijn dat je hier achteraf kan betalen. Al met al een prima service en goede website!

Goede service snelle levering

Top service en kwaliteit van het hout

Het is altijd even spannend als je goed hout zoekt via internet. De foto's op de website zien er altijd prachtig uit, maar is het dan ook zo? Ik ben zeker niet de makkelijkste koper..... Nou het is echt zo. Super mooi hout ontvangen! Erg blij mee en dat voor een goede prijs en een keurige service.

Goed product, goede prijs

Ik had vlonderplanken besteld en er stond bij 2-3 werkdagen levering, echter werd dit 2 weken omdat het door een externe transporteur werd gedaan. Dit mag duidelijker vermeld worden want heb daar door wel mijn timmerman moeten annuleren. Verders goed hout voor een goede prijs!

Goeie kwaliteit van producten

Goed, klein verbeterpuntje: De levertijd kwam niet overeen met de website. Oorsprokelijke levertijd was 1 week later.

Supersnel geleverd en mooi. Goede qualiteit. Composietvloer

Snelle levering. Zeer tevreden. Mooie composietvlonder tegen betaalbare prijs

Hulp bij het laden van bestelling, vlotte retourname/terugstorten.

Komt afspraken perfect na

snelle en fantastische service

Vlotte bezorging, prachtige hoekbank, goede voorlichting van waar hij van is gemaakt en hoe ik hem onderhoud; en snelle reacties op vragen via e-mail.

Onmiddellijke reactie op een vraag en een zeer adequate afhandeling.

Na een bestelling constateerde ik een omissie in de vooruitbetaalde factuur. Het ging om een niet berekende korting van de bezorgkosten. Bijna onmiddellijk na mijn reactie kreeg ik een mail met de correctie in de factuur en de mededeling dat het teveel binnen een dag terugbetaald zou worden. Daar word ik blij van.

Prima geregeld

Keurige website alles op voorraad wat ik besteld heb en keurig op tijd geleverd

Heel teleurstellend

Communicatie bij de verkoop ging heel goed, tot je iets had gekocht en dan was de communicatie slecht tot helemaal niet. Prijs/kwaliteit verhouding is redelijk (alleen moet de kwaliteit nog blijken). Levering is gewoon een lachertje en tot op heden heb ik nog steeds niet hetgeen ik heb besteld. Bestelling (levering tussen 2 en 8 werkdagen) bleek 2 werkweken te worden en ik miste toen meer dan de helft van mijn bevestigingsmateriaal. Na contact te hebben gehad werd de rest met spoed (vrijdagochtend afgesproken) geleverd, dit werd dinsdag omdat ze op maandag te laat waren met ophalen van DHL. De manager van HominXL was vanaf die vrijdag opeens niet meer te bereiken en ik moest het met een medewerker afhandelen. Woensdag werd de rest geleverd maar ook hier mis ik een aantal spullen. Dit gemaild aan HomingXL (de manager) maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Dus al met al beveel ik HomingXL zeker niet aan en is mijn aanbeveling om dan maar iets meer te betalen, maar dan wordt je wel als klant behandeld.

Prima service en kwaliteit!

Super geholpen, niets is te veel voor de klantenservice. Medewerkers hebben veel kennis. Producten zijn top!

Slechte klantenservice

Ik heb bijna twee weken vlonders en nog meer besteld...en nog niets gehad.. klantenservice gemaild...met leugens dat transport al mijn bestelling had, dus transport gebeld..en hij had nog niets ... Geen serieuze zaak! Geen telefoon nummer, alleen e mail !!! Ik had wilde mijn loungeset daar willen kopen maar ik als klant hebben ze me nooit meer!! En ik hoop het er nog dat komende week mijn vlondersr te kunnen krijgen!! Tot nooit meer!!

Super service

Echte aanrader Heb gebeld heel goed geholpen Ook heel vriendelijk direct antwoord Ben super tevreden nog geen week en mijn composiet vlonderplanken ontvangen en super kwaliteit Echt top service

Goede service en kwaliteit

Traprenovatie set besteld en zoals de site beloofd binnen 8 dagen geleverd. Er was 1 trede en 1 stootbord beschadigd. Op maandag Contact gezocht via de mail met bijgevoegde foto’s van de beschadiging. Op donderdag nieuwe trede en stootbord bezorgd. Goede en snelle service.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen