Voel me echt opgelicht

Banken gekocht twee stuk plus een fauteuil, had duidelijk erbij gezegd dat ik geen showroom model wilde, nee kreeg nieuwe, bij aflevering zat er een in verpakking, bank, de andere in plastic,poten zaten er al onder, dus toch show model, gebeld kreeg uiteindelijk 50 euro korting ging ermee akkoord om van gedoe af te zijn, nu kom ik er 3 maanden later achter dat de kussens bij deze bank zijn omgedraaid, waarom????? Omdat je toch kon zien dat hij gebruikt was, had een nieuwe bank besteld geen tweedehands, kan hier echt van balen

Belachelijke service voor ophalen

Niet duidelijk aangegeven waar producten op te halen, op de site staat adres Vianen. Belde voor een locatie op te halen 20minuten rijden, i.p.v locatie van 1 - 1,5 uur rijden. Telefonisch echt meest onvriendelijke meisje/vrouw. Wist niks en kon niks betekenen. Bestelling gaat geannuleerd worden. Jammer, want heb eerder hier een bank besteld en toen was alles goed geregeld.

Netjes

Alles lag klaar buiten om op te halen Spullen zagen er goed uit. Snap alleen niet waarom je een tijd moet kiezen met ophalen, omdat alles al buiten klaar ligt. Laat klanten dan tijdvakken kiezen. Maar over het algemeen erg tevreden, zal het niet snel nog een keer bestellen omdat het voor mij best wel een stuk rijden was. Maar vergeten doe ik deze zaak niet. Toppers.

Snel en betrouwbaar

Een van de weinige leveranciers die nog schuttingen had. Snel geleverd. Enige was dat de man die ik aan de telefoon had niet veel verstand van het product leek te hebben. Hij kon bv geen antwoord geven op de vraag welk bevestigingsmateriaal ik nodig had en vragen over de houtsoort kon hij niet beantwoorden. Zou voor een klant een reden kunnen zijn om af te haken, Informatie kun je wel goed op de site vinden. Verder was alles helemaal goed. Ik mag zelfs een schutting terug brengen die ik te veel besteld heb. Moet wel zelf brengen want retourneren met afhaal is 85 euro, dat is wel erg duur. Kan dat niet anders? Ben nog na aan het denken hoe ik die schutting in Vianen moet krijgen.

Leek allemaal beter dan beloofd

Met mijn vrouw langs geweest in de showroom in Vianen. Goed geholpen, aardig personeel. Na het langsgaan ben ik wekelijks gebeld om de bestelling af te ronden. We kwamen voor schuttingen met betonnen palen en Douglas schermen. Offerte gekregen, daarbij heb ik zelf op een fout moeten wijzen. Ze gingen een paal te weinig leveren. Kon gelukkig opgelost worden. Korting was niet aan de orde. Nu is het geleverd, op tijd. Maar 1 paal is anders. Hoger, hoger puntje op de paal, gaten voor de schermen zitten anders. Er was ook niet genoeg montage beslag inbegrepen. We kwamen hier om alles in een keer te kopen. Erg jammer, dat ik alsnog van alles zelf moest regelen. Bellen om te klagen kan niet, want dan is de contact persoon ineens niet te bereiken.

Goede materialen en montage, slechte verkoper

Aantal weken geleden afspraak gemaakt en in de winkel geweest en met medewerker N gesproken. Alle materialen gezien en tussendoor naar huis geweest voor juiste aantal trede en maten te halen. Kregen keurig een offerte en bespraken de montage. Deze kwam (wat ook op de grote borden en internet staat bij HomingXL) op ongeveer 450 per trap. Volgens medewerker N konden we met hun externe montagepartner afspraken maken omdat we onze 2 trappen willen laten doen en dat zou iets goedkoper worden. De inmeetkosten waren 49 euro maar er was een actie waardoor we deze weer terug kregen bij afname van de montage. Monteur was geweest (aardige man) en alles werd ingemeten, we werden echter verrast met een offerte voor de montage van bijna 1500 euro, dit is even wat anders dan 2x 450 euro en waar we nog wat van de prijs konden laten halen. We bespraken dit netjes met de monteur en die gaf direct aan dat hij geen korting geeft omdat hij volle dag bezig is met 1 trap en dus 1 of 2 trappen geen verschil maakt voor zijn arbeid. We waren nogal onaangenaam verrast en moesten de 49 euro inmeten natuurlijk gelijk betalen, we konden eigenlijk geen kant meer op want doen we het niet zijn we 49 euro kwijt. Natuurlijk contact gezocht met N maar hij kon zich er niet in vinden want het lag allemaal aan het meerwerk en onze keuze. Nogmaals uitgelegd dat het ons er niet om gaat dat verschil in offerte en werkelijke zaken zit maar puur om het principe gaat dat hij tegen ons liegt en aangeeft dat we korting kunnen krijgen op montage omdat we 2 trappen laten doen en dit dus niet zo is. De monteur heeft de trappen heel netjes gemonteerd en werkt erg zorgvuldig kunnen we niets van zeggen, we zijn nog steeds erg ontevreden over medewerker N van HomingXl omdat deze niet eerlijk was tegen ons. Netjes om de medewerker N te noemen en geen grove review. De producten van HomingXL zijn goed en de monteur heeft het ook netjes gedaan maar het vertrouwen is weg.

Slecht

Jullie profileren jullie als de laagste prijsgarantie wat fout is. Zodra ik dezelfde bank (door jullie bevestigd dat deze dezelfde is) van mijn bestelling 1000068785 op een andere website gevonden had aan een lagere prijs + zelfs een gratis salontafel ter waarde van 199 euro doken r opeens allerlei regeltjes op waarom deze lage prijsgarantie niet zou tellen. Ik ben zwaar teleurgesteld dat jullie met deze strategie jullie zelf in de markt willen zetten en dan niet voldoen aan wat jullie zogezegd aanbieden. Dit is ronduit valse reclame.

Naar verwachting

Eerst heb ik een offerte laten maken. Deze wilde ik bestellen maar toen moest ik weer de bestelling invoeren. Teleurstellen! In de correspondentie heb ik de vraag gesteld of de verbindings plaatjes erbij zitten om de onder constructie te verlengen dat was helaas niet het geval!

Wat een keuze en service!

Bij onze zoektocht naar een goede boxspring, hebben we bij Homing XXL al snel snel onze keuze kunnen maken. Een overzichtelijke website met duidelijke keuze in kleur en afmeting, perfect! Binnen 2 dagen stond de bestelde boxspring op de kamer van onze zoon, wat een snelle service. Familie Geijzendorffer

Alles volgens verwachting verlopen.

Bestelling makkelijk. Levering in goed overleg. Prachtige kwaliteit.

Zeer mooie kwaliteit schuttingen

Bestellen via de site gaat goed Er zat een verkeerde schuiting tussen maar dat was binnen 2 dagen om een nette manier opgelost . Vriendelijke mensen aan de telefoon Zeker een aanrader

Alles goed geregeld en op tijd geïnformeerd.

Alles goed geregeld en op tijd geïnformeerd.

Ruime keuze en goede levering

De keuze in de webshop is ruim en er voldoende en goede productinformatie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden met betrekking op je levering.

Top service Aanrader Top bank

Bijzonder goede ervaringen

Zeer fijne aankoop gedaan. Product (deur, kozijn combinatie) is zeer snel geleverd (was ook mijn vereiste). Daarnaast heb ik plezierig contact gehad met de klantenservice en ben ik uitstekend geholpen.

goede service duidelijke website

goede service duidelijke website

Ik was wat huiverig maar top geholpen

De traptredes die we zochten waren hier de goedkoopste. Ik was wat huiverig na het lezen van de trustpilot reviews, over bestellingen die moeizaam gingen, helpdesk die niet bereikbaar is. Daarom de helpdesk gebeld, inderdaad moeilijk te bereiken. Navraag bleek dat we ook gewoon langs konden komen. Ten ik langs ging liet de receptie weten dat ik eerst een afspraak had moeten maken. Miscommunicatie tussen de receptie en helpdesk dus. Maar na even wachten toch alles ineens op kunnen halen en prima en vriendelijk geholpen!

Prima toppie

Alles is goed verzorgd al de derde keer dat ik met spullen van jullie werk top

Goed geregeld

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

mooie poort geleverd

alles keurig volgens afspraak

Makkelijk snel en goedkoop

Website is helder en duidelijk. Vragen worden netjes beantwoord, levering is snel en de prijs is goed. Wat wil men nog meer.

Net bedrijf, nog wat kleine beugels gratis nageleverd. Bestelling zeer netjes verpakt. Echt een aanrader

Geweldige fauteuil.. voldoet volledig aan onze verwachting!

Geweldig!

In één dag een nieuwe trap, mooi materiaal, makkelijk zelf te doen kortom een aanrader!!

Mooie schutting, wat prijzig maar erg eenvoudig in elkaar zetten (voor dummies zeg maar). Snelle levering!

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen