Bedankt voor je positieve review Christophe!
Erg fijne communicatie en meedenkend bedrijf. We hadden een deur besteld die niet meer op voorraad was. Medewerker belde direct om met ons af te stemmen. Uiteindelijk een veel mooiere deur gekregen dan besteld. Alles via de mail makkelijk kunnen volgend over de bestemming. Bij volgendeverbouwing zullen we hier zeker weer bestellen.
Bedankt voor deze prachtige review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe deur. We zien jullie graag nog eens terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Prima producten en service
Bedankt voor de 10!
Goed advies gehad en prettige klantgerichte medewerkers. Ook de chauffeur die de bestelling bracht was zeer behulpzaam.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Jan! Ik zal de complimenten doorgeven aan onze chauffeur :-) Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Na een beetje teleurstellend bezoek aan de showroom, via de webshop toch alles kunnen bestellen
Beste Adrie, wat jammer om te lezen dat je jouw bezoek aan onze showroom als teleurstellend ervaarde. Graag hoor ik wat we kunnen verbeteren. Zou je me dat willen laten weten via een reactie? Gelukkig heb je uiteindelijk wel alles via de website kunnen vinden! Bedankt voor je review. Groetjes Danique
Na een prima telefonische toelichting van een van de vrouwelijke medewerkers van HomingXL besloten hoekbank Riverdance te bestellen. Wel een gokje want we hebben de bank niet in Vianen bekeken. De gok heeft goed uitgepakt! Mooi product en tot nu toe zijn we er erg tevreden over. Hoe de bank er na een poosje uitziet is natuurlijk afwachten. Op aanraden van de vriendelijke medewerkster een impregneer en reinigingset meebesteld. De bank is inmiddels geïmpregneerd en dit veroorzaakt geen kleurverschil, top! Daarnaast voor bank-begrippen een snelle levering (binnen enkele werkdagen).
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Marc! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe bank. Veel plezier gewenst met je nieuwe bank en wellicht tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
We zijn blij met het product, ziet er zelfs nog mooier uit dan op de website foto. De handleiding bij de Cwood tuindeur kan veel beter. De onduidelijke afbeelding die wordt bijgeleverd, levert veel vragen op.
Beste Ton, bedankt voor je positieve review en je feedback. Ik zal deze meenemen en doorgeven aan de juiste afdeling, zodat deze aangepast kan worden en in het vervolg duidelijker is. Veel plezier met je nieuwe tuindeur! Groetjes Danique
We hadden voor onze bestelling via een advies in een mail eerst een bezoek gebracht aan de showroom. Alles werd perfect thuis geleverd. We kunnen beginnen met de schutting zetten. Onze ervaring is subliem van dit bedrijf.
Wauw, bedankt voor deze prachtige review Tonnie! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en onze producten. Veel plezier met jullie nieuwe schutting en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
De deuren werden netjes op een pallet voor de deur afgeleverd Er was iets lak van een deur af bij het transport. Hier dienen wij nog naar te kijken.
Fijne klantenservice die goed bereikbaar is en prima anticipeert. Ik wilde m’n bank pas later ontvangen vanwege een nieuwe woning. Dit was geen probleem. Toen ik een maand later de hoek wilde veranderen, kon dat ook en is dat meteen geregeld. Prima service!
Bedankt voor de 5 sterren Hetty, daar zijn we enorm blij mee! Veel plezier in je nieuwe woning en natuurlijk ook veel plezier met je nieuwe bank! Groetjes Danique
Heel snel geleverd, en omdat we in een bos wonen moest het helemaal achterin door een boswegel gebracht worden. Heel vriendelijke chauffeur zonder morren door het slijk en hevige regen gebracht! Echt chapeau voor de goede service!
Bedankt voor de 10, Geert! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Een bedrijf wat het niet interesseert dat het producten aflevert die beschadigd of incompleet zijn. Slecht telefonisch bereikbaar, niet bereikbaar op zaterdag, geleverde materialen die zo beschadigd zijn dat ze onbruikbaar zijn voor montage moeten zelf retour worden gebracht (Minimaal een uur werk). Incomplete set montagemateriaal zelf moeten aanvullen om zodoende door te kunnen bij een klus. Bij telefonisch contact achteraf met veel pijn en moeite 50 euro retour gekregen op een schadepost van 150 euro en een dag meer werk. Ik bestel hier nooit meer.
Beste Sander, Wat jammer om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is. Dat is natuurlijk wat wij ook niet graag zien! We zijn telefonisch bereikbaar van ma-vr en in het weekend inderdaad gesloten. Je kunt in het weekend altijd mailen, zodat wij je op maandag snel van een antwoord kunnen voorzien. Het is inderdaad niet fijn dat een bestelling niet compleet geleverd is en ik heb van mijn collega begrepen dat deze artikelen gecrediteerd zijn. Reeds gemonteerde artikelen kunnen wij helaas niet terugnemen of crediteren. Mocht je nog vragen hebben of graag nog iemand spreken van onze klantenservice, dan kun je telefonisch terecht op 0183- 629 788 of [email protected]. Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Danique
Mijn bestelling werd keurig op tijd bezorgd, maar van de 20 bestelde houten terrastegels (100 x 100) ontbrak er èèn. Dat was teleurstellend. Na telefonisch contact werd de ontbrekende tegel de werkdag erop alsnog geleverd. Super tevreden met de aangeboden oplossing. Helaas, en dat was mijn eigen schuld, kwam ik toch nog een tegel tekort. Omdat ik mijn terras toch nog af wilde maken besloot ik naar de winkel te gaan en heb daarvoor een bezoekafspraak gemaakt. Bij de emailbevestiging werd mij erop gewezen dat ik geen producten mee naar huis kon nemen. Ik ben dus niet gegaan. Ik zit nu nog met een onafgemaakt terras en ben op zoek naar de laatste tegel. In de reguliere bouwmarkten heb ik deze nog niet aangetroffen. Jammer, zeer jammer.
Beste Ton, bedankt voor je review. Wat jammer dat je nog een tegel mist, heb je al contact gehad met onze klantenservice of deze nog te leveren is? Het is natuurlijk super zonde om met een onafgemaakt terras te zitten! Wellicht kunnen mijn collega's je ook adviseren over een vergelijkbaar product. Je kunt deze tegel dan natuurlijk bij ons afhalen wanneer je deze nabestelt hebt. Helaas is het inderdaad momenteel niet mogelijk om tijdens een showroom bezoek je spullen direct mee te nemen, ons afhaalcentrum is open op afspraak om zo de drukte te kunnen controleren en te zorgen dat onze klanten en medewerkers genoeg ruimte hebben. Onze excuses voor dit ongemak. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Groetjes Danique
Na diverse malen mijn klacht geuit te hebben. Eindelijk reactie. Er waren 2 planken met gebreken dus op een grote bestelling wilde ik het geld terug. Men gaat vervolgens een discussie aan over de schade, die mee zou vallen. Ook kon men niet het reeds bestelde leveren van mijn volgende bestelling. Al bij al vind ik het een matige afhandeling. Ik bestel niets meer bij dit bedrijf.
Beste Frits, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je schade had aan de vlonderplanken en je niet naar wens bent geholpen door onze klantenservice. Helaas kunnen wij reeds gemonteerde artikelen zoals in dit geval al gemonteerde vlonderplanken niet crediteren of terugnemen. Mijn collega zal nog contact met je opnemen via de mail. Met vriendelijke groet, Danique
Helemaal tevreden
Bedankt voor je positieve review Elma!
was perfect en snel geregeld.
Bedankt voor je mooie review Otmar!
betrouwbaar
Bedankt voor je positieve review, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je bestelling nog!
Perfecte leveringen, zeer goede service en zeker een aanrader.
Bedankt voor je leuke review, dit maakt onze dag weer helemaal goed!
Zeer tevreden over gekozen materialen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de materialen, Stef. Bedankt voor je review! Groetjes Danique
Schutting was snel gezet, past goed in elkaar en ziet er mooi uit
Bedankt voor de 10 Truus! Veel plezier met je nieuwe schutting! Groetjes Danique
Via Bol.com heb ik vorige week een stoel besteld. Deze was zowel leverbaar bij Bol.com als op de website van HomingXL. Gekozen voor Bol.com omdat dat wat betreft bezorging net iets voordeliger was. Vandaag zou de stoel bezorgd worden, maar kreeg vanochtend bericht dat de bestelling door HomingXL is geannuleerd omdat de stoel, een week later dus, ineens niet meer leverbaar is. Mijn oude stoel heb ik afgelopen week-end verkocht omdat ik geen ruimte heb voor twee stoelen. Ik ben zeer teleurgesteld. Nooit meer een bestelling bij HomingXL
Beste Sandra, Wat jammer dat de fauteuil niet bezorgd kon worden bij je. Ik snap dat dit enorm frustrerend en teleurstellend is, vooral omdat je jouw oude stoel al verkocht hebt. Hiervoor dan ook onze oprechte excuses, we hadden dit natuurlijk ook graag anders gezien. Onze fauteuils staan in een extern magazijn en helaas bleek op het moment dat we de fauteuil wilden gaan inpakken voor bezorging, dat er een voorraadverschil was en de fauteuil niet op voorraad was. We hebben je hier direct van op de hoogte gesteld en het bedrag naar je gecrediteerd. Ik snap je teleurstelling hierin goed, maar helaas kunnen we de bestelde fauteuil echt niet opsturen, omdat we deze simpelweg niet meer hebben. Nogmaals onze excuses voor dit vervelende verloop. Met vriendelijke groet, Danique
Makkelijk bestellen, bezorging prima.Het product was supergoed verpakt, echt uitstekend!
Bedankt voor de 10 Anna Meijne, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Prima service, wel wat stroef in de afwikkeling
Bedankt voor je review, Gaston. Ik zal je feedback doorgeven aan de betreffende afdeling zodat we hier in de nabije toekomst in kunnen verbeteren. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Voor de 2e keer hier onze bestelling geplaatst en heel tevreden.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Deborah! Veel plezier met je bestelling en wie weet zien we je de 3e keer ook weer terug bij HomingXL! :-)
Zondag 1 persoons elektrisch boxspring besteld. Had gekozen voor ophalen, vanwege hoge bezorgkosten. Dinsdag telefoontje dat het opgehaald kan worden. Vrijdag opgehaald, boxspring was al gemonteerd (poten nog niet) en gesealed. Matras ontbrak. Maandag gebeld naar HomingXL. Dinsdag bericht dat matras woensdag wordt nageleverd. Woensdag matras bezorgd. Op zaterdag helaas niet bereikbaar, anders een 9.
Bedankt voor je positieve review, Vishvadew! Wat jammer dat je bestelling niet compleet is, maar gelukkig kon het ontbrekende deel snel geleverd worden. Veel plezier met je nieuwe boxspring en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique