Zeer mooie kwaliteit schuttingen

Bestellen via de site gaat goed Er zat een verkeerde schuiting tussen maar dat was binnen 2 dagen om een nette manier opgelost . Vriendelijke mensen aan de telefoon Zeker een aanrader

Alles goed geregeld en op tijd geïnformeerd.

Alles goed geregeld en op tijd geïnformeerd.

Ruime keuze en goede levering

De keuze in de webshop is ruim en er voldoende en goede productinformatie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden met betrekking op je levering.

Top service Aanrader Top bank

Bijzonder goede ervaringen

Zeer fijne aankoop gedaan. Product (deur, kozijn combinatie) is zeer snel geleverd (was ook mijn vereiste). Daarnaast heb ik plezierig contact gehad met de klantenservice en ben ik uitstekend geholpen.

goede service duidelijke website

goede service duidelijke website

Ik was wat huiverig maar top geholpen

De traptredes die we zochten waren hier de goedkoopste. Ik was wat huiverig na het lezen van de trustpilot reviews, over bestellingen die moeizaam gingen, helpdesk die niet bereikbaar is. Daarom de helpdesk gebeld, inderdaad moeilijk te bereiken. Navraag bleek dat we ook gewoon langs konden komen. Ten ik langs ging liet de receptie weten dat ik eerst een afspraak had moeten maken. Miscommunicatie tussen de receptie en helpdesk dus. Maar na even wachten toch alles ineens op kunnen halen en prima en vriendelijk geholpen!

Prima toppie

Alles is goed verzorgd al de derde keer dat ik met spullen van jullie werk top

Goed geregeld

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

mooie poort geleverd

alles keurig volgens afspraak

Makkelijk snel en goedkoop

Website is helder en duidelijk. Vragen worden netjes beantwoord, levering is snel en de prijs is goed. Wat wil men nog meer.

Net bedrijf, nog wat kleine beugels gratis nageleverd. Bestelling zeer netjes verpakt. Echt een aanrader

Geweldige fauteuil.. voldoet volledig aan onze verwachting!

Geweldig!

In één dag een nieuwe trap, mooi materiaal, makkelijk zelf te doen kortom een aanrader!!

Mooie schutting, wat prijzig maar erg eenvoudig in elkaar zetten (voor dummies zeg maar). Snelle levering!

Fijne afstemming meedenken bedrijf

Erg fijne communicatie en meedenkend bedrijf. We hadden een deur besteld die niet meer op voorraad was. Medewerker belde direct om met ons af te stemmen. Uiteindelijk een veel mooiere deur gekregen dan besteld. Alles via de mail makkelijk kunnen volgend over de bestemming. Bij volgendeverbouwing zullen we hier zeker weer bestellen.

Prima service en goede producten

Prima producten en service

Soepele afhandeling van bestelling en levering

Goed advies gehad en prettige klantgerichte medewerkers. Ook de chauffeur die de bestelling bracht was zeer behulpzaam.

Gewoon goed

Na een beetje teleurstellend bezoek aan de showroom, via de webshop toch alles kunnen bestellen

Goed geholpen, snelle service, mooo product

Na een prima telefonische toelichting van een van de vrouwelijke medewerkers van HomingXL besloten hoekbank Riverdance te bestellen. Wel een gokje want we hebben de bank niet in Vianen bekeken. De gok heeft goed uitgepakt! Mooi product en tot nu toe zijn we er erg tevreden over. Hoe de bank er na een poosje uitziet is natuurlijk afwachten. Op aanraden van de vriendelijke medewerkster een impregneer en reinigingset meebesteld. De bank is inmiddels geïmpregneerd en dit veroorzaakt geen kleurverschil, top! Daarnaast voor bank-begrippen een snelle levering (binnen enkele werkdagen).

Mooi product handleiding kan beter

We zijn blij met het product, ziet er zelfs nog mooier uit dan op de website foto. De handleiding bij de Cwood tuindeur kan veel beter. De onduidelijke afbeelding die wordt bijgeleverd, levert veel vragen op.

In 1 woord geweldig en perfect.

We hadden voor onze bestelling via een advies in een mail eerst een bezoek gebracht aan de showroom. Alles werd perfect thuis geleverd. We kunnen beginnen met de schutting zetten. Onze ervaring is subliem van dit bedrijf.

De deuren werden netjes op een pallet voor de deur afgeleverd.

De deuren werden netjes op een pallet voor de deur afgeleverd Er was iets lak van een deur af bij het transport. Hier dienen wij nog naar te kijken.

Hele goede service en snel contact

Fijne klantenservice die goed bereikbaar is en prima anticipeert. Ik wilde m’n bank pas later ontvangen vanwege een nieuwe woning. Dit was geen probleem. Toen ik een maand later de hoek wilde veranderen, kon dat ook en is dat meteen geregeld. Prima service!

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen