Betrouwbaar bedrijf

Had zelf verkeerde bestelling gedaan. Dat bleek bij het afhalen van het product. Contact opgenomen met servicedesk en nieuwe product besteld en afgehaald. Binnen paar dagen geld terug van de verkeerde bestelling. Communicatie daarover was top!!

Schutting was van goede kwaliteit en is goed bezorgd.

Vlotte bestelling en afhaling

Snelle afhandeling, afhaling en goede prijs/kwaliteit

Snel geleverd en een vriendelijke bezorger

Goede informatie, snelle levering super kwaliteit!

Een hele goede topservice

Snelle levering en het artikel was heel goed verpakt zodat er geen beschadigingen waren. Top!!

Behulpzaam en vriendelijke chauffeur

Zeer comfortabel, mooie kleur en stevige poten

De bank heeft goede kussens, zitten goed, niet te zacht. Schuiven niet, ook al zitten ze los. De stof is ook erg prettig, voelt zacht en niet plakkerig zoals met echt leer.

Mooi materiaal en een mooie prijs

Snelle afhandeling komt zeer betrouwbaar over .

Prima service, top artikelen!!!

Mijn ervaring is zeer goed . Bestelling op tijd geleverd . Zeer vriendelijke mensen bij klantenservice. In een platje echte toppers.

Mijn ervaring zijn Ben heel tevreden met deze schutting heel mooi geworden En producten zijn goed

Vlotte levering en mooie producten

Ik ben zeer tevreden over HomingXL Bij het samenstellen van de mix and match schuttingen, heel goed geadviseerd door de klantenservice en zeer vriendelijk te woord gestaan. Keurig en op tijd geleverd.

Zeer tevreden. Degelijk. Goede prijs en alles volgens afspraak. Ik doe vaker zaken met jullie

Prima redelijk snel geleverd.

Levering door extern bedrijf daardoor 4 werkdagen later geleverd dan nodig is. Levering verder keurig

Snel, compleet, goede prijs kwaliteit verhouding

Voldoet aan alle verwachtingen.

Fijne service

Prettig en service gericht.

Deuren zijn perfect

De deuren waren perfect geen beschadigingen dus top!

Fantastisch product

Snelle levering en erg goed verpakt . Eerste bestelling voor mijmaar al aan heel veel mensen doorgegeven . In 1 woord Geweldig !!!

Snel en perfect.

bestellen, en direct ophalen.

Afspraak is afspraak

Materiaal is top geleverd

Goede prijs snelle levering top service

Traprenovatie van cando besteld voor 12 treden. Alles was voldoende en het ziet er geweldig uit. Op vragen wordt snel geantwoord

Prima service en goede kwaliteit

Top! Service en kwaliteit en aan te bevelen!

Kwaliteit spullen

Ze doen wat ze aanbieden

Zeer slechte communicatie naar de klant

In het kort: Had ruim op tijd van de tuin verbouwing spullen besteld, ivm de langere levertijden. Spullen werden alsnog deels te laat, en ook nog verkeerd geleverd. Communicatie is zeer slecht. Telefonisch niet bereikbaar en een via de mail erg traag. Had meerdere keren gevraagd om Telefonisch contact maar dat is slechts 1 x gebeurt.

Moeizaam MAAR Voldaan

Wij hadden 12m2 vlonder besteld in het grijs, eenmaal thuis aangekomen zagen we het groter geheel bij de kleur tegels waar hij half in kwam te liggen en viel de kleurstelling tegen. Na 1 telefoontje naar Homing XL was het geen probleem en kon het kosteloos geruild worden naar de kleur bruin. Wel moest je dan je vlonder nogmaals bestellen en dan op afhalen zetten dan kon je meteen degene die je wilde ruilen daar achterlaten. Je hebt nu dus 2x een vlonder betaald en uiteindelijk 1 in je bezit. Het crediteren van het bedrag heeft wel bijna 2 maanden geduurd en enkele mailtjes gekost, maar uiteindelijk alles goed gekomen, bedrag terug gestort en dus een tevreden klant.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen