Nette en snelle levering en precies volgens de bestelling.
Bedankt voor de 5 sterren, Jan! Veel plezier met je bestelling!
Nadat ik in eerste instantie geen mogelijkheid kreeg om een bezorgafspaak te maken kon dat achteraf wel door even te bellen. Ik heb een nieuwbouwhuis en de transporteur was heel flexibel met de bezorgdatum. Ook werd ik netjes gebeld door de chauffeur toen hij er was, want ik heb nog geen deurbel. De bank is helemaal super! Net zo mooi als op de foto en zit ook nog eens lekker. De pootjes zijn heel makkelijk te monteren. Uiteindelijk een goeie ervaring!
Beste Laura, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Dat is begrijpelijk, aangezien het met de bezorging in eerste instantie niet helemaal goed leek te gaan. Onze leverancier heeft per abuis het opmerkingenveld niet gelezen en de bestelling zo snel mogelijk doorgezet. Gelukkig heb je zelf contact op kunnen nemen om een andere bezorgdatum af te spreken. Onze excuses voor dit ongemak. Hopelijk kun je straks heerlijk genieten op je nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Danique
Originele beoordeling
Precies waar ik n.a.v. de slechte reviews omtrent bezorging al bang voor was gebeurt nu. Op aanraden van HomingXL heb ik in de opmerkingen aangegeven dat mijn huis nog niet klaar is en dat ik graag telefonisch contact heb om een bezorgmoment in te plannen. Hierbij heb ik mijn telefoonnummer vermeld. Vervolgens krijg ik vanavond een mail met: uw bank wordt morgen bezorgd. Zucht... Hopelijk kan ik deze review na levering bijstellen naar 5 sterren. Voor nu een dikke onvoldoende.
Heb de composiet planken gelegd Ik vind de schroeven van de klemmen aan de korte kant
Bedankt voor je mooie review, Piet. Ik ga je feedback over de schroeven en klemmen doorgeven! Veel plezier met je nieuwe terras. Groetjes Danique
Voor heel veel geld besteld want we wilden 2 trappen renoveren. Dat was spannend want er stonden toch wat mindere reviews op internet. Maar alles kwam netjes binnen, wel een week later dan op de site stond aangegeven maar ze hielden ons per mail wel goed op de hoogte! De manier waarop mijn man het wilde doen ging niet omdat de vellen om te traptredes op te meten er niet bij zaten, volgens klantenservice werd niet niet meer gedaan maar ze kwamen met een goede oplossing die wij kosteloos toegestuurd kregen, super tof! En nu genieten, want wat is het mooi geworden! Kost wat tijd en moeite maar echt een aanrader!
Beste Sylvia, bedankt voor je mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en het eindresultaat. We zien altijd graag foto's terug van het eindresultaat, daar worden wij ook erg blij van! Veel plezier met jullie nieuwe trappen en wie weet tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Vlonderpakket bankirai besteld, werd keurig geleverd. Prima hout, ruim voldoende bemeten, alleen bijbehorende schroeven mogen wel iets kwalitatiever. Braken nogal snel af.
Bedankt voor je review Adrian! Ik ga je feedback over de schroeven doorgeven aan de betreffende afdeling. Veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Na meer dan een jaar wilde we weer wat bestellen maar wisten niet welk type we hadden. Na een mail binnen een half uur een mail terug met wat we toen hadden besteld
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service Aart!
Goede service daar is alles mee gezegd.
Bedankt voor je mooie review!
OP 31 JAN EEN BOXSPRING BESTELD MET LEVERTIJD 2-8 DAGEN. Na 7 dagen maar eens gebeld of er al iets bekend was omdat ik nog niets had vernomen. Werd ik doorgestuurd naar transporteur want die zou de afhandeling doen. Zij zeiden dat ze het bed niet hadden en mij terug zouden bellen, gebeurde ook niet, zelf maar weer gebeld, ja bed zou er moeten zijn maar konden het niet vinden, zouden terugbellen. inmiddels al 2 weken verstreken. Maar weer contact opgenomen met HomingXL want uiteindelijk zijn zij toch degene bij wie ik het bed gekocht heb. We gaan het uitzoeken en bellen terug, NOT. Dag erna gebeld en gezegd dat order geannuleerd kon worden, wilden ze toch nog een poging wagen en zo waar het bed was gevonden, 18 Feb geleverd. Dan verwacht je nog iets van excuses en de vraag of alles nu naar wens is, NOT. Helemaal niks....geld was toch al binnen....dus boeiend... Zat geen beschrijving bij hoe bed in elkaar gezet moest worden, een vlek op topper en kleine beschadiging aan bodem....dus was nog slechte kwaliteit ook... Wat een slechte service
Beste Sander, Bedankt voor je review en wat enorm jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met HomingXL, hier worden wij uiteraard ook niet blij van. Onze excuses hiervoor, dit had nooit mogen gebeuren. Mocht je nog contact met onze klantenservice willen opnemen betreffende dit probleem dan kan dat altijd via [email protected]. Mijn collega's helpen je dan graag verder. Met vriendelijke groet, Danique
Mooie stoelen van goede kwaliteit. Staat prachtig bij mijn nieuwe donkere vloer. Stoelen zitten perfect.
Bedankt voor je mooie review Judith! Veel plezier met je nieuwe stoelen. Groetjes Danique
Goed geholpen door Claudia top! Erg tevreden ook bestellen en leveren ging goed
Bedankt voor je mooie review, Sabrina! Ik zal je berichtje doorgeven aan Claudia. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Snelle levering en een hele goede service!!
Bedankt voor de 10, Sylvia!
Heel klantvriendelijk,en alles volgens afspraak afgehandeld,prima
Bedankt voor je mooie review Peter! Daar zijn we enorm blij mee!
Vriendelijk personeel ,snelle service banken besteld die een goede kwaliteit hebben
Bedankt voor je mooie review en positieve woorden, daar zijn we enorm blij mee!
Hele vriendelijke medewerkers, goede service, makkelijk contact, flexibel in afhalen, mooie kwaliteit.
Wat een prachtige complimenten, Monique! Bedankt en veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Had per ongeluk verkeerde afwerking besteld Dit was opgemerkt door de magazijniers Na 1 telefoontje werd alles perfect geregeld Chappeau
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Jan! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL!
Snelle levering, ondanks kleine hobbel. Bank komt overeen met de omschrijving op de site, alleen jammer dat de bank bij Bol.com duurder is als op de site van Homig XL. kleur goed. Ook jammer dat je 's-avonds sms krijgt dat de volgende dag je bestellign geleverd wordt. Gelijk 8 uur bellen lukte het om de lvering een dag later te zetten. Dit kan beter Voortaan 2 man sturen met transport, nu moest ik zelf helpen lossen. jammer van de transportkosten, die je betaald. kleine tegemoed koming zou prettig zijn.
Bedankt voor je uitgebreide review, Simon. Ik neem je feedback zeker mee, zodat we kunnen kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken. Bedankt! Voor nu veel plezier met de nieuwe bank en wie weet to ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Krijg eerst fout geleverd, 5 glad geschuurde palen waarvan 4 recht en 1 krom. Ze worden omgeruild, echter bijna een week later en nu zijn de 5 juiste palen alle 5 krom en zwaar getordeerd. 2 zijn redelijk werkbaar maar de andere 3 totaal niet. Resultaat is nu dat de palen bijna niet uit te lijnen zijn, als de onderkant haaks op de erfafscheiding staat, is de bovenkant een kwartslag gedraaid. Tevens was 1 scherm niet geolied of amper geolied, hier is geelachtig en grijs hout te zien terwijl de andere mooi rood bruin van de olie zijn. Ik ga toch nog eens goed nadenken of ik nog een keer ga bestellen bij u.
Beste Machiel, Bedankt voor je review. Ten eerste wil ik namens HomingXL mijn excuses aanbieden voor het vervelende verloop van de bestelling. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice ([email protected]) om tot een passende oplossing te komen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Danique
Bestellen en betalen gaat makkelijk en snel maar de spullen thuis laten bezorgen (door extern bedrijf) is een ramp. Volgens de site kan je een dag en tijd kiezen voor de aflevering .De praktijk is je word 1 uur van tevoren gebeld neem je niet op geen probleem dan spreken we je voicemail in met de tekst, over 1 uur staan we bij u op de stoep . Hoezo een tijdvak en dag kiezen ze leveren het af als het hun uitkomt en jij zoekt het maar uit .
Beste Peter, Bedankt voor je eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat de bezorging niet helemaal ging zoals je wenste, onze excuses hiervoor! Doorgaans is het zeker niet zo dat je pas 1 uur voor bezorging gebeld wordt. Ik ga je feedback doorgeven aan onze leverancier, zodat ernaar gekeken kan worden wat er hier is mis gegaan. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Danique
Banken gekocht twee stuk plus een fauteuil, had duidelijk erbij gezegd dat ik geen showroom model wilde, nee kreeg nieuwe, bij aflevering zat er een in verpakking, bank, de andere in plastic,poten zaten er al onder, dus toch show model, gebeld kreeg uiteindelijk 50 euro korting ging ermee akkoord om van gedoe af te zijn, nu kom ik er 3 maanden later achter dat de kussens bij deze bank zijn omgedraaid, waarom????? Omdat je toch kon zien dat hij gebruikt was, had een nieuwe bank besteld geen tweedehands, kan hier echt van balen
Beste Riet, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat er het e.e.a. is misgegaan met je bestelling. Dit is natuurlijk niet hoe wij het graag zien en we betreuren dit dan ook ten zeerste. Op het moment dat je jouw bank kocht bij ons, zaten we midden in een vernieuwing van onze showroom en zijn er enkele banken terug gegaan naar ons externe magazijn. Vanuit daar is er inderdaad een showroom model naar je teruggestuurd. Dit showroom model stond pas enkele weken in de showroom. Ik snap dat dit inderdaad vervelend overkomt, vandaar dat er destijds ook een bedrag naar je is gecrediteerd. Bij onze Montenegro bank is het echter bijna niet mogelijk dat er kussens omgedraaid zijn/worden. Zou je mij als reactie op dit antwoord of via marketing@homingxl foto's kunnen sturen van de kussens die omgedraaid zouden zijn? Dan wil ik graag voor je kijken wat hier aan de hand kan zijn. Met vriendelijke groet, Danique
Niet duidelijk aangegeven waar producten op te halen, op de site staat adres Vianen. Belde voor een locatie op te halen 20minuten rijden, i.p.v locatie van 1 - 1,5 uur rijden. Telefonisch echt meest onvriendelijke meisje/vrouw. Wist niks en kon niks betekenen. Bestelling gaat geannuleerd worden. Jammer, want heb eerder hier een bank besteld en toen was alles goed geregeld.
Beste, Wat enorm vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze afhaalservice. Dit betreuren we dan ook ten zeerste en daarom ook onze excuses. Er zijn drie afhaalpunten, maar niet alle producten kunnen op dezelfde afhaallocatie worden afgehaald. Dit communiceren wij ook op onze website en in de mails na het plaatsen van een bestelling. Onze showroom, kantoor en het afhalen van o.a. schuttingen, vlonders en traprenovatie is mogelijk in Vianen. Onze excuses dat dit voor verwarring heeft gezorgd. Daarnaast wil ik nog verzekeren dat ik je punt over onze klantenservice heb doorgegeven aan de betreffende afdeling, zodat hier uitgezocht kan worden wat er gebeurd is. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Danique
Alles lag klaar buiten om op te halen Spullen zagen er goed uit. Snap alleen niet waarom je een tijd moet kiezen met ophalen, omdat alles al buiten klaar ligt. Laat klanten dan tijdvakken kiezen. Maar over het algemeen erg tevreden, zal het niet snel nog een keer bestellen omdat het voor mij best wel een stuk rijden was. Maar vergeten doe ik deze zaak niet. Toppers.
Beste Sharona, bedankt voor je top review, daar zijn we erg blij mee! We hebben gekozen voor een specifieke tijd omdat we zo het beste de doorstroom kunnen reguleren, maar ik snap je punt! Veel plezier met je bestelling en wie weet toch nog tot ziens bij HomingXL :-) Groetjes Danique
Een van de weinige leveranciers die nog schuttingen had. Snel geleverd. Enige was dat de man die ik aan de telefoon had niet veel verstand van het product leek te hebben. Hij kon bv geen antwoord geven op de vraag welk bevestigingsmateriaal ik nodig had en vragen over de houtsoort kon hij niet beantwoorden. Zou voor een klant een reden kunnen zijn om af te haken, Informatie kun je wel goed op de site vinden. Verder was alles helemaal goed. Ik mag zelfs een schutting terug brengen die ik te veel besteld heb. Moet wel zelf brengen want retourneren met afhaal is 85 euro, dat is wel erg duur. Kan dat niet anders? Ben nog na aan het denken hoe ik die schutting in Vianen moet krijgen.
Beste Rene, bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je bij ons toch nog de schuttingen hebt kunnen vinden die je zocht. Wat jammer dat je een collega hebt gesproken die je niet naar wens kon helpen, ik ga dit doorgeven aan de betreffende afdeling zodat er naar gekeken kan worden wat hier mis is gegaan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Wij werken met externe leveranciers en omdat onze producten te groot zijn voor normale post, zitten er bij retourneren helaas wat hogere kosten aan. Ik snap heel goed dat dit erg balen is. Onze excuses hiervoor. Groetjes Danique
Met mijn vrouw langs geweest in de showroom in Vianen. Goed geholpen, aardig personeel. Na het langsgaan ben ik wekelijks gebeld om de bestelling af te ronden. We kwamen voor schuttingen met betonnen palen en Douglas schermen. Offerte gekregen, daarbij heb ik zelf op een fout moeten wijzen. Ze gingen een paal te weinig leveren. Kon gelukkig opgelost worden. Korting was niet aan de orde. Nu is het geleverd, op tijd. Maar 1 paal is anders. Hoger, hoger puntje op de paal, gaten voor de schermen zitten anders. Er was ook niet genoeg montage beslag inbegrepen. We kwamen hier om alles in een keer te kopen. Erg jammer, dat ik alsnog van alles zelf moest regelen. Bellen om te klagen kan niet, want dan is de contact persoon ineens niet te bereiken.
Beste Arjen, Bedankt voor het achterlaten van je review en voor je complimenten betreffende onze service in de showroom. Wat jammer dat je verdere ervaring niet zo positief is, onze excuses hiervoor. Wij zien dit natuurlijk liever ook anders! Heb je al contact gehad met onze klantenservice om dit probleem op te lossen? Je kunt je probleem mailen naar [email protected]. Nogmaals onze excuses. Groetjes Danique
Aantal weken geleden afspraak gemaakt en in de winkel geweest en met medewerker N gesproken. Alle materialen gezien en tussendoor naar huis geweest voor juiste aantal trede en maten te halen. Kregen keurig een offerte en bespraken de montage. Deze kwam (wat ook op de grote borden en internet staat bij HomingXL) op ongeveer 450 per trap. Volgens medewerker N konden we met hun externe montagepartner afspraken maken omdat we onze 2 trappen willen laten doen en dat zou iets goedkoper worden. De inmeetkosten waren 49 euro maar er was een actie waardoor we deze weer terug kregen bij afname van de montage. Monteur was geweest (aardige man) en alles werd ingemeten, we werden echter verrast met een offerte voor de montage van bijna 1500 euro, dit is even wat anders dan 2x 450 euro en waar we nog wat van de prijs konden laten halen. We bespraken dit netjes met de monteur en die gaf direct aan dat hij geen korting geeft omdat hij volle dag bezig is met 1 trap en dus 1 of 2 trappen geen verschil maakt voor zijn arbeid. We waren nogal onaangenaam verrast en moesten de 49 euro inmeten natuurlijk gelijk betalen, we konden eigenlijk geen kant meer op want doen we het niet zijn we 49 euro kwijt. Natuurlijk contact gezocht met N maar hij kon zich er niet in vinden want het lag allemaal aan het meerwerk en onze keuze. Nogmaals uitgelegd dat het ons er niet om gaat dat verschil in offerte en werkelijke zaken zit maar puur om het principe gaat dat hij tegen ons liegt en aangeeft dat we korting kunnen krijgen op montage omdat we 2 trappen laten doen en dit dus niet zo is. De monteur heeft de trappen heel netjes gemonteerd en werkt erg zorgvuldig kunnen we niets van zeggen, we zijn nog steeds erg ontevreden over medewerker N van HomingXl omdat deze niet eerlijk was tegen ons. Netjes om de medewerker N te noemen en geen grove review. De producten van HomingXL zijn goed en de monteur heeft het ook netjes gedaan maar het vertrouwen is weg.
Beste Martijn, De prijs welke Uw Rechterhand heeft berekend is precies gelijk aan de prijzen zoals vermeld op onze website. De 450 euro is, zoals ook vermeld op website en in onze showroom, een vanaf prijs voor monteren van 13 treden. Uw bestelling betreft echter treden, stootborden, kitten van kieren etc. U heeft aangegeven dat de prijzen inderdaad allemaal kloppen maar dat er helaas geen korting is gegeven op de montage ondanks dat u in de veronderstelling was dat dit mogelijk zou zijn. Excuses als hier verwarring door is ontstaan. Wij hebben nogmaals telefonisch contact gehad met u hierover en dit toegelicht. Nogmaals onze excuses mocht er verwarring zijn ontstaan. Wij betreuren dit ten zeerste! Met vriendelijke groet, Danique
Jullie profileren jullie als de laagste prijsgarantie wat fout is. Zodra ik dezelfde bank (door jullie bevestigd dat deze dezelfde is) van mijn bestelling 1000068785 op een andere website gevonden had aan een lagere prijs + zelfs een gratis salontafel ter waarde van 199 euro doken r opeens allerlei regeltjes op waarom deze lage prijsgarantie niet zou tellen. Ik ben zwaar teleurgesteld dat jullie met deze strategie jullie zelf in de markt willen zetten en dan niet voldoen aan wat jullie zogezegd aanbieden. Dit is ronduit valse reclame.
Beste Robin, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over HomingXL. Dat zien wij natuurlijk ook graag anders. Onze excuses! De regels rondom onze laagste prijsgarantie zijn geen geheim en zijn te vinden op: https://homingxl.nl/laagsteprijsgarantie/. Helaas vallen onder andere acties en aanbiedingen buiten de laagste prijsgarantie. Ik snap dat dit vervelend is, maar helaas kunnen wij hierin niets voor je betekenen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Danique