p r i m a !!!

dit was niet onze eerste bestelling, die levering was goed gegaan. Er was prettig contact mbt de levering van de artikelen, een beschadigd artikel werd snel na melding opnieuw geleverd.

Goede communicatie en goede levering.

Perfect product!!!

Perfect product!!

goed materiaal, snel geleverd

Ik kan geen kritiek bedenken.

goede webshop

Een gemakkelijke website waar je alles kunt betstellen voor huis en tuin. nette prijzen, simpel betalen en vlot geleverd en ook makkelijk op te halen.

Super service

De paalkappen van mijn Elephant composiet schutting waren kapot en ik kreeg ze gratis toegezonden. Ik geef maar een 8 omdat ik 2x gezegd had dat het composiet palen waren en geen aluminium en toch paalkappen voor aluminium palen toegezonden kreeg die niet passen. De 2de zending was prima, bedankt!

Teveel besteld? Geen probleem, gewoon retour en geld terug. Ook bij een beschadigde trede werd je goed geholpen. Trede werd omgeruild. Prima geholpen en snel afgehandeld.

composiet vlonderdelen

goede prijs/kwaliteit van composiet vlonderdelen. pakket was compleet met hetgeen is besteld. snelle levering.

Doen wat ze beloven!

Een beetje terughoudend met wat ik op reviews las. Het tegendeel is waar. Snel een mail met de bevestiging en ook de vervoerder was heel accuraat en er zat een goed track and trace code bij. Ook de aftersales is prima. Er wordt snel gereageerd en iets nagestuurd, met als extra service nog een spuitbus die ik te weinig besteld had! Ik kreeg deze zelfs! Niet twijfelen, gewoon mee in zee gaan!

Levering en contact was erg goed

Goeie producten. Prima prijs alleen de levertijd had wat sneller gemogen. Goed bedrijf!

service helaas beneden peil

Twee tuindeuren besteld waarbij het beslag standaard bij inbegrepen was. Eeen deur compleet geleverd, bij eendeur ontbraken helaas drie schroeven/bouten waardoor deur niet kon worden afgesloten en deurbeslag niet volledig gemonteerd kan worden. Helaas is na 5 emails en meer dan 4 weken wachten het, in mijn ogen overzichtelijk, probleem nog steeds niet opgelost.

Makkelijk en snel. Geen negatieve punten te ontdekken.

Mooie schutting ontvangen

Ik heb een hout-beton schutting set besteld. Alles op tijd geleverd, een mooie kwaliteit van de schutting. Het bestelproces ging soepel en de communicatie was duidelijk.

Goede levering

Goede levering, 2 minpuntjes is dat 1 hekje krom is. En de 3 hekjes zaten aan elkaar vast geplakt, denk dat ze nog nat waren van hun verfbad en daardoor te snel tegenelkaar zijn gezet.

Supersnel geleverd

Snelle levering en erg goede service Spullen werden netjes op hun plek gelegd!!

leveren niet

Op 03-06-2020 een bestelling (ordernummer 100059899) geplaatst in de winkel. Meneer, alles is voorradig. Keurig betaald. U raad het al, net als hieronder genoeg voorbeelden, de deuren zijn opeens niet voorradig. Levertijd 6 tot 8 weken. 20-08-2020 maar eens gebeld gaat het nog eens 4 weken duren. Niet even een mailtje dat het nog iets langer gaat duren. Ik ben benieuwd of we midden september dan wel een mail krijgen met het is voorradig.

Goede prijs mooie kwaliteit prima service

Eenvoudig de trap renovatie set bestel voor 12 treden van cando. We konden het afhalen bij HomingXL op een afgesproken tijd en alles lag keurig klaar. Inmiddels is de trap klaar en de hoeveelheid materiaal wat berekend was klopte precies. De after service is ook prima, vragen worden snel beantwoord. Kortom een aanrader

Duidelijkheid op de site

Mijn bestelling lag keurig verpakt te wachten alles zat erbij prima

Volgens afspraak.

Technische vraag over artikelen werd niet zo kundig beantwoord. Vandaar de halve punt aftrek. Bestelling 2 maal moeten wijzigen, maar dat was geen probleem. Integendeel, dit werd communicatief goed afgehandeld. Dat geldt ook voor de tijdige aflevering.

Goede service- goede prijs/kwaliteit!

Zeer goede prijs en kwaliteit! Verwerking na of bijbestelling kan beter maar de communicatie verloopt goed. Heel blij met al het geleverde materiaal voor het bouwen van onze overkapping. Kwaliteit hout geweldig!

Ze doen wat ze aanbieden,ook de kwaliteit van de producten zijn perfect

Alles klopt met wat ze aanbieden op hun site. Mooie spullen

Goed, niet duur, snelle levering gewoon perfect

Zeer slecht

Vanwege snelle levertijd en voorraad van de materialen besloten op 12 juli mijn order te plaatsen. er vanuitgaande dat er volgens afspraak zou worden geleverd. Planning gemaakt, iemand ingehuurd voor plaatsing. Na betaling krijg ik een mail dat paalkappen niet voorradig zijn en levering plaatsvindt na 3 aug, zodra delen voorradig zijn. Telefonisch contact is niet mogelijk vanwege Covid19, mailrespons tot 5 dagen vanwege Covid19. Zeer slecht om dienstverlening naar dit niveau te verlagen. Uiteindelijk via mail toch tot overeenkomst gekomen om te leveren en paalkappen na te leveren, om vervolgens te horen dat ook een aantal van de hekdelen niet voorradig zijn en nageleverd worden. Uiterst vervelend, maar besloten me hier bij neer te leggen. Na 3 augustus bleef het echter stil. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch geen contact te krijgen. Na 5 dagen bellen eindekijk contact, ik krijg te horen dat de delen niet voorradig zijn, HomingXL vind dat ze keurig hebben gehandeld en dat de serviceverlening wordt geleverd zoals op de site staat vermeld. Op de site staat (en stond) vermeld dat de niet op voorraad zijnde delen op dit moment wel op voorraad zijn en binnen 3 tot 5 dagen geleverd worden als je nu bestelt. Dit is een kwestie van voorliegen om de klant te verleiden de aankoop te doen, zijn betaling online te verrichten en als de deal beklonken is en passant te melden dat er vier weken later geleverd wordt en ook deze “later” wordt niet nagekomen. Maandag 3 augustus gemaild, vrijdag 7 augustus na dagen van belpogingen uiteindelijk contact, Homing heeft de mail nog niet gelezen maar beloofd achter de hekdelen aan te gaan en mij dezelfde dag voor 17.00 terug te bellen.U raadt het al…. Ook deze afspraak wordt niet nagekomen. Ondertussen staat er een half geplaatst schutting/hekwerkplan en is de levering van de delen voor afronding nog niet in zicht. HOE SLECHT KUN JE ZIJN? Bernard0, IJsselstein Bestelnummers: 1000062866 1000062866-1 1000062987

Snelle service, klant vriendelijk, in 1 woord geweldig.

2x beschadigde levering, lange wachttijden, goede service van Danique

Wij hebben tot 2x toe een beschadigde Svedex deur gekregen via HomingXL met telkens een wachttijd van 6 weken. Nu is de deur voor een derde keer besteld door HomingXL. Heel vervelend dat we nogmaals lang moeten wachten (lijkt aan Svedex te liggen) maar Danique van HomingXL heeft de wachttijd weten te verzachten. Qua levering en wachttijden zijn we niet blij maar de service van Danique is top.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen