Afspraak gemaakt om in de showroom te kijken naar meubels, hier werd direct meegedacht en kregen wij stoffen mee naar huis om er zeker van te zijn dat de kleuren goed matchen met het interieur. Er werd vanaf de afspraak in de showroom tm het maken van een afspraak voor aflevering snel en duidelijk gecommuniceerd en vooral goed meegedacht. Aanrader voor iedereen die waarde hecht aan klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Hier kom ik de volgende keer zeker terug voor O.a Traprenovatie.
Beste Claudia, bedankt voor de 10! Leuk dat je bij ons in de showroom bent langsgeweest en je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe meubels! We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
De deuren zijn prachtig, erg blij mee! Wat wel jammer was is dat we zelf de gaten voor de klinken nog moesten boren wat best een flink gepuzzel was. En er geen ring/rozet rond de klink zit, dus het moet ook in 1x goed, anders blijf je het zien (helaas bij ons dus ook bij 1 deur). Verder is de kwaliteit goed en zijn we er erg blij mee. De magneetsloten zijn ideaal!
Bedankt voor je positieve review, Conny! Ik neem je feedback over de deuren mee en zal deze doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Veel plezier nog gewenst met je nieuwe deuren. Groetjes Danique
Zeer prettig
Bedankt voor je positieve review, Joop!
Heb wel lang moeten wachten maar ben blij met de bank
Jammer dat je lang hebt moeten wachten Jacky, maar gelukkig ben je tevreden met je nieuwe bank! Nog veel plezier ervan! Groetjes Danique
Deur besteld en weken moeten wachten, krijg ik een mail dat de deur is beschadigd bij het inladen. Bestelling gaan ze opnieuw doen bij Svedex en wij kunnen weer weken wachten. NOOIT MEER!!
Beste Rachid, Bedankt voor je bericht. Ik begrijp heel goed dat je nogal teleurgesteld bent dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Hiervoor onze excuses. Begrijpelijk dat dit nogal frustrerend is. We willen zeker geen beschadigde deuren leveren en hebben daarom de deur opnieuw bestelt, om nog een dubbele teleurstelling te voorkomen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Danique
Naar 3 mails te hebben gestuurd nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Mijn geduld is op ik schakel de rechtsbijstand in.
Beste Andries, Vervelend dat je nog steeds geen reactie hebt mogen ontvangen, dit is zeker niet netjes en ik gok dat er helaas iets mis gaat met de mails. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0183 629 788. Mijn collega's helpen je dan graag verder! Met vriendelijke groet Danique
nu al spijt van mijn aankoop. bij het plaatsen van een dure deur (€650) blijkt het speciale slot te missen. kan je dus ook niet even voor naar de bouwmarkt. maar homingxl heeft kennelijk te veel klanten en daarom klantenservice maar gewoon afgeschaft. als je belt, krijg je te horen; we hebben de telefoon maar uitgezet, mail ons ook niet. Ehhh hoe dan?? postduif sturen? de enige die snel reageert met bagetalliserende woorden is de persoon die reageert op beoordelingen hier. "ik zie dat we al een mail gestuurd hebben" - alsof het opgelost is. maar in die mail stond samengevat; "oh ja, ontbreekt het? " met nog niet een spoor van een oplossing. belachelijk dat dit mogelijk is.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Natuurlijk is onze klantenservice niet afgeschaft en helpen we bij vragen en problemen onze klanten graag. Ik zie dat je inmiddels ook een mail terug hebt ontvangen van mijn collega. Mocht je liever telefonisch contact hebben om het snel op te lossen, dan kun je ons bereiken op 0183 629 788. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Danique
probleem met onze vlonderbuitenvloer contact gehad met jullie en foto's gestuurd waarop jullie hebben gezegd gebruik maar tinner om de vlekken te verwijderen de oude vlekken zitten er nog en nu door de tinner zitten er grote kringen erom heen. Wij denken dat de toplaag niet goed is. Maar vervolgens wordt er in de mail gezegd nog meer foto's terwijl we al 8 foto's van alles hebben gestuurd. Dus mail terug gestuurd dat we het nu zat zijn en een jurist in gaan schakelen. Vervolgens hoor je niks meer. Klachten hoor je meteen op te pakken en serieus te nemen en niet zo mee omgaan.
Beste Saskia, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de vorig jaar geleverde vlonderplanken. Dit is natuurlijk uiteraard niet de bedoeling. Ik kan helaas in onze mail niet terug vinden of je al contact hebt gehad met een van mijn collega's. Mocht ik je nog kunnen helpen met deze kwestie, dan hoor ik het graag. Je kunt mij een berichtje sturen via [email protected] Met vriendelijke groet Danique
Wij hebben in juni een schutting besteld die 3 weken levertijd had. Inmiddels is deze opgelopen tot 13 weken en we worden alleen per email geïnformeerd. Ik heb meerdere malen verzocht om telefonisch contact, want zelf bellen kan niet, maar ik wordt niet gebeld. Ik zit nu al weken te wachten op mn schutting geen idee wanneer die en of die komt en contact krijg ik niet. Ja een onpersoonlijke mail maar verder helemaal niks. Kortom slechte service. Je kan wel bestellen en betalen maar daarna is er geen contact meer mogelijk.
Beste Marcella, Bedankt voor je review. Ik heb begrepen dat je inmiddels telefonisch contact met mijn collega hebt gehad en dat er gezocht wordt naar een oplossing/compensatie voor het vervelende verloop van je bestelling. Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Danique
01 juni hebben wij een schutting met palen en alles erop en eraan besteld. Wij dachten op tijd te zijn aangezien de levertijd 3 weken zou zijn. Ruim de tijd dus om de schutting te plaatsen zodat wij in onze zomervakantie lekker kunnen genieten in onze tuin. Inmiddels zijn we 6.5 week verder. Ruim € 600 aanbetaald en nog geen schutting geleverd. Ook erg jammer dat er niet telefonisch contact kan worden opgenomen. Wij zouden twee weken geleden al een track en trace moeten ontvangen van de Transporteur. tot op heden niets....
Beste Ingrid, Bedankt voor je review en wat ontzettend vervelend om te vernemen dat jullie al zo lang wachten op jullie schutting. Ik snap heel goed dat dit enorm frusterend moet zijn. Hiervoor wil ik dan ook namens HomingXL mijn excuses voor aanbieden. Ik zie dat je inmiddels in contact bent met mijn collega's en er gezocht wordt naar een passende oplossing. Mocht je het e.e.a. sneller willen afstemmen, dan kun je ons ook telefonisch bereiken op 0183 629 788. Met vriendelijke groet, Danique
Abusievelijk teveel materiaal besteld. Dit was geen probleem en binnen een week het geld weer op mijn rekening gestort. Vriendelijk personeel en order ook geleverd zonder manco's.
Bedankt voor de 10 Lex, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Eind april tuinschermen ontvangen van Homing XL, echter d zending was niet conformmijn bestelling. Gelijk gebeld naar Homig XL om de verkeerde zending zo snel mogelijk te laten omruilen. Helaas tel. niet bereikbaar ivm Corona (???) Formulier ingevuld in de hoop zo snel mogelijk contact te krijgen, een dag later zou de aannemer de schutting komen plaatsen. Helaas, geen contact dus een dag later naar de Gamma om daar voor 100 euro alsnog de juiste producten te kopen om de klus in 1 dag te klaren. Mail gestuurd naar Homing, week later een reactie met een laconieke en ongeintereseerde melding waar ik helemaal niets mee opschoot. Vervolgens meerdere keren gemaild waarop veelal een week later werd gereageerd. Waar het mij om ging is dat het verkeerd geleverde scherm werd opgehaald en werd gecrediteerd. Na veel gemail ontving ik eindelijk een mail van Homing XL waarin zij meldden meldden dat uit coulance (??) men bereid was om de kosten van ophalen eenmalig verlaagd werden naar 40,- euro. Bijzonder, Homing XL levert verkeerd en uit coulance is men bereid mij een lagere boete aan te bieden. Om van het gezemel af te zijn ben ik akkoord gegaan en heb gevraagd het ophalen en crediteren in gang te zetten. Dit is nu 6 weken geleden en ondanks diverse mailberichten van mij ter herinnering, nooit meer iets vernomen van onze XL vrienden. Een dergelijk service heb ik nooit eerder meegemaakt dus Homing XL, bijzonder knap om de klant zo in de steek te laten.
Beste Rob, Bedankt voor je review en wat enorm jammer om te lezen dat er het e.e.a. is misgegaan betreffende je bestelling. Ik heb de correspondentie met mijn collega's doorgenomen en de bestelling bekeken en zie dat er per abuis een verkeerd scherm bestelt is. Uit coulance zijn we je tegemoet gekomen in de retourkosten van het ophalen van de scherm. Jammer dat we er niet uitgekomen zijn. Met vriendelijke groet, Danique
wij hadden 15 planken besteld en al betaald, maar er zijn er maar 10 geleverd. De overige 5 planken zouden gisteren bezorgd worden, waarvoor ik heel de dag thuis heb zitten wachten. Krijgen we een bericht van de bezorgdienst dat we niet thuis waren! Grote onzin, ze zijn gewoon niet langs geweest. Telefonisch niet bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Wij wilden eigenlijk nog vlonderplanken bestellen voor 25m2, maar zullen dat nu bij een andere winkel doen. Jammer, gemiste kans.
Beste Jeanine, Bedankt voor je review. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Dat begrijp ik heel goed wanneer ik je review lees. Onze excuses dat het leveren van je bestelling verkeerd is gegaan, ik begrijp je frustratie heel goed. Zou je mij misschien je order nummer kunnen sturen, of het e-mail adres waarmee de bestelling geplaatst is? Ik wil dan graag voor je uitzoeken wat hier aan de hand is. Met vriendelijke groet Danique
Schuting met deuren besteld. Zijn er verkeerde schanieren geleverd kan gebeuren. Maar dan moet je contact met ze krijgen om de goeie te krijgen en dat is een groot probleem. Telefonisch niet te bereiken, op mail word niet gereageerd. Via insta of facebook geen reactie. Echt zeer slecht.
Beste Wiardo, Onze excuses dat je nog geen reactie van ons hebt mogen ontvangen en dat je bestelling incompleet geleverd is. Ik begrijp dat dit enorm vervelend en frustrerend is. Zou je mij misschien je ordernummer en/of mail adres sturen waarmee de bestelling geplaatst is. Ik kan helaas op de momenteel achterlaten gegevens geen bestelling vinden. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet Danique
Op 6 mei een order van ruim duizend euro geplaatst. Dit zou 10-15 werkdagen duren. Op 14 mei kregen we bericht dat de levering pas begin juli zou zijn (net zoals zovelen hier). Verdere communicatie was er niet echt, compensatie ook niet, en op de website staat nog steeds een levertijd van 10-15 werkdagen. Inmiddels dus nog steeds geen gehoor, de levering had deze week plaats vonden vinden. Waar zijn mijn spullen? Misschien dat er hier wel wordt gereageerd.
Beste Marco, Bedankt voor je review. We snappen je frustratie en teleurstelling heel goed. Onze leverancier kampt met enorme vertragingen, waardoor we veel bestellingen die vanuit deze leverancier komen helaas niet kunnen uitleveren. Wij balen hier ook enorm van. Helaas zie ik dat jouw bestelling nog steeds niet binnen in ons magazijn is en nu gepland staat voor het einde van de maand. Onze excuses voor deze vervelende vertraging. Ik heb je punt over de levertijd doorgegeven aan de desbetreffende afdeling, zodat dit zo snel mogelijk aangepast kan worden. Met vriendelijke groet, Danique
Mijn ervaring met Homing XL Bestelling is snel behandeld. Vanwege de carona helaas niet telefonisch bereikbaar, E-mail verkeer was snel en correct. Top service! De bestelling werd netjes op afgesproken datum en tijd bezorgd. Ik vind Homing XL zeker een aanrader en zal dit ook zeker in mijn kennissenkring aanraden ❤ Homing XL Mvg Angelique,
Bedankt voor je uitgebreide review, Angelique! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Héél slecht ervaring. Bijna €3000 uitgegeven op 19 Juni op basis van vooraad beschikbaar op 30 Juni. Sinds dien geen contact een niet telefonisch te bereiken. Via online contact formulier gevraagt om terug te bellen. Dat was een dag of 5 geleden. Geen offerte om de bestelling te splitsen en in 2 of meer delen te bezorgen. Kan geen kant op - geen optie online / telefonisch te annuleren; geen (geschatte) leverings datum ontvangen; geen materiaal om verder de tuin veilig te maken voor onze klein kind. Vermijden.
Beste Agnieszka, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je ervaring met HomingXL niet zo positief is. Wij betreuren dit ten zeerste. Hiervoor dan ook onze oprechte excuses. Ik heb je review meteen doorgestuurd naar mijn collega en als het goed heeft er inmiddels telefonisch contact plaats gevonden waar het e.e.a. betreffende je bestelling is besproken. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Danique
Wij hebben in een directe email aan het bedrijf al laten weten dat wij uiterst tevreden zijn met de wijze waarop wij voortdurend werden geïnformeerd en "bijgepraat" over de voortgang en de uiterst correcte wijze waarop de aflevering van onze bestelling geschiedde. Chapeau voor de medewerkers van HomingXL!!
Bedankt voor je fantastische review, Ernest! Daar zijn we enorm blij mee. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Wij hebben in verband met corona twee maanden gewacht. Ten slotte kwam de levering. Alleen hadden wij de Bevestigingshoekjes voor de tuinscherm niet nodig. Wij hebben deze binnen twee weken na levering ter retour gevraagd via het aanbevolen website-retour-formulier, omdat bellen krijg je geen gehoor. Maar twee weken lang geen reactie gekregen. Zij geven aan wegens drukte telefonisch niet te woord te kunnen staan en wensen uitdrukkelijk geen email. Nu zitten we op origineel verpakte Bevestigingshoekjes ten waarde van 135EUR excl.Btw, die we niet kunnen gebruiken en niet kunnen teruggeven. Vandaag weer ingelogd en zien net dat de mogelijkheid ter retour per vandaag is verlopen. Omdat we hun website-retour-formulier hebben gebruikt, hebben wij ook geen kopie van het gebeuren. Wij voelen ons afgezet.
Beste Kim, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je ervaring met ons niet positief is. Hiervoor dan ook onze oprechte excuses. Ik begrijp heel goed dat je gefrustreerd en teleurgesteld bent, als ik zie wat er is mis gegaan bij je bestelling. Zou je mij kunnen laten weten of je probleem inmiddels al is opgelost, of heb je nog geen reactie op je retouraanvraag mogen hebben? Je kunt als reply op dit antwoord mij een bericht terug sturen en mocht het nog niet opgelost zijn, dan ga ik dit direct voor je in werking zetten. Met vriendelijke groet, Danique
Bij levering bleek er 1 deur + hang/sluitwerk niet geleverd te zijn. Door de vervoerder is hiervan een aantekening gemaakt. Ter vergeefs geprobeerd contact te leggen met HomingXL maar door de extreme drukte kan er niet gebeld worden. Heel jammer al wel betaald en nu in onwetendheid. —— Na een week antwoord op mijn mail gekregen met de bekende excuses en hoe erg ze het allemaal vinden. Tijdje later alsnog de deur geleverd maar met verkeerde hang/sluitwerk (van een andere klant...) Met de klap op de vuurpijl vinden ze het vervelend en crediteren ze het loopslot. Lijkt mij dat een webshop gewoon moet kunnen leveren. Maar ze kiezen de veilige route. Op deze manier zullen ze niet lang bestaan.
Beste Sonny, Bedankt voor je bericht en wat jammer om te lezen dat je ervaring met HomingXL niet positief is. Wij betreuren dit ten zeerste. Hiervoor dan ook onze oprechte excuses. Ik heb begrepen van mijn collega dat er inmiddels contact is geweest en dat er een manco is aangemeld bij onze leverancier Austria. Zodra we een reactie van hen hebben laten we je dit direct weten. Nogmaals onze excuses voor dit vervelende ongemak. Met vriendelijke groet, Danique
Originele beoordeling
Beste Piet, Bedankt voor de 10! Daar zijn we enorm blij mee. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Kwaliteit van de traptreden is echt goed. Afhalen ging ook super snel
Bedankt voor de 10, Yolanda! Veel plezier met je nieuwe trap en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Een schuting gekocht reageren niet op de mail en Telefoon niet bereikbaar zo slecht dit Groetjes Willy
Beste Willy, Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat er het e.e.a. mis is gegaan omtrent je bestelling en je vervolgens langer dan normaal op antwoord hebt moeten wachten. Wij betreuren ook dat dit gebeurd is en willen hiervoor dan ook onze oprechte excuses voor aanbieden. Ik zie in ons systeem dat er inmiddels contact is geweest en dat er nieuwe lamellen aan je verzonden zijn. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Danique
UPDATE nu na veel te hebben gemaild en uitgesproken te hebben wat er mis was toch telefonisch contact gehad. Alle spullen goed geleverd. Aan de kwaliteit van de spullen ligt het ook niet. Eerst 2 weken gewacht op mijn vlonderplanken. Verkeerde kleur dus weer 2 weken gewacht. Beschadigde planken gevonden toen we eindelijk konden beginnen. Voor niets vrij genomen en ook de werklui die het zouden maken 2 x moeten verzetten met bijkomende kosten Totaal geen coulantie of antwoord op je mails. Telefonisch niet bereikbaar door drukte en corona? Telefoon kun je gewoon opnemen hoor al heb je corona. Wel heel snel de rekening mogen betalen.
Beste Petra, Bedankt voor het achterlaten van je eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat je ervaring met HomingXL niet positief is. Dit betreuren wij ook ten zeerste. Ik heb even opgezocht en nagekeken wat er allemaal is misgegaan en begrijp heel goed dat je gefrustreerd en teleurgesteld bent. Hiervoor onze oprechte excuses. Ik heb begrepen dat je inmiddels een van mijn collega's hebt gesproken en dat er een oplossing is gevonden. Ook begreep ik dat alles er nu prachtig in ligt. Hopelijk neemt het mooie resultaat van de klus de zure nasmaak van het bestellen een beetje weg. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Danique Spruijt
Originele beoordeling
Heb een poort besteld. Werd veel later geleverd dan op de site stond aangegeven. Vervolgens was de poort bij levering dusdanig beschadigd dat ik hem helaas retour moest laten meenemen. Vindt het een zeer kwalijke zaak dat men telefonisch niet bereikbaar is. Probeer via de site/klantenservice een copie van de bon aan te vragen. Staat niet bij de voor ingevulde opties.
Beste Janco en Wilma, Bedankt voor jullie review. Wat jammer om te lezen dat jullie ervaring met HomingXL niet positief is geweest. Hiervoor onze oprechte excuses. Inmiddels is de kopie van de bon naar jullie toegestuurd en hebben we via de mail contact gehad. Mochten jullie nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Danique