Bedankt voor je positieve review, Danny!
Dik tevreden over de mensen die je helpen bij het magazijn .
Beste Martin, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze magazijnmedewerkers. Ik ga je compliment zeker aan hen doorgeven. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Hi Emma, bedankt voor de 10! Wat een super cijfer, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Omdat wij een nieuwe schutting nodig hadden, ben ik op zoek gegaan en kwam bij homingXL uit. De hardhouten schermen waren hier het goedkoopste. Toen bleek dat we ook nog palen nodig hadden, kwamen we ook bij dit bedrijf uit. Toen ik om advies vroeg, kreeg ik een goed vrijblijvend advies. Mailtjes werden snel beantwoord, ook telefonisch werden we goed te woord gestaan. De palen konden ook nog gelijk geleverd worden met de schermen waardoor wij bezorgkosten uitspaarde. Al met al zijn we heel tevreden over homingXL
Beste Geurt, bedankt voor de uitgebreide en positieve review, daar zijn we enorm blij mee! Veel plezier met je nieuwe schutting en we zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Bestelling stond netjes klaar toen ik hem kwam halen. 😃
Beste Herman, bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Vorige week af laten weten met bezorging + totaal geen reactie vanuit jullie qua excuus, verzoek tot nette passende oplossing. Gemiste kans, geeft frustratie. Dag vrije dag. Week later alsnog geleverd, weer een vrije dag voor opgenomen. Directe bezorging vanuit houthandel, 2 plankjes gescheurd maar kan gebeuren, prima verder.
Beste Peter, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat jouw eerste ervaring met HomingXL niet positief is. Dat is natuurlijk ook niet wat wij graag zien. Het is natuurlijk enorm frustrerend en jammer wanneer een bestelling niet op tijd geleverd kan worden. Helaas waren sommige artikelen uit jouw bestelling niet op voorraad. Onze excuses dat je hier niet tijdig of juist naar geïnformeerd bent, dat is niet hoe wij normaliter ter werk gaan natuurlijk. We hopen dat de de klus en het uiteindelijke resultaat hiervan de nare nasmaak van het verloop van de levering een beetje weg kan nemen. Veel plezier met het klussen gewenst en we hopen dat je van het eindresultaat kunt genieten! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Danique
Goed product, goede telefonische service en advies en een perfecte levering. Dus de volgende keer kiezen we weer voor Homing XL.
Beste Simon, bedankt voor de 10 en je complimenten, daar zijn we enorm blij mee! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Fijne site, wij hebben gekozen om onze bestelling op te halen. Deze stond ook netjes klaar toen we aankwamen. Zal hier zeker vaker bestellen.
Hi Chan, bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Geheel vlgs afspraak en op tijd geleverd.keurig
Beste A.P., bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je bestelling! Groethes Danique
Snelle en prima levering en het product voldoet aan de verwachtingen. Echter totaal overvallen door de bezorging. Kreeg na 48 uur een sms dat het product rond 10:30 uur de volgende dag bezorgt ging worden. ( hallo ik werk ook gewoon) Iemand kunnen regelen die het product bij mij thuis zou opwachten. Zo gezegd zo gedaan.... Op de bewuste dag van levering werd er vanaf 09:00 uur een track and trace code geactiveerd........ Wij bezorgen tussen 12:30 uur en 14:00 uur..... Dit moet beter kunnen, men focust zich op de eerste tijd van het Sms- je.
Beste Patrick, bedankt voor je positieve review en je feedback. Ik snap je frustratie rondom het afleverproces heel goed, hiervoor dan ook mijn excuses namens HomingXL! Ik heb je opmerking doorgegeven aan de leverancier. Alsnog veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Mooie spullen prima prijs en fijne communicatie en hulpzaamheud bij afhalen. 🔝dus
Hi Eric, bedankt voor de 10, daar zijn we enorm blij mee! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Vriendelijke mensen goede advies duidelijke
Hi Radhouane, bedankt voor je review, daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
We worden op de hoogte gehouden van onze bestelling Zeer nette opvolging, ook verpakking is zeer degelijk. Zeker aan te bevelen
Beste Theo, bedankt voor je positieve review over HomingXL! Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Vriendelijk personeel. En goede service.
Bedankt voor je positieve review, Herman! Daar zijn we erg blij mee. Groetjes Danique
Beste Ruud, goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We zien je graag terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Wij hebben voor het eerst iets bij HomingXL gekocht maar zijn daar zeer tevreden over. Afspraken werden goed nagekomen.
Beste P.B., bedankt voor je positieve review, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Mijn foutje bij de bestelling werd zeer goed afgehandeld
Beste Marcel, fijn dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Er werd vrijwel direct gereageerd op mijn vraag die ik via de e-mail had gesteld. Er werd ook een oplossing voorgesteld en daarnaast bij het ophalen bij het magazijn ook een uitstekende service.
adequaat en snel geholpen
Beste Jack, bedankt voor je 5-sterren review, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Was op zoek naar vlonderplanken. Bij HomeXL uitgekomen vanwege scherpe prijzen. Duidelijke communicatie tijdens het hele proces, en zelfs last-minute aanpassing zeer snel opgepakt en afgehandeld. Levering conform afspraak en keurig verpakt. Enige minpuntje, de door mij bestelde vlonderplanken waren nog geen week later aanzienlijk gezakt in prijs. Had behoorlijk gescheeld. Wel gemeld en kreeg toen als tegemoetkoming de transportkosten vergoed. Prijzen worden per week bepaald en kunnen daarom fluctueren, zowel naar beneden als naar boven. In mijn geval dus pech, maar het is niet anders. Zal zeker vaker bij jullie shoppen in de toekomst.
Beste Dick, bedankt voor je uitgebreide, positieve review. Fijn om te lezen dat er voor de verandering in de prijzen een tegemoetkoming is geweest, waardoor je klacht naar tevredenheid op is gelost. Veel plezier met je nieuwe vlonder en we zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Goede lage prijzen voor kwaliteit.
Beste Han, bedankt voor je positieve review! Groetjes Danique
Het geleverde is zelfs mooier dan wat we er van verwacht hadden.
Dat is nog eens goed om te horen, Ronald! Veel plezier met je bestelling en we zien jullie graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
In eerste instantie maar de helft van mijn bestelling binnengekregen. Na een mailtje zijn de overige producten gelijk opgestuurd en had ik de volgende dag al in huis! Top service!
Hi Demi, vervelend dat je bestelling in eerste instantie niet compleet werd geleverd. Gelukkig is dit snel opgelost! Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Geweldig geholpen DANK DAARVOOR
Beste Jaap, bedankt voor de 10, super! Groetjes Danique
Wij hebben een algehele traprenovatie besteld bij HomingXL. Ten eerste zijn zij de goedkoopste en ten tweede is het bestellen via de site fijn en makkelijk (direct met advies). De levering was redelijk snel en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam. Voor onze tweede trap stappen wij waarschijnlijk weer richting HomingXL.
Beste Mariska, bedankt voor het achterlaten van je uitgebreide review over HomingXL, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met jullie nieuwe trap en we zien jullie graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique