liever geen klanten

tot 3x toe gebeld om info te krijgen , wilde op zaterdag winkel bezoeken zijn maar beperkt open dus niet open op zaterdag, wilde telefonisch monster bestellen liever in de website Slechte indruk achter gelaten

Ondanks transportschade toch tevreden!

Onlangs 2 deuren gekocht bij homingxl. Bij montage van 1 van de deuren bleek er schade op een van de hoeken te zijn. Gebeld met homingxl en aangegeven. Krijgen een gedeelte van de aanschafwaarde terug. Netjes opgelost!

Trapbekleding

Ik had trapbekleding besteld. Deze werd op een andere dag bezorgd dan aangeven. Ik was pas 2 dagen later thuis. Gebeld naar homingxl. Als er schade was aan het pakket zou dat onder de garantie vallen! Er werd niet moeilijk gedaan!

De bestelling ging prima. De website is heel duidelijk. Mooie aanbieding. De levering op de 4e verdieping ging perfect.

prima service

snel en netjes geleverd tegen een scherpe prijs. we zijn er blij mee

Goede service en lage prijzen

Goede informatie ,duidelijk uitgelegd , alles compleet klaargezet.

Bank aangeschaft bij HomingXL in Vianen. Kreeg, zoals beloofd, keurig een track en tracé mail van de vervoerder die ik helaas niet kon volgen. Was blijkbaar iets mis gegaan bij deze vervoerder. Eén telefoontje naar Homing was voldoende om dezelfde middag toch nog de bank te laten leveren. Met een fysiek beperkte partner en de vorige dag de kamer leeggeruimd was dit een 1e klasse service. Groet Ernst Notenboom

Super snel geregeld

prima afhandeling

product lag netjes klaar toen ik kwam, kwaliteit prijs verhouding was prima

Heel erg tevreden klant

Goede prijs, snelle service en ook de klantenservice zeer professioneel.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle en adequate antwoorden op vragen. Snelle levering Vlotte nalevering ontbrekend onderdeel

Heel erg goed

Uitstekend en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Mooi spul!

Erg mooie kwaliteit! Er was een beschadiging maar dit is uiterst netjes opgelost! Homing XL beveel ik bij iedereen aan!

Fijn contact en goede levering

Homing is goed bereikbaar als je wat vragen omtrent je levering hebt. Details van de bestelling, route en levering konden snel kortgesloten worden

Bank besteld voldeed niet aan de verwachting , andere besteld , deze geleverd en de andere retour , dit in 5 dagen . En heel snel geld terug van de 1 eerst geleverde bank . PERFEKT

Slechte service, slechte communicatie, slechte after sales

Simpele stompe deur met loopslot besteld en betaald, op 22-11-2019. 4 tot 8 dagen levertijd volgens de website. Na 11 dagen maar eens gaan mailen en bellen m.b.t. de stand van zaken. Verschillende berichten later dan toch bevestiging dat er met 3 weken geleverd gaat worden. Helaas. Geen stompe deur maar opdek. Geen loopslot erbij. Weer mailen, bellen en na 3 verschillende ( foutieve) bezorgmomenten dan toch eindelijk de goede deur. Zonder loopslot... De foutieve deur zou worden opgehaald. Helaas. Die deur staat er nog steeds... Verkoopteam geeft niet thuis. Nietszeggende excuses. Klachtenformulier ingevuld en ook al zijn er wat feestdagen tussendoor; 2 weken niets van je laten horen; er zijn genoeg bedrijven die dat veel beter doen. Nu dan toch, 2 januari, reactie. Gaan we het maar niet over hebben, het voorgestelde handjeklap gedrag van HomingXL m.b.t. de geleden schade en het niet willen vergoeden. Geen aanrader.

zeer klantgericht en hele goede service

zeer goede service

uitstekend online verkoop

snel vriendelijk goedkoop en zeer goede levering

Accuraat, mooi product, vlotte levering

Een mooi product voor een redelijke prijs. De levering ging vlekkeloos.

Schuttingen netjes geleverd, goede communicatie met Homing

Tevreden met de geleverd bestelling.

Zeer vriendelijk, flexibel in denken en vlug gehandeld. Perfecte service noem ik dat

Ik had een foutje gemaakt bij de onlinebestelling. De medewerkers van de klantenservice hebben dit na een simpel telefoontje onmiddellijk recht gezet. Na de levering vond ik een foutje in het materiaal. Ook dat werd op een vriendelijke, correcte en vlugge manier opgelost, ook al ben ik Belg:) Prima service kortom

Top.

Bestelling op tijd en in goede staat geleverd. Bankstel zit prima.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen