🔝

Mooie spullen prima prijs en fijne communicatie en hulpzaamheud bij afhalen. 🔝dus

Vriendelijke

Vriendelijke mensen goede advies duidelijke

Voldoen ruimschoots aan de verwachtingen

We worden op de hoogte gehouden van onze bestelling Zeer nette opvolging, ook verpakking is zeer degelijk. Zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel. En goede service.

Hele goede, snelle en vriendelijke service

Goede naleving van afspraken en voor een redelijke prijs.

Wij hebben voor het eerst iets bij HomingXL gekocht maar zijn daar zeer tevreden over. Afspraken werden goed nagekomen.

Prettige communicatie

Mijn foutje bij de bestelling werd zeer goed afgehandeld

Snelle, meedenkende reactie

Er werd vrijwel direct gereageerd op mijn vraag die ik via de e-mail had gesteld. Er werd ook een oplossing voorgesteld en daarnaast bij het ophalen bij het magazijn ook een uitstekende service.

erg klantvriendelijk

adequaat en snel geholpen

Prima service. Duidelijke communicatie. Concurrerende prijzen

Was op zoek naar vlonderplanken. Bij HomeXL uitgekomen vanwege scherpe prijzen. Duidelijke communicatie tijdens het hele proces, en zelfs last-minute aanpassing zeer snel opgepakt en afgehandeld. Levering conform afspraak en keurig verpakt. Enige minpuntje, de door mij bestelde vlonderplanken waren nog geen week later aanzienlijk gezakt in prijs. Had behoorlijk gescheeld. Wel gemeld en kreeg toen als tegemoetkoming de transportkosten vergoed. Prijzen worden per week bepaald en kunnen daarom fluctueren, zowel naar beneden als naar boven. In mijn geval dus pech, maar het is niet anders. Zal zeker vaker bij jullie shoppen in de toekomst.

Heel tevreden met de service en handelen.

Goede lage prijzen voor kwaliteit.

Snelle levering.

Het geleverde is zelfs mooier dan wat we er van verwacht hadden.

In eerste instantie maar de helft van mijn bestelling binnengekregen. Na een mailtje zijn de overige producten gelijk opgestuurd en had ik de volgende dag al in huis! Top service!

geweldig

Geweldig geholpen DANK DAARVOOR

Prima en snelle service

Wij hebben een algehele traprenovatie besteld bij HomingXL. Ten eerste zijn zij de goedkoopste en ten tweede is het bestellen via de site fijn en makkelijk (direct met advies). De levering was redelijk snel en de bezorger was vriendelijk en behulpzaam. Voor onze tweede trap stappen wij waarschijnlijk weer richting HomingXL.

vriendelijke medewerkers en een snelle levering

prima after sale en prima goederen

ook bij telefonische vraag correct en duidelijke adviezen top

Ben heel goed geholpen , steeds snelle reacties En hele nette oplossingen , gelijk nette en duidelijke antwoorden op de mail en ook via telefoon , ben zeer tevreden ook over de producten

Uitstekende service en betrouwbaar.

Aanrader!

Top !

Heel snel gebracht en goed verpakt. Hele mooie spullen.

Perfect product geleverd!

Transporteur kiest steekje vallen dag levering verzet, volgende dag tijd 2 x verzet. Dat gaf In onze planning vertraging!

Alles voor wonen op 1 site

Prima service, proefmonster voor traprenovatie snel binnen gekregen, toch maar even naar de showroom in vianen gereden en daar prima geholpen , niet opdringerig dus je kan rustig rond kijken.

Prima gegaan

Goed product. Incomplete levering, weet niet hoe dat komt, kan ook foutje van de vervoerder zijn. Maar goed gehandeld en de dag daarna werd de rest geleverd. Ik werd ook goed geinformeerd door HomingXL en dat vind ik wel netjes.

Prachtige eikenhouten trap treden echt superblij mee.

Supermooie trap trede, let op dat deze een stuk dikker zijn dan de Cando tredes (hebben zij ook) En dat de lijm erbij zit bij de levering! Heb ik uiteindelijk tussen m’n werk door zelf op moeten ophalen, toen Tim al bezig was met de trap bekleden. Hij is ook trouwens echt een aanrader een vakman die super precies te werk gaat. Echt een prachtige trap geworden!! :-)

Prima bevallen

Tuindeur stond netjes klaar bij een vriendelijke meneer. Tuindeur bevalt prima,mooie kwaliteit !

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen