Zeer goed hout met meer dan genoeg schroeven

zeer goede service

goede service, klachten worden zo snel mogelijk opgelost, wil je je bestelling later hebben , geen probleem.kortom zeer tevreden.

Goed advies gekregen over product

Advies over product vooraf was top. Ook opgestuurd monsters is een dikke pre. En snel behandeld. Mss bij afhalen de klant ff vriendelijker af handelen dan alleen pallet buiten rijden. Is het enigste minnetje

goede service en snelle levering

Prima winkel

HomingXL is een prima online winkel, telefoon wordt direct opgenomen, medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Er is een showroom in Vianen waar je de spullen zelf kunt bekijken. De bank die ik gekocht heb zit prima. Ik kreeg een lapje stof toegestuurd, zodat ik de kleur thuis kon bekijken.

Prima materiaal

Prachtig materiaal gekocht en prachtig materiaal ontvangen. Het leggen van de delen was zo klaar en ons balkon is als nieuw,

Prima geholpen, vlotte service

In de showroom prettig geholpen om tot een keuze te komen voor een vlonder. Daarna ter plekke besteld en na een korte wachttijd bij het magazijn alle materialen kunnen afrekenen en ophalen.

Super top product en service

Buitengewoon vriendelijk en oplossend personeel!!!

Komt na wat ze beloven

Snel, betrouwbaar en goede prijzen!

Snel geholpen aan goede materialen

Ik ben snel en vakkundig geholpen bij bestelling voor hout. Vriendelijke medewerkers en goede producten!

Makkelijk besteld en snel in huis

Wij hebben twee poorten besteld in bankirai hout, de levering was er snel en alles was goed compleet. Ook viel me de kwaliteit alleszins mee. Vooral omdat de prijs ook scherp is. Nu natuurlijk afwachten hoeveel jaar het mooi blijft.

Beloftes worden waargemaakt!

Goede communicatie en afwikkeling inzake bestelling van produkten

Perfect!!

Super fijn bedrijf! Ben zeer tevreden over het geleverde product! Ook over de service die is verleend. Zeer zeker aan te bevelen!

kwaliteit voor een betaalbare prijs

Dezelfde, goede kwaliteit schutting geleverd tegen een veel betere prijs dan bij de reguliere bouwmarkt.

Makkelijk en snel

Goede ervaring. Besteld via de website. Snel contact gehad met klusservice. Helaas duurt het iets langer voor hij tijd heeft. Maar de bestelling was wel vlot binnen.

Alles volgens afspraak en mooi op tijd geleverd

Heel goed, geduldig en heel vriendelijk aan de telefoon alle nodige uitleg gehad die ik nodig had. Bij het ophalen door een vrolijke en vriendelijke dame geholpen zij liep mee en legde alles uit hoe in te laden en gaf tips en tools mee. Er werken topper daar.

Prima communicatie en levering

Duidelijke website, snelle levering en een goede prijs.

Goede service en snelle levering

Eerst een paar proefstukken bestel, dit werd snel geleverd. Daarna overgegaan tot het bestellen van alle planken en toebehoren, dit werd eveneens snel geleverd. Wanneer ik contact zocht met de klantenservice werd ik snel en op correcte wijze geholpen, echt top! Aan familie en vrienden heb ik het materiaal aanbevolen en een aantal zijn overgegaan tot bestellen ervan.

Precies de bank gekregen die ik verwachtte!

Ik had een voorstelling vd bank via. De foto en de beschrijving. De bank is precies wat ik verwachtte en beantwoord perfect aan de beschrijving!

Je wordt zeer netjes geholpen , zeer tevreden

Vinyl besteld voor de trap en het lag allemaal netjes klaar en ook nog 2 stoelen besteld en je word keurig op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling staat. Toppie

uitstekend

goede communicatie en producten zijn goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed product niet teduur

Wel goed maar erg lange levertijd

Perfect service

Perfect service

Duidelijke offerte en correcte levering

Omdat het weken met composiet nieuw was voor mij heb ik een keer of 2 gebeld voor extra informatie. Die was duidelijk en men hielp mij meteen met het samenstellen van een lijst van benodigdheden en stuurde mij vervolgens keurig een offerte, Erg blij mee!

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen