Overzettredes voor onze trap besteld. Was niet helemaal goed gegaan met op hun site,gelijk gebeld en direct in orde gemaakt. Bezorging ook prima.
Beste Peter, bedankt voor je review! Vervelend dat er in eerste instantie iets mis ging, maar gelukkig was dit snel opgelost. Veel plezier met je nieuwe trap en hopelijk tot ziens op HomingXL! Groetjes Danique
Bij dit bedrijf picketpaaltjes besteld. Na betaling stond het product bij aankomst al netjes klaar. Goedkoop en toch kwaliteit kunnen bied3n. Erg fijn.
Hi Koen, bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Beste Mango, bedankt voor je 10-sterren review! Veel plezier met je nieuwe bank en hopelijk tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Bestelling via de website ging prima, telefonisch contact met de klantenservice ook, echter de beloofde levertijden werden niet gehaald. Daarnaast komt de transporteur chaotisch over. Afspraken werden geannuleerd, vervolgens stond er wel een chauffeur op de stoep, etc Graag aandacht hiervoor, dit komt jullie klanttevredenheid ten goede
Beste Mark, bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend dat er het e.e.a. misging bij de aflevering van de door jou geplaatste bestelling. We hebben je feedback doorgegeven aan transporteur. Toch nog veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Van te voren goed geïnformeerd, op website besteld, week er na alles in huis. Goede kwaliteit, zeer tevreden.
Beste André, bedankt voor je review en je complimenten! Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Alle benodigdheden voor een schutting besteld. Bezorging was snel en goed geregeld. Producten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit. Ik kom hier zeker terug.
Hi Jeroen, een 10, bedankt! We zien je graag nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Onlangs hebben wij bij HomingXL een schutting gekocht. Via de overzichtelijke website was onze keuze al snel gemaakt. Ook de prijs bij HomingXL viel reuze mee. Nadat wij onze bestelling geplaatst hadden. kregen wij via hun vast vervoersbedrijf, per mail, de keuze uit verschillende leveringsdata. Een dag voor de levering kregen we ook nog het uur medegedeeeld, dat de levering zou plaatsvinden. Na controle waren helaas enkele lamellen beschadigd. We hebben hier foto's van gemaakt en gemeld bij HomingXL. Wij hebben van HomingXL een dag later reeds te horen gekregen,dat de betreffende lamellen van de schutting omgeruild zullen worden via hun vervoersbedrijf. Wij zijn erg tevreden met HomingXL en daarom de dikverdiende 9 sterren.
Beste A. Lemmens, bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Daar zijn we erg blij mee. Wat jammer dat er enkele lamellen beschadigd geleverd waren, maar gelukkig is dit snel opgelost, waardoor u snel nieuwe lamellen in huis had. Veel plezier met uw nieuwe lamellen en hopelijk tot ziens op HomingXL! Groetjes Danique
Heb een totaal pakket composiet vlinderplanken besteld Na een hele snelle lever kom ik tot de ondekking dat er 2 stuk waren hier 1 mail over gestuurd en binnen 1 dag antwoord .. top 2 gebroken planken nagelever binnen 1 week zonder extra vrachtkosten .. top Super service
Hi Jurgen, bedankt voor je review. Gelukkig zijn de beschadigde planken snel omgewisseld. Veel plezier van je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Schutting gekocht, helemaal tevreden
Beste Irene, bedankt voor de 5 sterren, daar zijn we erg blij mee!
Concurrerende prijs en snelle levering
Beste Kreijkes, bedankt voor de 10! Daar zijn we erg blij mee. Veel plezier met de bestelling! Groetjes Danique
Ging heel vlot, snel geleverd, aardig personeel, mooie bank
Hi Denise, bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe bank! Groetjes Danique
Wij hebben goed contact gehad en een goede afwikkeling van onze aankoop. Ook een beschadigde schutting werd omgeruild via de transporteur. Top service. Ga zo door.
Hi Suzanna, bedankt voor het achterlaten van je review! Helaas komt het wel eens voor dat een product beschadigd raakt (bijvoorbeeld door transport). Gelukkig was dit snel opgelost! Veel plezier met jullie nieuwe schutting en hopelijk tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Zit goed in elkaar 😊meteen bellen als er wat gewon top zo kunnen nog veel bedrijven van leren 👌👌
Beste Wilbert, bedankt voor het achterlaten van je review! Een 10, daar zijn we erg blij mee! Groetjes Danique
Alles is netjes optijd en in de juiste aantallen geleverd. Ook qua prijs de goedkoopste. Enige min punt is dat de trap treden heel erg glad zijn, dat hadden we niet verwacht. Misschien handig om dit in de beschrijving te zetten.
Hi Leon, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over HomingXL. Betreft je opmerkingen over de gladde treden: ik zal je opmerking meenemen en vragen of dit in de beschrijving gezet kan worden ter verduidelijking. Bedankt! Groetjes Danique
de bestelling is goed aangekomen, zonder schade.
Beste Patratel, bedankt voor je positieve review! We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Prima!!!!!
Beste Pieter, bedankt voor je 5-sterren review en complimenten! Daar zijn we erg blij mee. Groetjes Danique
Bij HomingXL trapvinyl besteld. Er werd aangegeven wanneer bezorgd kon worden en door welke transporteur. Ongeveer een half uurtje voordat de transporteur bij ons kwam werden we telefonisch op de hoogte gesteld. Onze bestelling hebben wij onder rembours laten bezorgen. De betaling is dus door ons gedaan op t moment van bezorgen. Al met al een supergoede ervaring. Top. Een aanrader!!!!!
Hi Irma, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over HomingXL! Veel plezier met jullie traprenovatie en hopelijk tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Helaas was mijn bestelling bij een ander bedrijf verlaat en heb ik de bestelling bij HomgXL geplaatst. Zij reageerden direct dat bij hen de bestelling ook niet op tijd binnen zou zijn. Ik had dus rekening gehouden met 2 weken extra. Een positieve verrassing was dan ook dat de bestelling alsnog binnen een week binnen kwam en de tuin zo goed als af is!
Kijk Dustin, dat is nog eens fijn nieuws! Geniet er lekker van in je nieuwe tuin. Groetjes Danique
Duidelijke website met mooie producten. De transportafspraak was ook snel geregeld en werd keurig op tijd afgeleverd
Beste Edwin, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten over HomingXL! We zijn erg blij met je 10! Groetjes Danique
Goede ruime keus in composiet vlonders
Beste Marcel, een 10, wow! Bedankt voor je review. Veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
snelle en een goede levering
Bedankt voor de 5-sterren, Dave! Groetjes Danique
Een schutting van homing past bij iedere woning Zeer tevreden over de schutting van composiet, snelle levering en afspraak op tijd.
Beste Jenny, bedankt voor het achterlaten van je review. Veel plezier met je nieuwe schutting! Groetjes Danique
HomingXL is een zaak met een geweldige service. Hele aardige klantvriendelijke mensen. We hebben er onze trapdelen gekocht en deze week stoere Deense plantenbakken. Nu zijn we op zoek naar composiet planken voor onze terrassen. Online was het lastig om een staaltje te bestellen maar na 1 telefoontje was dat zo opgelost. Bovendien zijn de prijzen zeer goed!
Beste Greetje, bedankt voor je positieve review en je leuke complimenten. Heel veel plezier met jullie nieuwe trap, plantenbakken en ook alvast met de nieuwe terrasplanken! We zien jullie graag nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Keylite raamverduistering besteld, deze werdt door een 3e partij afgehandeld. Alles ging perfect, kwaliteit is goed, scherpe prijs en vooral de communicatie was top. Ook sneller geleverd dan verwacht.
Hi Chris, bedankt voor de 10, daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Ik wilde graag paalhouders kopen. Via het automatische systeem op de site zou ik daar 79 euro verzendkosten voor betalen. Na een mailtje was dit opgelost en had ik 2 dagen later mijn bestelling binnen via de reguliere pakketpost. Product is uitstekend en de prijs is zeer goed.
Beste Ludmilla, bedankt voor je review en complimenten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Groetjes Danique