Overzettredes voor onze trap besteld. Was niet helemaal goed gegaan met op hun site,gelijk gebeld en direct in orde gemaakt. Bezorging ook prima.

Snel en kwaliteit

Bij dit bedrijf picketpaaltjes besteld. Na betaling stond het product bij aankomst al netjes klaar. Goedkoop en toch kwaliteit kunnen bied3n. Erg fijn.

Bij de aanschaf van een bank goed advies gekregen en een supersnelle levering op de afgesproken datu

klantenservice uitstekend, levering wat minder

Bestelling via de website ging prima, telefonisch contact met de klantenservice ook, echter de beloofde levertijden werden niet gehaald. Daarnaast komt de transporteur chaotisch over. Afspraken werden geannuleerd, vervolgens stond er wel een chauffeur op de stoep, etc Graag aandacht hiervoor, dit komt jullie klanttevredenheid ten goede

Super kwaliteit, eerlijke prijs, snel bezorgd. Top bedrijf.

Van te voren goed geïnformeerd, op website besteld, week er na alles in huis. Goede kwaliteit, zeer tevreden.

Duidelijk, snel en behulpzaam.

Alle benodigdheden voor een schutting besteld. Bezorging was snel en goed geregeld. Producten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit. Ik kom hier zeker terug.

Betrouwbare onderneming met een goede service

Onlangs hebben wij bij HomingXL een schutting gekocht. Via de overzichtelijke website was onze keuze al snel gemaakt. Ook de prijs bij HomingXL viel reuze mee. Nadat wij onze bestelling geplaatst hadden. kregen wij via hun vast vervoersbedrijf, per mail, de keuze uit verschillende leveringsdata. Een dag voor de levering kregen we ook nog het uur medegedeeeld, dat de levering zou plaatsvinden. Na controle waren helaas enkele lamellen beschadigd. We hebben hier foto's van gemaakt en gemeld bij HomingXL. Wij hebben van HomingXL een dag later reeds te horen gekregen,dat de betreffende lamellen van de schutting omgeruild zullen worden via hun vervoersbedrijf. Wij zijn erg tevreden met HomingXL en daarom de dikverdiende 9 sterren.

Super service na gebroken vlonderplanken

Heb een totaal pakket composiet vlinderplanken besteld Na een hele snelle lever kom ik tot de ondekking dat er 2 stuk waren hier 1 mail over gestuurd en binnen 1 dag antwoord .. top 2 gebroken planken nagelever binnen 1 week zonder extra vrachtkosten .. top Super service

Snelle levering! Top service

Schutting gekocht, helemaal tevreden

Levering keurig op afgesproken datum en tijd

Concurrerende prijs en snelle levering

Makkelijk en snel

Ging heel vlot, snel geleverd, aardig personeel, mooie bank

Goede kwaliteit/prijs

Wij hebben goed contact gehad en een goede afwikkeling van onze aankoop. Ook een beschadigde schutting werd omgeruild via de transporteur. Top service. Ga zo door.

Geen woorde voor

Zit goed in elkaar 😊meteen bellen als er wat gewon top zo kunnen nog veel bedrijven van leren 👌👌

Goed spul, snelle levering.

Alles is netjes optijd en in de juiste aantallen geleverd. Ook qua prijs de goedkoopste. Enige min punt is dat de trap treden heel erg glad zijn, dat hadden we niet verwacht. Misschien handig om dit in de beschrijving te zetten.

alles afgeleverd zoals afgesproken, op de juiste plaats en tijd

de bestelling is goed aangekomen, zonder schade.

Goede prijzen en goede klantenservice!

Prima!!!!!

Goede website en ze doen wat ze beloven

Bij HomingXL trapvinyl besteld. Er werd aangegeven wanneer bezorgd kon worden en door welke transporteur. Ongeveer een half uurtje voordat de transporteur bij ons kwam werden we telefonisch op de hoogte gesteld. Onze bestelling hebben wij onder rembours laten bezorgen. De betaling is dus door ons gedaan op t moment van bezorgen. Al met al een supergoede ervaring. Top. Een aanrader!!!!!

Correcte opvolging en direct antwoord

Helaas was mijn bestelling bij een ander bedrijf verlaat en heb ik de bestelling bij HomgXL geplaatst. Zij reageerden direct dat bij hen de bestelling ook niet op tijd binnen zou zijn. Ik had dus rekening gehouden met 2 weken extra. Een positieve verrassing was dan ook dat de bestelling alsnog binnen een week binnen kwam en de tuin zo goed als af is!

Duidelijk en mooie producten

Duidelijke website met mooie producten. De transportafspraak was ook snel geregeld en werd keurig op tijd afgeleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede ruime keus in composiet vlonders

TOP

snelle en een goede levering

Kan niet beter

Een schutting van homing past bij iedere woning Zeer tevreden over de schutting van composiet, snelle levering en afspraak op tijd.

Superleuke zaak, heel inspirerend!!

HomingXL is een zaak met een geweldige service. Hele aardige klantvriendelijke mensen. We hebben er onze trapdelen gekocht en deze week stoere Deense plantenbakken. Nu zijn we op zoek naar composiet planken voor onze terrassen. Online was het lastig om een staaltje te bestellen maar na 1 telefoontje was dat zo opgelost. Bovendien zijn de prijzen zeer goed!

Alles naar tevredenheid

Keylite raamverduistering besteld, deze werdt door een 3e partij afgehandeld. Alles ging perfect, kwaliteit is goed, scherpe prijs en vooral de communicatie was top. Ook sneller geleverd dan verwacht.

Ik wilde graag paalhouders kopen. Via het automatische systeem op de site zou ik daar 79 euro verzendkosten voor betalen. Na een mailtje was dit opgelost en had ik 2 dagen later mijn bestelling binnen via de reguliere pakketpost. Product is uitstekend en de prijs is zeer goed.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen