Uitmuntend!!
Bedankt voor de 10, Mohamed! Groetjes Danique
De producten zijn goed geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. Communicatie was ook goed.
Beste Gea, bedankt voor het achterlaten van je positieve review. Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Overzichtelijke site. De dag na bestellen al een mail gekregen om een afspraak te maken om de producten op te halen. Bij aankomst daarom ook niet lang hoeven te wachten op de spullen, die goed verpakt waren en zo de auto in konden.
Hi Cynthia, bedankt voor de 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Danique
Bestelling en levering is helemaal goed gegaan, dit is altijd maar afwachten. Planning van de levering kon ik ook zelf bepalen. De afgeleverde producten (14 schuttingen, 19 palen en tuindeur) zijn afgeleverd zonder schade. Kortom erg tevreden!
Beste Michel, bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe schutting/tuindeur. Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Alleen vindt ik de tijd tussen bestellen en aflevering van de bestelling vrij lang duren.
Beste Jakob, bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Helaas heeft er bij jouw bestelling een iets te lange levertijd gezeten, wat natuurlijk super vervelend is. Hiervoor willen we dan ook onze excuses voor aanbieden. Hopelijk heb je alsnog veel plezier van je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Goed en vriendelijk geholpen. Helaas bij aflevering wat schade(trapdelen) maar dit is gelijk dezelfde dag nog geregeld.
Beste Vincent, bedankt voor het achterlaten van je review! Fijn om te horen dat het probleem zo snel opgelost is. Bedankt voor je bestelling en veel plezier met je nieuwe trap! Groetjes Danique
We hebben een prachtige Elephant Bankirai hardhouten poort van HomingXL. Helaas een weekje later dan bij ons gepland, maar HomingXL heeft uitstekend haar best gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. We gaan zeker nog in de toekomst een aankoop doen bij HomingXL.
Beste Resi, bedankt voor je positieve beoordeling! Wat jammer dat de poort een week later kwam dan gepland, maar gelukkig hebben jullie hem nu in huis. Onze excuses voor de vertraging. Veel plezier van jullie nieuwe poort en we zien jullie graag terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Nooit gedacht dat ik schuttingen via internet zou kunnen kopen, maar HomingXL bewijst dat dit heel goed kan!
Beste Dennis, bedankt voor je review! Fijn dat we jou positief konden verrassen. Veel plezier met je nieuwe schutting! Groetjes Danique
Zeer tevreden. Ik had schuttingdelen besteld en die zouden 10-15 werkdagen levertijd hebben. Ik kreeg met 9 dagen al een mailtje dat het naar de bezorgdienst was gestuurd. Die deden er dan jammer genoeg wat langer over maar daar kan homingxl niets aan doen. Schutting is mooi stevig in elkaar gezet en is ook precies zoals op de site staat. Top
Beste Erik, bedankt voor het achterlaten van je positieve review. Veel plezier met je nieuwe schutting! Groetjes Danique
Super goede service en afhandeling van de bestelling. Alle geleverde producten zaten goed ingepakt en waren schade vrij.
Punctueel,goede communicatie, perfecte service
Beste Mieke, een 10, wow! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Zien we je nog eens op HomingXL.nl? Groetjes Danique
Ik had het 1 en ander besteld wat zeer goed te doen was op de site. De volgende dag nagevraagd of ik alles goed had besteld. Het ging om een schutting en bijbehoren. Er werd met me meegedacht en de bestelling werd aangepast. Even later werd ik weer teruggebeld met nog een extra vraag, zodat alles goed zou kloppen. Ontzettend vriendelijk en eerlijk. Ook het afleveren was goed geregeld! Zeker een winkel waar ik vaker zaken mee wil doen.
Beste Jacolien, bedankt voor het achterlaten van je positieve review. Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Duidelijke website, goede kwaliteit materiaal. Is zonder beschadigingen geleverd.
Wow, een 10! Daar zijn we erg blij mee Pascal. Bedankt voor het achterlaten van je review. Groetjes Danique
Dik in orde
Beste Sebastian, bedankt voor je positieve review! Groetjes Danique
Bij HomingXL traprenovatie gekocht. Ze waren ver uit het goedkoopst. Spullen lagen klaar toen ik het wilde ophalen.
Hi Mark, bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Veel plezier met je bestelling. Mocht je het eindresultaat willen delen met ons, dan kan dat via [email protected]. We vinden het namelijk altijd super leuk om het resultaat te zien! Groetjes Danique
Alles verliep zeer vlotjes, de bestelling en de levering. Duidelijke uitleg op de website en producten zijn naar volle tevredenheid.
Hi Raymond, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gehele bestelproces. Veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Blij met mijn composiet vlonder! Goed geholpen, goede prijs, mooie kwaliteit, perfecte bezorging!
Hi Adam, bedankt voor alle complimenten en je 5-sterren review!
Snelle reactie na bestellen en duidelijke mail voor verdere afhandeling. Na mail wanneer ik zou komen halen nog een bedank mail,is vaak niet en gokken dat ze het hebben ontvangen. Kom zeker terug
Beste Johan, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar zijn we erg blij mee. We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Wist niet wat we konden verwachten maar het is ons uitstekend bevallen. Inmiddels is het materiaal ook geplaatst en we zijn er erg blij mee.
Beste Peter, bedankt voor het achterlaten van een 10! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Veel plezier van jullie bestelling. Groetjes Danique
Zeer klantvriendelijk en denken met de klant mee. Van A tot Z gewoon geweldig.
Beste Wouter, bedankt voor je complimenten! Dat is altijd fijn om te horen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Product lag klaar bij ophaal zoals afgesproken
Hi Peter, bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Daar zijn we erg blij mee. Groetjes Danique
Er werden in de showroom goede voorbeelden gegeven. We twijfelden tussen 2 modellen en de verschillen tussen prijs en product werden goed uitgelegd. Er werd snel gereageerd op vragen en veel mailtjes over de levering. Er was iets niet meegeleverd. Telefonisch opties besproken en goede afhandeling. Al met al tevreden.
Beste Mc, bedankt voor het achterlaten van je review over HomingXL! Leuk dat je bent langs geweest in onze showroom. Wat jammer dat er iets niet meegeleverd bleek te zijn. Gelukkig werd dit snel opgelost! We hopen je nog eens te zien bij HomingXL. Groetjes Danique
Goed geholpen toen website niet alles weergaf. Levering omgezet naar deellevering, goede communicatie
Beste Laurens, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat uiteindelijk alles omtrent je bestelling goed afgehandeld is. Groetjes Danique
Perfect geholpen
Beste Rene, bedankt voor het hoge cijfer! Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Vlonder besteld en netjes afgeleverd
Hi Kim, bedankt voor de 10!