Vakkundig En vriendelijk geholpen

In de showroom werden we vriendelijk ontvangen. Je kan eerst op je gemak rondkijken. Er hangt een ongedwongen sfeer. Als je om hulp en advies vraagt wordt je goed en vakkundig geholpen. Fijne zaak met kwalitatief goede artikelen en als resultaat dat we nu een prachtige schutting hebben staan waar we jaren van kunnen genieten.

Fantastisch, goede en snelle service.

Super service werd bij de poort afgeleverd👍🏻

Vriendelijk en behulpzaam

We hadden schuttingsdelen ontvangen die beschadigd waren. Binnen een paar dagen waren ze omgewisseld. Prima service!

Geen afleveringecontrole uitgevoerd

Ik moet u een lage beoordeling geven omdat de verkeerde palen eeft geleverd ipv de bestelde 8,5x8,5x270 heeft u 6,5x6,5x240 geleverd

Hele goeie en snelle service

Ik kwam 4 planken te kort. Ik net voor ik weg reed de bestelling geplaatst. Toen ik daar aankwam deden ze er gelijk alles aan om me direct te helpen en dat is gelukt. Top

Wordt niet goed geadviseerd bij aankoop

Vlinder planken donker bruin, maar de tussenclips is grijs geleverd. Men kon toch hierop adviseren dat er ook bruine waren.

Goede ervaring met de goederen en levering.

We konden met veel flexibiliteit kiezen voor de gewenste leverdatum. De gekozen tuinartikelen zagen er goed uit.

Alles is naar wens verlopen.

In prima staat afgeleverd, geen klachten.

We zijn erg blij met ons bankje! Plek van ophalen is problematisch

Onze ervaringen met HomingXL zijn positief. We zijn blij met ons bankje! Alleen de plaats van het ophalen was zeer problematisch. Er moet een duidelijke beschrijving vanuit HomingXl komen hoe en waar je het adres van de vervoerder kunt vinden. Aangezien de Tomtom nog geen adres, postcode herkent (het zat op een nieuw industrieterrein, wat heel moeilijk te vinden was.) Wij kwamen van ver, en het spande erom of we op tijd de locatie zouden vinden. Dat was erg spannend en vervelend!

Prima levering

Zowel bestelling als aflevering uitstekend verzorgd

Snelle levering en goed product

Product is van goede kwaliteit. Snelle levering. We zijn erg tevreden

Correcte levering en goede service in de showroom

Snelle levering en probleem werd snel opgelost!

Prima levering, goede materialen

Alleen advies op de site kan iets beter. Met name het advies over de complete pakketten. Maar, levering is uitstekend, net zoals de materialen.

Keurig geregeld, prima materiaal, goede service.

Doos met clips bleek incompleet, schroeven ontbraken. Keurig opgepakt en gecorrigeerd met nabestelling.

Bezorging goed verzorgd en de traptredes waren niet duur.

Bezorging was keurig op tijd. Over montage wat minder tevreden. Er werd niet gratis ingemeten zoals dat was beloofd op de website, vond de monteur te ver rijden(1 uur). Heb drie keer moeten bellen voordat er een afspraak kon worden gemaakt. Monteur zou om 7 uur s morgens komen, maar kwam om 8 uur pas. De traptreden zijn netjes geplaatst, maar het afkitten is te gehaast en slordig gedaan. Wij moeten zelf alle randjes bijwerken. De monteur gaf ons het gevoel dat hij eigenlijk geen zin in de klus had. Hij vond het te veel werk.

Kan nog aan geschaafd worden

Er wordt veel aan je eigen expertise over gelaten op gerichte vragen over het verwerken van het gekochte artikel word minimaal antwoord gegeven dit kan wel meer service gericht naar mijn mening. Het feit dat jezelf kontact op moet nemen met het vervoerbedrijf ervaar ik als lastig. De chauffeur van het vervoerbedrijf was op het moment van afleveren niet echt meewerkend op mijn vraag of hij de zeven planken van vijf meter aan mij aan kon geven door het raam van de eerste verdieping of de planken recht op kon zetten zodat. Ik erbij kon antwoorde hij mijn wagen komt niet zo hoog en ik zet alles gewoon op straat als jij naar beneden kunt komen om te tekenen voorontvangst ben ik weg het een en ander ging op een chagarijnige toon uiterst onvriendelijk .

Snelle levering en zéér nette prijzen!

Uitstekende ervaring!

Doen niet wat zij claimen te doen

Op donderdag 18 -07-2019 mijn bestelling comfort click laminaat ontvangen . Meteen nagezien op beschadigingen . Ik weet uit ervaring dat er veel beschadigde of niet mooie lamellen bij zijn ( fabriek,s fouten ). En ja hoor ook hier weer een aantal lamellen ernstig beschadigd . Maar een pak had ook transport schaden . Dus ik binnen een uur na levering homingxl gebeld kreeg weinig tijd om mijn verhaal te doen en moest eerst maar foto's sturen . Dus ik weer meteen foto,s gestuurd van de fabriek,s fouten want transport schade was mij toen nog niet opgevallen klik randen waren namelijk gekneusd en braken dus pas later af . Dus volgende ochtend nogmaals foto,s+uitleg dat ik deze schade nog niet gezien had . Tot zover nog geen enkelel respons terug ontvangen van homing xl . Ik had de foto,s en mails via gewone mail verstuurd later kwam ik er achter dat dit ook via de website kon dus werd ik onzeker en dacht misschien is het niet ontvangen dus nogmaals foto,s en uitleg gestuurd . Onderhand ben ik helemaal klaar met dit laminaat en laat dan ook weten dat ik de zending retour wens te sturen en heb het verzoek om een retour ingevuld en verzonden dit was vrijdag 19-07-2019. Het is nu zaterdag 20-07-2019 13.00 uur . Nu lijkt dit allemaal nog maar kort van tijd maar alls je helemaal geen enkel respons krijgt dus ook geen ontvangst bevesteging ( iets wat trouwens via uw eigen algemene voorwaarden verplicht is bij een retour melding ) dan word je onzeker en weet totaal niet waar je aan toe bent . En als je een vervelend probleem hebt wil je dit snel opgelost zien . Dus wat betreft klantgerichtheid zitten er nog wel wat steekjes los . Wat betreft de verdere afhandeling van mijn probleem moet ik nog maar afwachten of dit word opgelost en kom ik hier zeker op terug

Goed materiaal top kwaliteit

We zijn er blij met ons Schaduw doek. Doek van zeer goede kwaliteit. En bevestiging materiaal die we er bij hadden besteld werkte prima. 👍🏻👍🏻😎

Goede service en niet duur

Vond het artikel nog mooier als verwacht en vind het fijn dat je zelf aan kunt geven wanneer je het artikel thuis wilt laten bezorgen. Zal hier zeker weer eens iets bestellen.

Voordelig en service gericht

Ruim aanbod aan materialen, bij een keuze worden direct gerelateerde opties gegeven. Ook de levering is goed georganiseerd.

Keurige levering.

Eerst een proefstukje aangevraagtvan vlonderplank. Deze werd snel en keurig geleverd. Na bestelling goed afgestemd met transporteur. Heel tevreden.

Snel en behulpzaam

Erg tevreden over de webshop en afhandeling van online bestelling. Ik had zelf een fout gemaakt bij de wijze van betaling, maar dit werd direct voor me opgelost. Daarnaast de goedkoopste aanbieder en snel bezorgd.

Deels verkeerd materiaal geleverd maar zonder problemen direct opgelost!

super, alles klopte

Duidelijke communicatie, bezorging zoals afgesproken, vlonders liggen er prima bij.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen