Goed en snel geholpen bij het ophalen was er door een klein miscommunicatie een tijds probleem ik kwam om 17:30 uur aan terwijl de zaak om 17:00 uur sloot. een bereidwillige medewerker die na overwerk op het punt stond naar huis te gaan was zo bereidwillig opnieuw de deuren te openen en mij te helpen met inladen. Dit is natuurlijk enorm klantgericht en service van de eerste orde. In een woord klasse !!! Hiervoor nogmaals dank. Vr.gr, Hugo de Bruin
Beste Hugo, bedankt voor de 10! Wat fijn om te horen dat een medewerker je nog heeft kunnen helpen ondanks dat je verlaat was. Die medewerker verdient vast en zeker een pluim :-). Veel plezier met je afgehaalde producten en hopelijk zien we je nog eens bij HomingXL. Groetjes Danique
De ontvangst en presentatie in de showroom heeft ons ervan overtuigd bij Homing XL onze aankopen te doen. Jammer was dat de deurleverancier er twee maal over moest doen voordat wij een rechte deur geleverd konden krijgen. Dit treft H-XL natuurlijk niet. Wij zijn zeer tevreden over het resulaat wat bereikt is met de materialen van Homing XL.
Hi Ad, bedankt voor het achterlaten van je review en voor het langskomen in onze showroom. Wat jammer om te horen dat er tot twee keer aan toe een deur was geleverd die niet aan de kwaliteitseisen voldeed. Daar worden wij natuurlijk ook niet blij van! Gelukkig is het uiteindelijke resultaat je wel goed bevallen en kan je lang genieten van je nieuwe deur(en). Groetjes Danique
Niks op aan te merken
Beste Jan Willem, bedankt voor je review. Van een 10 worden wij natuurlijk heel blij! Groetjes Danique
Stoel zoals verwacht. Nette levering op afgesproken tijd. Prima dus.
Beste JH, bedankt voor je positieve review! Hopelijk zien we je nog een keer terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Beste H Kwint, bedankt voor je review! Groetjes Danique
Telefonisch contact gehad en uitstekend hulp gehad bij de bestelling .super zo moet het !
Hoi Hans, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Ik zal je complimenten doorgeven aan de desbetreffende afdeling! Groetjes Danique
Was bijzonder makkelijk en prettig om bij HomingXL te bestellen. Wat ik wel mee zou willen geven is om minimale en maximale inbouwmaten van poorten erbij te vermelden dit maakt het nog makkelijker om te beslissen om het past.
Hi Max, bedankt voor je positieve review en feedback! Ik heb je punt genoteerd zodat dit in de toekomst meegenomen kan worden. Groetjes Danique
Vlonderplanken besteld en gekozen voor totaalpakket , progamma rekend zelf uit wat je nodig hebt en klopte precies. Dit was mijn tweede bestelling en zal nog wel vaker hier bestellen omdat de prijs ook scherp is.
Bedankt voor de 10, Philip! We zien je graag terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Peijs kwaliteit was al goed, maar service heeft alles verrast. Dankjewe
Bedankt voor de complimenten, Dennis! Groetjes Danique
Het was prima om zaken met jullie te doen .jullie afhaal is goed geregeld en heeft een goede kennis van zaken en zijn erg behulpzaam.
Beste Frans, bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en voor het hoge cijfer! De complimenten worden doorgegeven naar onze werknemers bij de afhaalservice. Groetjes Danique
Na een misverstand over de bezorging uiteindelijk allemaal toch goed opgelost. Misverstand lag bij vervoerder
Beste Aad, vervelend dat er een misverstand is ontstaan maar ook weer goed om te lezen dat dit uiteindelijk naar behoren is opgelost. Hopelijk zien we je nog eens bij HomingXL. Groetjes Danique
Aanbevelen, deze firma
Hoi Dick, bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te horen dat je HomingXL ook zou aanbevelen aan anderen. Groetjes Danique
Aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Onze bestelling snel geleverd.
Mooie kwalitatief goede schutting ontvangen. De schuttingdeur was in eerste instantie scheef en het beslag sloot niet goed. Na contact met HomingXL is dit keurig opgelost met een nieuwe schuttingdeur. Ik zal vaker via HomingXL zaken bestellen nav deze ervaring.
Beste Klaas, bedankt voor het achterlaten van een 5-sterren review, daar zijn we erg blij mee. Wat jammer dat de door jouw bestelde schuttingdeur in eerste instantie niet paste door productiefouten, maar gelukkig is dat allemaal snel opgelost. We zien je graag terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Voor mijn volgende project ga ik zeker weer naar Home XL. Duidelijke site en erg vriendelijke medewerkers. Ook met een extra bestelling werd even pro actief meegedacht! Na de bestelling wordt er ruim voldoende gecommuniceerd vwb aflevering en de mogelijkheden daaromtrent. Prima service dus!
Beste Matthijs, bedankt voor je review en complimenten! Daar worden we erg blij van. We zien je graag nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Ten eerste al heel erg vlot een proefstukje van de stof thuis. Reageren snel op vragen via mail en staan je vriendelijk te woord als je ook nog eens belt met vragen. Al met al voor mij een erg prettige ervaring! Nu vol spanning wachten op de bank, als die net zo goed is als de rest dan is het geweldig!!
Beste Maria, bedankt voor het achterlaten van je review en je complimenten! Daar worden we echt blij van. Hopelijk ben je ook zo tevreden met je nieuwe bank, laat je het ons weten? Je mag altijd een mailtje sturen met foto's naar [email protected], zodat wij het resultaat ook kunnen zien. Groetjes Danique
Twee PVC jalouzieen, hangen perfect !
Beste Liesbeth, bedankt voor je 10! Goed om te horen dat de jaloezieën zo goed bevallen. Groetjes Danique
Prima spul en zeer voordelig goed geholpen
Hi Arnold, bedankt voor het achterlaten van een 10! Groetjes Danique
Je word keurig netjes op de hoogte gehouden via de mail, en hoe het vervolgens afgeleverd word, super netjes en alles keurig verpakt
Beste A. van der Steeg, bedankt voor het achterlaten van je review! Groetjes Danique
Gewoon zoals beloofd. Prima dus!!
Beste Norman, zoals het hoort! Bedankt voor je positieve review. Groetjes Danique
Top vlinder met degelijke bevestiging
"Kan niet beter", dat zijn mooie woorden Dennis! Bedankt voor je review en hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Heel gemakkelijke website en perfecte levering.
Bedankt voor je review, Margriet! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Groetjes Danique
Gisteren bij het klaar zetten van een grote poort er achter gekomen dat ik het hang en sluit werk miste. Gebeld met de vriendelijke klantenservice. Vervelend meneer stuur ons even een foto wat u wel heeft en we kijken er naar. De volgende dag foto door gestuurd. Direct reactie. Vervelend meneer maar helaas hebben we het hang en sluitwerk niet op voorraad dit komt pas over drie weken. Ik direct gebeld en uitgelegd dat dit niet goed zou komen heb ik van het weekend een open plaats. Dit werd ook begrepen. Voorstel gedaan dat ik zelf de spullen bij een bouwmarkt ga halen en dat homingXL/alephant die kosten zouden vergoeden. Dit moest even overlegt worden. Binnen een 15 minuten had ik een antwoordt in de mail dat dit akkoord was. Dan denk ik ja we kijken samen naar de oplossing ja ik moet extra rijden. Maar ik hoef geen 3 weken te wachten. Gewoon super. Dit is in een totaal van 2 uurtjes geregeld vandaag. Dat vind ik gewoon super qua oplossing en klantgericht denken. Homingxl/klantenservice homingxl hier kunnen diverse bedrijven wat van leren.
Beste Pedro, bedankt voor je positieve review (een 10!), terwijl er wel het een en ander mis ging met je bestelling. Fijn dat we samen zo tot een oplossing kwamen en je bouwproject toch op tijd was afgerond. Veel plezier met de nieuwe poort en we hopen je nog eens terug te zien bij HomingXL! Groetjes Danique
Hoe relax kun je een schutting kopen? Gewoon bij HomingXL. Online bestellen. Snel reactie. Zelf leverdatum en tijd aangeven. Mailtje voordat geleverd wordt. Prima kwaliteit. Dus zeker 5 sterren waard.
Hi Roger, bedankt voor je 5-sterren review! Daar zijn we heel erg blij mee. We hopen je nog eens te zien bij HomingXL. Groetjes Danique
Perfect!!
Bedankt, Wim! Groetjes Danique