Super service, snelle reactie op mail, goede afspraken mbt aflevering

Super service, snelle reactie op mail, goede afspraken mbt aflevering

Uitstekende service en levering

We hebben een Elephant composiet schutting besteld voor een prima prijs. We hadden nog een aantal vragen deze zijn prima beantwoord met andere woorden de kennis om de juiste keuze te maken is bij Homing XL aanwezig. Erg tevreden over het totale pakket ;)

Snelle levering mooi materiaal

Recent C-wood vlonderplanken composiet totaal pakket aangeschaft. Door de snelle levering en de duidelijke instructies op de website lag in een zaterdag onze nieuwe vlonder. Onze tuin ziet er meteen mooier uit, en alleen maar postieve reacties gehad.Top!

Mooie site, overzichtelijk. keus in losse delen en in totaal pakket, super handig.

Wij hebben een zeer prettige ervaring. Netjes geleverd, goed contact via mail van de stand van zaken over onze bestelling en de levering. Duidelijke site en blij met ons nieuw terras!

Schuttingdelen van Douglas hout heel erg mooi.aanrader.snelle levering.echt super.

Heel positief en goed meegedacht

We hadden een bank besteld maar er werden 2 linkerhelften geleverd. Hier heeft Homing XL zeer goed op gereageerd en heel snel is het opgelosg

Overzichtelijk en snel

Online bestellen daarna leverdatum vastzetten op een tijdstip dat jou uitkomt. Alles overzichtelijk en snel. Top

Prima website, zou wel wat meer overzichtelijk mogen, zeker voor mobiel gebruik. Verder was de levertijd ong 1 week wat ik prima vond. In ieder geval een groot assortiment.

Geleverd zoals afgesproken. Prima verpakt, mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Ze denken met je mee en adviseren je

De productbeschrijving op de site, het kunnen e-mailen van je winkelwagen en het telefonisch meehelpen was tot in de puntjes verzorgd.

goede service

denken goed met de klant mee.

Bank binnen 3 dagen geleverd

Bank werd netjes op zijn plek gezet in de huiskamer

Super gegaan.

Bestellen ging erg makkelijk, betaling kon op alle manieren en leveren ging snel. Kan niet anders zeggen dan top.

Erg behulpzaam, komen afspraken na.

zeer tevreden: goed telefonisch bereikbaar, goede service en goede communicatie m.b.t. levering. Snel geleverd. Een echte aanrader

Eenvoudig geregeld en goed materiaal

Deuren besteld, keurig op de hoogte gehouden van voortgang en in overleg een afspraak gemaakt om ze af te leveren: heel goed geregeld!

Mooi materiaal, zoals geadverteerd. Zeer tevreden!

Er was een langere levertijd aangegeven, nadat wij onze bestelling hadden gedaan. Uiteindelijk kon er toch 3 weken eerder geleverd worden dan was afgesproken. En echt mooi materiaal waar wij erg gelukkig mee zijn. HomingXL is wat ons betreft aan te bevelen.

Goede ervaring !

Na het bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en ook de informatie wat betreft de bezorging door de vervoerder was was uitstekend geregeld

Goed geregeld

De service en communicatie door Homing XL was uitstekend. Had een tuinpoort besteld en deze lag keurig klaar om opgehaald te worden. Ben tevreden over de kwaliteiten en uitstraling van de poort. Het bijbehorende hang en sluitwerk past te niet helemaal. Moest zelf een kleine aanpassing doen om het passend te maken.

Alles vlekkeloos verlopen van bestellen tot en met levering. Top

Alles vlekkeloos verlopen van bestellen tot en met levering. Top

Snelle levering!

Prachtige stoelen gekocht. Deze werden binnen 2 weken geleverd

Makkelijk en overzichtelijke site. Duidelijk bestelprocedure. Snelle levering.

Snel en accuraat geholpen. Aflevering volgens afspraak

Prima geholpen en volgens afspraak alles netjes op tijd afgeleverd. Super!

arrtikelen correct afgeleverd

artikelen goed en goedkoop

Goede service, bestelde producten volgens afspraak geleverd, klant is hier koning!

Snel, correct & goed spul!

Goede service, prima vlonder.

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen