Goede service, prima vlonder.
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review Roy. Veel plezier met je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Schutting besteld. Snelle levering en hele goede service. Heel erg tevreden.
Fijn om te horen dat je bestelling bij HomingXL zo goed bevallen is Laura. Veel plezier met je nieuwe schutting en hopelijk tot ziens bij HomingXL. Groetjes Danique
Zeer tevreden over de aankoop van composieten vlonderplanken. Vele malen goedkoper dan de bouwmarkten en van uitstekende kwaliteit.
Beste Dirk, bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe vlonder en hopelijk tot ziens bij HomingXL! Groetjes Danique
Via de duideljke site terrasplanken -en onderdelen gekocht. Ivm levering op een wat lastiger plek een aantal keer telefonisch afgestemd. Hierbij waren ze echt vriendelijk en behulpzaam. Hetzelfde heb ik ervaren in de showroom. De chauffeur was ook al zo vriendelijk en behulpzaam! Echt opvallend. De materialen zien er goed uit. Ik ben enthousiast.
Beste Femke, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten over HomingXL! Wat leuk om te lezen dat je elk contact met ons zo positief hebt ervaren. Dat is natuurlijk ook onze bedoeling! Veel plezier van je nieuwe terras en hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Uitstekende service en prijs-verhouding. Behulpzaam. Snel.
Beste Marco, bedankt voor het achterlaten van je vijf-sterren review! Groetjes Danique
Goede prijs mooie producten bij levering meerdere planken beschadigd goed en snel op gelost .wat beter kan 1 keer per week ut levering te minsten naar limburg. Vrindelijke contacten
Beste Paul, bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je probleem zo snel opgelost was. Ik zal je punt omtrent de levering naar Limburg meenemen zodat dit in de toekomst misschien wat vaker kan. Groetjes Danique
Flonder opgehaald in Vianen. Kon nu ook op zaterdag. Alles stond al helemaal klaar.
Beste Daniel, bedankt voor het achterlaten van je review! Veel plezier met je nieuwe vlonder en hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Het aankopen op de website ging als vanzelf. Prima orientatie, gemakkelijk en veilig te betalen on line. Geen poespas met extra kosten. Aflevering conform afgesproken tijd, keurig samen gebundeld, geen schade. Kreeg bij het afladen al veel complimenten van voorbijgangers; mooie planken, ga je er wat moois mee maken? Kortom zeer tevreden!
Een tijdje geleden heb ik een poort besteld, poort zelf kwam op beloofde datum binnen helaas zonder gang en sluit werk. Na hier een aantal keer voor gebeld te hebben toch nog geleverd. Al met al kwalitatief een aanrader!
Beste Dirk-Jan, bedankt voor je review! Wat jammer dat het er enkele onderdelen ontbraken bij je bestelling. Gelukkig zijn deze uiteindelijk wel geleverd, maar ik snap dat je teleurstelling groot was dat dit wat langer duurde. Onze welgemeende excuses hiervoor! Gelukkig lees ik dat je voor de rest wel erg tevreden bent over het product, dus dat doet ons wel weer goed! Hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Juiste voorlichting in showroom. Juiste levering. Binnen een niet al te lange tijd weer de nod1ge spullen van HomingXL
Beste Frederik, bedankt voor het achterlaten van een 10! Leuk dat je ook bij ons in de showroom bent langs geweest. Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug bij HomingXL. Groetjes Danique
Levertijd was later dan aangegeven op de site, maar na contact is er altijd meteen gehandeld en snel teruggebeld. Uiteindelijk hebben wij de deuren bij hun opgehaald. Alles stond klaar en is onbeschadigd bij ons thuis aangekomen. Dik tevreden!
Hi Suus, vervelend dat de levertijd wat langer was dan in eerste instantie aangegeven. Gelukkig konden jullie de deuren ook gewoon bij ons ophalen in Vianen! Veel plezier met jullie nieuwe deuren en hopelijk zien we jullie nog eens terug bij HomingXL. Bedankt voor het achterlaten van je review! Groetjes Danique
Goede ervaring, keurig geleverd.
Bedankt voor je positieve review, Cristel! Groetjes Danique
Bestelde artikelen kon ik snel afhalen , bij het afhalen vriendelijke medewerkers en snelle afhandeling. Uitstekend dus
Ik zal je complimenten doorgeven aan mijn desbetreffende collega's, Martijn! Bedankt voor je positieve review en hopelijk mogen we je nog eens terug zien bij HomingXL. Groetjes Danique
Nadat we in de showroom fijn waren geholpen, online besteld. Wilden pas later laten leveren en dit was geen probleem. Levering ook prima gegaan.
Hi Nina, leuk dat jullie bij ons langs zijn geweest in de showroom. We denken graag met klanten mee wanneer een levering niet helemaal uitkomt. Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Groetjes Danique
Het hele bestel- en bozrgafspraakproces verliep heel goed. Jammer dat de chauffeur niet van te voren gebeld, zoals afgesproken. Dan hadden we er voor kunnen zorgen dat we aanwezig waren.
Beste Bas, bedankt voor je positieve review! Ik zal je opmerking nog doorgeven aan onze transporteur. Groetjes Danique
Mooie, duidelijke site en goed product met snelle levering
Beste Petra, bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Daar zijn we erg blij mee. Groetjes Danique
9 composiet schermen en palen besteld. Helaas een paar beschadigingen bij de levering maar is prima opgelost. Prijs is netjes, kwaliteit gaan we zien met de tijd.
Beste Wim, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten over HomingXL. Wat jammer om te lezen dat er enkele schermen beschadigd waren, maar gelukkig is dit al opgelost. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben dan mag je deze altijd mailen naar [email protected]. Groetjes Danique
Goede service producten staan klaar, ook bijzonder goed verpakt, zodat je product bij vervoer niet beschadigd, top!
Beste Arend, bedankt voor je 10! Groetjes Danique
Een leren bank en hocker online besteld en binnen 5 werkdagen stond de bank in huis. Top geregeld! Terwijl dezelfde bank in een andere winkel een levertijd had van 16 weken. Ik ben super blij met deze winkel!!
Hoi Maaike, bedankt voor je positieve review en wat fijn dat je leren bank zo snel in huis was! Veel plezier met je nieuwe bank en hopelijk zien we je nog een keer terug bij HomingXL! Groetjes Danique
Er waren problemen met mijn bestelling ik hoorde er niets meer van. Klantenservice gebeld (werd NIET in de wacht gezet) 1 telefoontje was genoeg alles werd direct geregeld ik werd nauwgezet op de hoogte gehouden via de mail.binnen een week werd de bestelling geleverd deze was zeer goed verpakt. Complimenten geweldige klantenservice!
Beste Yvonne, het is altijd jammer wanneer er iets mis gaat met een bestelling, maar gelukkig waren jouw problemen snel verholpen! Ik zal je complimenten doorgeven aan onze klantenservice. Groetjes Danique
Goed product en zeer snelle levertijd.
Bedankt voor je positieve review, dat doen ons goed!
Snel voor mekaar en een zeer goede kwaliteit prijs verhouding.
Bedankt voor je positieve review, Jaap! Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Groetjes Danique
Vlonderplanken met bijbehoren besteld Alles netjes compleet en op tijd afgeleverd
Hi Ursula, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over HomingXL. Veel plezier van je nieuwe vlonder! Groetjes Danique
Drie schutting-delen besteld van 2 x 2 meter. Één ervan had schade. Er werden wel twee losse planken bijgeleverd, zodat ik zelf de schutting kon maken. Niet heel netjes vind ik, zonder dit vooraf te melden en/of korting te geven. Dan heb ik liever gewoon een schutting zonder schade!
Beste Ernst, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten over HomingXL. Wat jammer om te lezen dat je beschadigde artikelen hebt ontvangen, dit is natuurlijk niet zoals het hoort. Onze excuses hiervoor. Heb je al contact gehad met onze klantenservice via [email protected]? Groetjes Danique
Zeer goede service. Een dag na mijn bestelling was er 10% korting op de tuindeur die ik besteld had. Gebeld met de klantenservice en deze hebben vervolgens netjes alsnog 10% korting gegeven.
Beste Mike, wat fijn dat de klantenservice met je meedacht en de 10% korting alsnog verrekend werd. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Veel plezier met je nieuwe tuindeur. Groetjes Danique