Goede prijs, goede service en perfect geleverd
Wij hebben voor ons nieuwe huis een vlondertotaalpakket besteld van het merk C-Wood. Na alles te hebben berekend de bestelling geplaatst. Dit ging zeer eenvoudig en de bevestiging goed ontvangen. Er bleek echter dat een artikel welke we er los bij hadden besteld niet op voorraad was. Hier zijn we netjes over bericht.
Na contact te hebben gezocht met de klantenservice is voorgesteld om de bestelling gewoon door te laten gaan en alvast bij de transporteur aan te melden om de levering niet uit te laten lopen. mocht het artikel binnen komen voor dat het op transport ging dan ging het gewoon mee, en anders zou het worden nageleverd.
Die zelfde dag kreeg ik van de transporteur een uitnodiging om een bezorgdag in te plannen, dit gedaan en op de afgesproken dag stond rond de afgesproken tijd netjes de vrachtwagen voor de deur.
Aangezien het een grote bestelling was met grote (lange) onderdelen even met de chauffeur overlegd of hij deze misschien gelijk bij de poort aan de achterkant kon plaatsen. Dit was een uitdaging in verband met geparkeerde auto's, maar hij wilde het graag proberen. En het is hem gelukt, Scheelde ons flink sjouwen.
Inmiddels hebben we alles geplaatst, alle materialen waren netjes aanwezig en de kwaliteit ziet er vooralsnog super uit. voldoende bevestigingsmiddelen om alles te monteren en dit monteren is super eenvoudig (wel netjes werken maar dan gaat het makkelijk).
Al met al een super ervaring met HomingXL over de bestelling en levering van onze vlonder en zeker een aanraden.