Pluspunten
Wij hebben het als heel fijn ervaren om met HomingXL zaken te doen. De service is fantastisch en je kan met al je vragen telefonisch & per mail terecht en krijg je altijd snel reactie! Hele vriendelijke mensen en TOP service!!!
Bedankt voor je mooie compliment Mirjam!
Pluspunten
Snelle service. Kundige en behulpzame medewerkers
Dennis, bedankt voor de 5 sterren, een mooi compliment. We staan weer graag voor je klaar!
Pluspunten
Snel en goed geholpen, met kennis van zaken.
VerbeterpuntenZichtbaarheid in Vianen verbeteren.
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen in de showroom en bij de bestelling van de boxspring. Snelle levering. Erg tevreden!
Verbeterpuntenmisschien eens kijken naar bezorgkosten, erg hoog als je in dezelfde plaats woont. gelukkig konden wij het zelf oplossen
Pluspunten
Snel en correct, snel proefmonsters, begeleiding in keuze, makkelijke bestel procedure en vlotte levering, prijstechnisch niet te verslaan.
VerbeterpuntenTip: Na bestelling van producten uit het "doe het zelf" bereik de kopers nog een mail sturen met de doe het zelf tips gerelateerd aan de aabgekochte producten - bijvoorbeeld in mijn geval - trap renovatie - link naar de relevante you tube filmpjes met de tips en tricks rondom trap renovatie
Pluspunten
Groot aanbod, prijs is prima, goed advies, behulpzaam en vriendelijk,
VerbeterpuntenOnderbalken van hardhout 3,5 x 3,8 is onhandig! Iedere balk nameten en merk aanbrengen is erg tijdrovend. Beter is vierkant òf duidelijker rechthoekig. Helaas diverse kromme. Kwaliteit vlonderplanken 10, kwaliteit onderbalken 8.
Pluspunten
Super correct bedrijf ! Reageren snel en alles stond keurig ingepakt klaar toen we ons bed kwamen halen. Per mail en telefonisch uiterst correct ! Groet Edward
VerbeterpuntenNee...
Bedankt voor je mooie cijfer en feedback Edward. We staan weer graag voor je klaar!
Pluspunten
Duidelijke prijzen en heldere communicatie. Ik heb de traprenovatie materialen zelf opgehaald in Vianen. Even bonnetje bij de balie halen en inleveren bij het magazijn. Magazijn man kwam na een minuut aan met een pallet vol spullen en zette die naast mijn auto om in te kunnen laden. Prima service dus.
VerbeterpuntenIk heb er geen kunnen vinden.
Pluspunten
Bestelling zou eerst geleverd worden door feestdagen zou dit 2 weken duren dus gebeld of we toch konden ophalen. Dit was geen enkel probleem. Bij aankomst lag bestelling al klaar en werden de al betaalde verzendkosten teruggestort.
VerbeterpuntenKan ik zo niet bedenken.
Hi Alicia, bedankt voor je mooie cijfer! Veel plezier met je nieuwe aankoop :-)
Pluspunten
altijd snel reactie en meedenken!
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Tussen kerst en oudjaar zelfs mogelijk om de order op te halen. Organisatie denkt goed mee met de klant
VerbeterpuntenBetalen met creditcard op locatie showroom te Vianen
Pluspunten
HomingXL heeft ons netjes op de hoogte gehpuden over de leveringstermijn. De bank is keurig netjes geleverd en de stoel konden we gelijk meenemen. Wij zijn heel tevreden.
Bedankt voor je mooie compliment en veel plezier met je nieuwe aankoop. Wij wensen je een gezond en gelukkig 2019!
Pluspunten
Na bestellen op website kreeg ik binnen een dag de melding dat de producten beschikbaar waren, terwijl op website 4-8 dagen levertijd stond. En bij het afhalen lagen de spullen klaar in de stelling met mijn naam erop. Top!
VerbeterpuntenIk had eiken overzettreden besteld (Stepwood) en deze lagen op elkaar zonder ook maar 1 laagje verpakking/folie of iets dergelijks (ertussen). De kans op beschadiging is hiermee wat groter. Al is er niets gebeurd en heb ik het netjes kunnen vervoeren, een kras/beschadiging is zo gemaakt natuurlijk.
Pluspunten
Levertijd erg snel!
VerbeterpuntenCommunicatie redelijk kan iets beter ik heb zelf er een paar keer achteraan moeten mailen... maar ben zeer tevreden verder!
Pluspunten
Prijs kwaliteit
VerbeterpuntenKlanten informeren als spullen gereed staan, moest nu eerst zelf mailen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en probleem met levering zeer adequaat opgelost
Hi Hans, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Ook met je volgende klus staan we weer graag voor je klaar!
Pluspunten
Goed berijkbaar vriendelijke service en diensten
Pluspunten
Volledig op het aangegeven tijdstip geleverd perfect verpakt
VerbeterpuntenGeen. Ga vooral zo door
Bedankt voor je mooie compliment Jelle. Veel plezier met je nieuwe aankoop!