Pluspunten

Klacht over geleverde zending snel en naar tevredenheid opgelost

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hebben een mooi assortiment

Levertijd site klopt niet met werkelijkheid. Verpakkingsnietjes door product geslagen. Slechte logistiek. Spullen stonden niet klaar. Grote enorm bek van chauffeur en personeel omdat de onze auto bij de laaddeur hadden gezet. De heren waren aan "het werk" en hadden blijkbaar geen tijd of zin om zich om de klant te bekommeren. Ophalen 3 bloembakken heeft meer dan een uur gekost. De heren hebben niet in de gaten dat de klant " werk" is. Want zonder klanten is er niets te lossen. Klacht ingediend op kantoor dat we ons onbeschoft behandeld voelde. Dit werd onvoldoende serieus opgepakt. Voor ons eens maar nooit meer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wordt deskundig en vriendelijk geholpen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vlotte levering en perfecte transporteur, alles op het afgesproken tijdstip keurig geleverd. zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

in mijn geval kon het niet beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zending werd niet correct ingepland. Uiteindelijk zelf het materiaal opgehaald. Na week werd ik gebeld dat materialen niet meer op voorraad waren. Ze zouden iets duurder materiaal sturen. Heb toch maar gezegd dat ik alles al had opgehaald. Slechte administratie dus.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bij problemen snel opgelost

Voor het versturen beter de orderinformatie lezen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede uitstraling, prima te bereiken per telefoon.

Berichten over verzending matchten niet met werkelijke levertijd. Gelukkig was dit in dit geval in het voordeel van de klant, maar was wel erg verwarrend.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het hele traject - van bestelling tot levering - is heel gemakkelijk gemaakt voor de klant.

Niet specifiek voor dit bedrijf, maar de hele 'composiet-vlonder'-markt: De prijs t.o.v. de daadwerkelijke productwaarde ligt helaas nog veel te hoog. Deze markt zit nog 'dicht'. Gunstig voor o.a. Homing XL ;-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Maken hun beloften niet waar, levertijd is belachelijk lang en dan wordt het eindelijk geleverd, is de bestelling incompleet. Diverse malen gebeld om levering te bespoedigen (levering stond anderhalve week gestald bij de transporteur), maar 'er was niets aan te doen'. Geen enkel excuus of wat dan ook. Oftewel: je staat als klant in de kou! Nu maar afwachten wanneer we eindelijk de ontbrekende spulletjes krijgen! Helaas wel alles vooruit betaald. HomingXL: eens, maar nooit weer!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg tevreden! De vlonderplanken waren gemakkelijk te bestellen op de website en ook de levering was zoals het hoort. Mede door de behulpzaamheid van het personeel kunnen we nu genieten van een prachtige vlonder.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Wat opvalt bij dit bedrijf is dat zij bij het reageren op negatieve beoordelingen, vrijwel altijd aangeven dat het niet hun schuld is. Het is of onmacht of het schuld van de consument. Ik heb niet alle beoordelingen en reacties gelezen, maar wel veel. Geen een keer heb ik in een reactie van HOMING XL voorbij zien komen,'ons excuses, dit hebben wij fout gedaan. wij zullen contact met u opnemen om dit op een zo goed mogelijke manier op te lossen voor u' HOMING XL lijkt niets te doen met al het kritiek wat zij krijgen. De vele reacties op de misleidende '2 tot 8 dagen levertijd' blijken geen reden voor HOMING XL om een juiste indicatie voor het leveren te geven. Prijs voor bezorgen is erg duur. Het afhandelen van klachten is slecht en duurt erg lang. HOMING XL weet zich mooi te presenteren, maar de service en organisatie achter de mooie presentatie is helaas minder mooi. Daarom het dringende advies aan HOMING XL, om niet alle schuld buiten jullie zelf te leggen, en wat te doen met het kritiek van de klanten. Ik lees dit veel terug, en mijn persoonlijke ervaring is eveneens dat ik mij niet gehoord voel door jullie. Doe wat meer moeite om de klanten te vrede te stellen. Als er iets fout gaat, bied dan niet alleen aan om het geld terug te storten, maar denk ook aan een compensatie aan de klant voor het ongemak en zijn negatieve ervaringen. Denk bijvoorbeeld aan een tegoedbon met extra korting op een eerstvolgende bestelling. Ik vind jullie klantgerichtheid zeer slec

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Met Pinksteren een hekwerk, palen en een poort besteld . Er stond op de site 2 tot 5 werkdagen. Na 10 dagen zelf maar eens gebeld waar het bleef. Ik zou het bezorgd krijgen maar aangezien dat nog 5 werkdagen zou duren en ik graag dit weekend wou plaatsen hebben we telefonisch besloten dat ik het kwam op halen. Dit was dinsdag en vrijdag zou ik het ophalen. Vrijdag ochtend nog netjes gebeld en ja hoor het stond klaar in het magazijn. Dus ik daarheen. Een dik uur rijden is mijn bestelling zogezegd kwijt. Daar een uur gestaan en toen zonder hekken weer terug naar huis. Meneer begreep het niet en zou mij gaan terug bellen smiddags. Om half 5 zelf maar gebeld 20 min in de wachtrij maar niemand nam op. Ik vind dit echt zo onbeschoft. Nog steeds niet wetende waar me bestelling is en wat voor oplossing er gaat komen .

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website, goede bereikbaarheid en behulpzaam personeel.

Bij zelf ophalen gelijk de volgende dag leverbaar? In een mail die na 4 dagen kwam stond ophalen alleen op woensdag en vrijdag.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Nadat we geconstateerd hadden dat er 3 treden uit onze traprenovatie set beschadigd waren hebben we contact opgenomen met de klantenservice. Hier werden we heel vriendelijk te woord gestaan. De medewerker vroeg ons om een email te versturen incl. foto's van de beschadigde planken. Ongeveer een week later werden geheel kosteloos 3 nieuwe planken op ons huisadres afgeleverd! Top service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

best bewaarde geheim van Vianen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel mooie en kwalitatief goede artikelen. Artikel is net zo mooi als op afbeelding.

Langere levertijd dan stond aangegeven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Doet wat ik niet verwacht had na zoveel negatieve reacties. Geen klachten dik tevreden

Verander de levertijden op de website of lever iets sneller. Ik had geen haast maar er stond leveren in 2 tot 8 dagen het werden er 14

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bestelling komt op vrijdag binnen bij honing, maar wordt vervolgens pas de vrijdag erop bij ons afgeleverd . Dat is niet van deze tijd dat daar een week overheen moet gaan. Dat traject moet sneller...

Pluspunten

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam Prijs is goed Bestel samples want kleur van website foto komt niet overeen

Vreselijke vervoersbedrijf Wat een onbeschofte boer had ik aan de lijn Om 1700 aangeven dat de volgende ochtend om half 8 zou eindelijk de levering komen Volgende ochtend om 8.45 nog niemand Weer gebeld en kreeg toen pas door dat het 12.00 zou worden, geen excuus moest niet zeuren Uiteindelijk om 14.00 aangeleverd en daar dus uiteindelijk een halve dag vrij voor moeten nemen en een aannemer die een halve dag niets heeft kunnen doen. Ik zou de persoon van jullie vervoerder op communicatie cursus sturen want zij brengen kwaliteit van jullie bedrijf naar beneden of maak een switch naar een andere vervoerder

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen