1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet

Ten eerste zou het 5 a 10 werkdagen duren. Is inmiddels 5 weken geworden. In die tijd 2 keer gebeld, dan pas werd er wat mee gedaan. Ik zou er niet over na willen denken als we niet hadden gebeld, hoe lang dat dan zou duren.... in die tijd zonder schutting gezeten. Eindelijk kregen wij een afleverdatum. Die dag kregen wij een tijd van 3 tot 5 me werk voor afgemeld, kijk ik weer op de site staat er een andere tijd. Tsja ik moet ook gewoon me boodschappen doen. Word ik chagerijnig opgebeld, ik heb nog netjes een brief neergehangen. Ik heb gezegd dat dit in de achtertuin neergezet kan worden. Zegt die dat hij daar niet kan komen, waarschijnlijk niet eens de moeite gedaan want je kan daar prima komen. Naja dan in de voortuin. Kom ik thuis staat het op het grasveldje ervoor?! Hellemaal lopen sjouwen. Erg slecht, ga hier Hellemaal niks meer bestellen en raad dit zeker niemand aan. Wat is dit erg, zo behandel je een klant niet !!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zouden wel wat soepeler mogen zijn wat betreft korting geven. In 1 jaar tijd 3200 euro besteed en nu wil ik weer een bestelling doen van bijna 2000, maar meer korting dan de 5% die je krijgt als je je aanmeld voor de nieuwsbrief wilde homing xl mij niet geven. Jammer dat ze een klant die al 3200 euro heeft besteed en nu 2000 wil besteden niet wat meer tegemoed willen komen. Weinig blijk van waardering dat je als trouwe klant weer hen heb uitgezocht voor je bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verzendkosten zijn laag.

De houten palen die ik besteld heb, voldeden niet geheel aan mijn verwachting. Zo zitten er krassen op de palen, is de onderkant niet helemaal gaaf en zaten er nieten in het hout.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correcte info

Tips voor die het zelvers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik bestelde het aanbevolen hang en sluitwerk bij de tuinpoort die ik bestelde maar deze pakket was eigenlijk helemaal niet geschikt hiervoor! Met veel kunst en vliegwerk hebben wij het geschikt gemaakt en dat kon alleen omdat mijn klusjes man erg handig is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Price/quality ratio very good Low prices Good contact with customer service

Last year by order above €750 the transport was gratis - now not any more, and for the order (in my case €1500) you have to pay €50 extra sending costs. And then you have to wait almost 2 weeks to have your items at home. Besides some of the product I ordered and payed were not on stock - however they offered me another product in this same price- it didn't really match to the rest.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

netjes op tijd bezorgd goed geholpen in de winkel denk ook een goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Orders bewaken ivm levertijden,klant moet zelf naar acht dagen bellen en dan weten zij niet wat er met de bestelling is . Er wordt niet terug gebeld.Dan na acht dagen weer zelf gebeld en dan worden er stappen onder nomen,Spullen zelf opgehaald en dan staat het personeel te kijken wat kom je doen.Weinig klant vriendelijkheid.!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

levering duurde erg lang. Na dat ik gebeld had werd er aangegeven dat het materiaal bij de transporteur lag en dat ik hen moest bellen. Gedaan en toen bleek dat ze van niets wisten. Transporteur belde en mailde mij dat het materiaal over enige dagen bij hun zou zijn en dat zij mij dan op de hoogte zouden brengen waneer ze het zouden brengen. Na een paar dagen weer gebeld was er nog niet maar was wel onderweg naar hen. Daarna snel geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit

Levertijden naar belgie beter afstemmen en naleven of jeis gedazn let leveren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Snelle actie nadat er een gedeelte van de bestelling niet geleverd was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Wellicht voor de volgende aankoop een kortingscode aanbieden om klanten te blijven binden aan het bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede overzichtelijke site

Levertijden niet altijd haalbaar: wees hierover duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb 19 composiet vlonderplanken besteld waarvan er vier beschadigd zijn bezorgd schandalig dus de bezorging moet veel netter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

Ik wacht nog steeds op een afhandeling van mijn klacht. Er werd gezegd dat Elefhant mijn klacht had afgehandeld en dat ik het product thuis gestuurd zou krijgen, maar dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd???

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering .en zeer goede prijs kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers

Zeer slechte communicatie over levering, meubelen zouden geleverd worden in week 11 nog niks ontvangen en zelf in week 12 moeten bellen waar de meubels blijven

Stuartweg 4 C

4131 NJ Vianen