Pluspunten
vriendelijke mensen goed geholpen er moest nog iets veranderd worden aan n deur was snel geregeld vandaag deuren binnen gehad netjes afgeleverd
Pluspunten
Goede communicatie, netjes geholpen, mooi product.
VerbeterpuntenHeb bij levering een 4 gegeven. Ik woon namelijk in een normale straat met parkeerplaatsen voor de deur. Toch stond de chauffeur met een palletwagen en een pallet van 5 meter breed overdwars op de straat. Hij heeft het aan het einde van de straat neergelegd op de stoep. Dit betekende dat ik een paar 100 KG vloerdelen van 25 x 500 in mijn eentje heb moeten verplaatsen. Had weinig keus hierin.
Pluspunten
Klacht wordt met tevredenheid verholpen
Pluspunten
Te snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
bellen als ze in de buurt zijn
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs kwaliteit vehouding
Pluspunten
Goede en snelle levering. Bij een grote bestelling wordt er meegedacht. Ga zo door.
Pluspunten
Na garantieklacht zeer professioneel opgepakt en uiteindelijk opgelost.
Pluspunten
Verkoop via internet en een toch een showroom om de spullen te bekijken.
Pluspunten
- Duidelijke website - Grote collectie vlonderplanken - Scherpe prijzen
Pluspunten
Snelheid en hulpvaardige chauffeurs
Pluspunten
Goeie service en snelle levering
Pluspunten
makkelijk zoeken, extra informatie over benodigdheden werd gebeld over maken afspraak levering
Verbeterpuntenniet duidelijk hoeveel lijm er voor ene trap nodig is: 1 tube bleek te weinig: zou handig zijn te weten wat er dan nodig is. Levering was in voetgangersgebied met tijdvenster, was niet mogelijk tijdvenster van levering daarop af te stemmen
Pluspunten
Mooi materiaal
VerbeterpuntenAls er een probleem is , ern correct antwoord geven aan de klant!
Pluspunten
Ondanks enkele tegenvallers, toch een plezierige afhandeling. Prima!
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Verbeterpunten12 à 14 dagen leveren zou iets sneller moeten
Pluspunten
De artikelen kunnen snel verzonden worden. De vlonderplanken zijn erg mooi!
VerbeterpuntenAls er een klacht ingediend wordt, neem deze dan serieus. Nog 100 schroeven van hetzelfde soort aanbieden terwijl letterlijk elke schroef afbreekt heeft geen zin. Tijdens de levering waren 3 hoeklijsten kapot gegaan, dit leken ze heel netjes op te lossen. Maar als je met een serviceorder dan weer een kapotte hoeklijst krijgt, schiet je nog niet veel op...