Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Klant vriendelijk
Fijn te lezen, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
behulpzaam, kennis, vriendelijk
En zo willen wij ook iedereen van dienst zijn. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenHoge bezorgkosten
Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard vermelden wij de verzendkosten op onze website, aan u de keuze om dan te bestellen uiteraard. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit hout, snelle en goede communicatie en niet duur, zeker een aanrader.
De perfecte score! Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Dat zijn mooie cijfers, bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Nemen snel en adequaat contact op en dan niet alleen via de mail maar ook telefonisch
Verbeterpuntenlevertijd was te lang, twee weken na betaling, dit omdat het product niet op voorraad was.
Bedankt voor de beoordeling. Levering wat langer, uiteraard houden we je op de hoogte. Veel plezier met je composiet vlonder. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Aardige mensen goede service.
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Hele goeie ervaringen met homingXL. Heel klant vriendelijk, meedenkend en meewerkend.
Bedankt voor de beoordeling Ruud. Met al het douglas hout zal er een mooie aanbouw staan inmiddels. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Eerste maal, dat ik hier iets heb gekocht, maar wat ik gekregen heb, ziet er prima uit.
VerbeterpuntenToen het bankje werd bezorgd, werd ik beneden geroepen door de bezorgers. Ze hadden opgekregen, dat ze het in een benedenhuis moesten afleveren. Aangezien ik op 3 hoog woon en alleen ben, sloeg de schrik mij in de benen. Gelukkig hebben de heren het bankje boven gebracht. Bij de bestelling heb ik nergens moeten aangeven hoe hoog ik woon. Dit moet dus duidelijker worden aangegeven.
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, HomingXL
Tot 2 keer toe spillen beschadigd geleverd.
Vervelend dat dit tijdens het transport is gebeurd, extra zuur als het twee keer achter elkaar gebeurd. We hopen dat u met het resultaat van de vlonder uiteindelijk wel tevreden bent en kan genieten van uw terras. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt voor uw review. Cijfers om trots op te zijn. Met vriendelijke groet, HomingXL
Bedankt, veel plezier van met uw douglas hout. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Prima prijzen, kwaliteit van de geleverde schuttingdelen + palen was prima, snelle levering.
Geweldig, bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenVermelding van eventuele langere levertijd van bepaalde producten
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
betere kwaliteit leveren. juiste bestelnummers leveren.
Helaas was de oppottafel welke u heeft besteld niet meer leverbaar, het alternatief wat voor u paar centimeter te laag was hebben wij gecrediteerd. Jammer dat we u niet hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, HomingXL
Geachte; meld van tevoren als een produkt uit de handel is genomen Dat men retoer goederen niet verekend worden voor de volgende aankoop.
U heeft in april composiet vlonderplanken gekocht in de kleur zandbruin. Deze zijn toen verkocht als op = op artikel. Vervolgens wilt u deze in augustus nog nabestellen, echter zijn ze uitverkocht. Gelukkig hebben we u nog kunnen helpen met teak planken welke wat betreft kleur het beste passen bij de reeds gekochte planken. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Bij telefonisch contact zeer goed te woord gestaan!
Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
Prijs en keus
Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, HomingXL
Pluspunten
De bestelling werd zeer snel gele erd, binnen een dag.
Bedankt voor deze mooie cijfers. Met vriendelijke groet, HomingXL