Uitstekend, makkelijk bestellen en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht en eenvoudig te bestellen. Zeer snelle levering.

top

top

Snel

Top7

Goed bereikbaar, klantgericht. Mijn product was niet compleet, binnen 24 uur het juiste product. Zeer te spreken over de service!

Ik had een set koekenpannen besteld, 1 pan was beschadigd. Na mailcontact met de klantenservice volgende dag nieuwe pan al in huis. Top! Snel antwoord, snelle service en goede communicatie!

Correcte en snelle levering

Heerlijk Moka koffie !!! Ben er blij mee

Super service,

Een van mijn beste ervaringen met een webshop ooit. Ik kreeg een product wat beschadigt was, waarschijnlijk gebeurd tijdens de reis van A naar B. Gebeld en er kon een nieuw product besteld worden, uiteindelijk heb ik het product toch kunnen repareren met wat lijm en in gebruik kunnen nemen. Zonder vragen kreeg ik een korting van messenshop teruggestort op mijn rekening. Klantenservice is goed bereikbaar en denkt graag mee.

Mooi vorm gegeven , blij met de Bialetti en hoop dat het zo blijft .

Zoals boven geschreven

Alles naar tevredenheid, product en service

Uitstekende producten, snelle levering dus alles naar wens

geweldig

Duidelijke site fijne producten snelle levering en daarbij goed verpakt

Ondanks de Kerstperiode, besteld en een dag later al geleverd!

Het toestel sluit perfect aan bij mijn wensen en verwachtingen. Degelijke kwaliteit, mooi design, en heerlijke koffie.

Fantastisch en kwalitatief perfect

De enige echte!

nette behandeling. correcte afhandeling.

snelle afhandeling en aflevering zoas afgesproken.

Prima snel en netjes

Mes en hoes werden snel en keurig geleverd.

Snelle levering ondanks de feestdagen!

Snelle levering ondanks de feestdagen! Top!

Zoals verwacht , ennn gekregen

Zoals boven aangegeven

Keurig op tijd en bezorgd

Alles uitstekend

Werd zeer vriendelijk tewoordt gestaan aan de telefoon stel ik zeer opprijs ondanks de sinterklaas drukte was dit de snelste levering ooit.Reperatie set voor victorinox zakmes besteld mijn mes 30 jaar oud ziet er weer uit als nieuw top bedrijf.gr.peter.

Gewoon prima, zoals het ook hoort

Zie boven

Snel, correct en goede communicatie

Voor ons onbekende webshop, goed gekeken naar de betrouwbaarheid. Het had niet beter uit kunnen pakken. Zeer aan te bevelen.

Mooie thee kopjes + warmhouder

Stevig materiaal, waar je een theepot van 1 liter erop kan zetten.

PRACHTIG APPARAAT

Heerlijke warme koffie uit een prachtige design koffieapparaat. Zo hoort koffie te smaken.

Uitstekende Theepot prima kwaliteit

De thee blijft goed warm

Bruggestraat 18

3841 CP Harderwijk