Combi set van de forced slagersmes + lederen hoes besteld. Levertijd mes 3 weken, de hoes de volgende dag. Tot mijn verbazing werd zowel hoes als mes de volgende dag geleverd. Alles keurig verpakt en net geleverd. Prima service en levering! Wel zou er beter en adequaat op de chat functie gelet moeten worden. Na 2x contact, helaas geen reactie.

Correcte en super snelle levering

Ik bestelde ik volle eindejaarsperiode en toch werd mijn bestellig de volgende dag geleverd. Super!

Fijn bedrijf met prima service

Perfect vriendelijk personeel en goede en snelle service.

snelle levering, scherpe prijs

Ondanks de drukke tijd rondom Kerst snel geleverd. Scherp scheermes voor scherpe prijs!

Makkelijke site. Snel geleverd

Makkelijke site. Snelle levering. Ik had ondanks alles netjes aankwam het mes in een harde verpakking verwacht ipv een dubbeltjes envelop. Misschien heeft dit ook te maken met dat het door de brievenbus moet passen.

Goede kwaliteit en optijd geleverd

Een aantal Victorinox messen besteld. Bestellen gaat snel en makkelijk en de levering (ondanks de drukte bij de post) heel vlot.

Spelletje levering, uitstekend product

X

Snelle levering en lage prijzen. Even moeten zoeken om het gewenste product te vinden. Categorisatie op merk en lijn kan beter.

Netjes en snel

Netjes verpakt en was snel hier, met hoe druk PostNL het heeft op dit moment. Aanrader!

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

makkelijk besteld, snelle levering

snelle levering, zeker met drukte voor kerstdagen.

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Mooie messen tegen goede prijs. Snel verstuurd... alleen jammer dat PostNL een pakket 7 dagen op het depot laat liggen.... dus nog steeds niet binnen...

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Goed kwaliteit

Alles naar behoren

Snel, veilig en concurrerende prijzen

Zelfs in deze drukke periode werd mijn bestelling binnen twee dagen geleverd. De prijzen bij Messenshop waren concurrerend. Erg prettig vond ik de mogelijkheid om pas achteraf, na levering te betalen. Dat gaf me een veilig gevoel. Het hele proces ging dus erg soepel.

Fantastische messen, snel geleverd

Deze messen snijden werkelijk fantastisch, zeker niet alleen voor tomaten. Bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: voor dat bedrag krijg je ze nergens!

Perfecte afhandeling!

Knap!

Een snelle en betere bediening bestaat er niet alles vlot en snel verlopen een voorbeeld voor vele andere

Top ervaring! Niets negatiefs te melden!

Prachtige doeltreffende messen besteld, levering keurig en op tijd, messen perfect verpakt en exact wat ik besteld heb. Kortom, Top!

Top service, snelle levering

mooie scherpe messen.

vond het mooie scherpe mensen waar je mooi het vlees en brood mee kan snijden.

Goede, snelle aflevering en netjes verpakt

De levering van het pakje was iets later dan gepland, omdat de adressticker beschadigt was. Geen probleem, ik had het ruim op tijd besteld. De verpakking was super netjes en duurzaam. Tevreden met het product.

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooi product!

Snelle levering, duidelijke communicatie, mooi product!

Geweldig!!!!!

Duidelijke website en super snelle levering!! Zeer tevreden!!

Bruggestraat 18

3841 CP Harderwijk