Goeie spullen, goeie service

Snelle en goede service. Met goede producten. Zo hoort het.

behulpzame medewerkers; gezellige sfeer.

x

Het mes kwam goed en veilig verpakt aan, alleen was de doos tijdens het vervoer, waarschijnlijk een gevolg van de immense drukte, gescheurd aan.

Goede levering,

Snelle levering, goed verpakt. Jammer dat je niet direct via de shop kan afrekenen.

Gewoon zoals goede service moet zijn.

Goede website met vlotte afhandeling en snelle levering.

Goede omschrijving van product en directe levering

Kwalitatief goed product, mooie omschrijving van de producten en juiste levering en snelle levering.

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Heb op de site snel kunnen vinden wat ik zocht. Omschrijving van het product en de prijs was prima. Na een dag had ik mijn bestelling al in huis. Ik ben heel tevreden met deze shop.

Top geregeld!

Bestelling op tijd geleverd en de communicatie via de mail is top!

vlotte afhandeling van bestelling

zowel bestelling, betaling, inpakwijze en bezorging zijn vlot verlopen. Ondanks de toch wel drukke periode.

Super snel en goed product

Lekker snel geleverd!

Prima webshop. Mooie spullen, goede prijzen

Messenshop.nl is een prima zaak. Mooi assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Helemaal top

Messenshop.nl communiceert goed, heeft een ruim aanbod en levert snel en degelijk. Helemaal top dus!

Snel en makkelijk online bestellen.

Ik heb een Victorinox messenset besteld, en het gaan gewoon heel makkelijk online. Het pakketje werd binnen twee dagen geleverd. Ik ben er heel blij mee.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Ik had een hoes nodig voor mijn forged Butcher knife. Deze had ik snel gevonden en besteld. Met een paar dagen was hij binnen.

past niet:(

ik heb een 45 mn pincet voor mijn huntsman zakmes gehaald maar wanneer ik hem er in stopt komt hij er niet meer uit omdat het ‘handvat’ van de pincet te ver afgewerkt is:(

goede kwaliteit en goed prijs. Snelle levering. super

Snelle levering en de schaar voldoet prima

snelle verzending en goede verpakking, niks om aan te merken!

Accuraat

Duidelijke webshop, met goede prijsstelling en snelle levering. Je komt er terug.

Zoals het hoort.

Fraaie set van Sabatier om 23.15 uur besteld en volgens de toezegging ook daadwerkelijk de volgende dag al ontvangen. De messenset was al de goedkoopste die ik kon vinden en qua verzendinformatie kan de messenshop gelijk worden gesteld met de grote webshops. Perfect, zo wil je het graag hebben!!

heel veel keuze en snelle levering

zeer positieve ervaring

Snel, accuraat, heldere procedure, goede kwaliteit.

Super scherp

De messen die ik gekocht heb zijn superscherp in gebruik. Dit is een aanrader.

Prijs en kwaliteit goed!

De volgende dag bestelling ontvangen!

Na wat problemen bij de bestelling, mij fout, werd er voortvarend naar een oplossing gezocht. Nu een prachtmes aan mijn collectie toegevoegd.

Bruggestraat 18

3841 CP Harderwijk