Veel service!

Alles duidelijk en snel verzonden.

Snelle levering van mooie schaar.

Overzichtelijke website met mooie messen en scharen.

Hele goede ervaring!

Hele goede ervaring met Messenshop.nl. Na ontvangst van bestelling had ik nog enkele vragen over het product. Deze zijn adequaat opgepakt en naar volle tevredenheid beantwoord. Châpeau!

Buitengewone service!

Hulde! Bij Messenshop bestelde ik een zakmesje waarover de site 1-2 weken levertijd vermeldde. Bijna 2 weken nadat ik mijn bestelling deed, belde Samantha van Messenshop mij met de mededeling dat levering uiterst twijfelachtig was (limited edition). Spontaan adviseerde Messenshop mij bij de concurrenten te kijken. Dat had ik echter al eerder gedaan, tevergeefs. Ik bestelde daarom bij Messenshop een goedkoper zakmesje, waarmee de waarde van mijn bestelling daalde tot onder de grens van gratis verzending. Toch ontving ik deze nieuwe bestelling geleverd zonder verzendkosten en met nog eens 10% korting op mijn zakmesje.

Super snel aangekomen.Super service!!!!

Echt top product zoals verwacht

Top ervaring indien nodig bestel ik steeds bij jullie

Goeie scherpe messen

Goeie messen

Snel, duidelijk, correcte prijs!

Aanrader!

Snelle levering goed product

Degelijk mes

Betrouwbare leverancier

Messenshop.nl is een betrouwbare leverancier en heeft concurrerende prijzen. Product is, zoals was aangegeven, de dag na de bestelling geleverd.

Goed assortiment, nette prijzen, snelle levering, originele producten. Echt een aanrader.

Snel en correct

Eerste levering was niet correct. Contact gehad met de klantenservice en zij deden hun best om alles op tijd en correct te leveren! Tweede zending was op tijd en de retourzending werdt snel terug betaald. Fijne, behulpzame mensen op de klantenservice. Contact gehad via mail en de telefoon.

Ondanks de problemen van Post.nl Is het uitstekend opgelost.

Makkelijk en snel. Top service.

Zeer snelle verzending en makkelijk gevonden wat je nodig hebt.

Snel, correct en prima product.

Gemakkelijke bestelling en betaling. Snelle verzending en ontvangst. Product goed.

snelle levering en perfecte beschermde verpakking

Voldoet aan verwachtingen

Prijs kwaliteit is prima te noemen.

Goede levering volgens afspraak.

Door een fout van mij was de betaling niet correct gedaan. Bij navraag kwam ik daar achter. Dit was snel hersteld en de bestelling kwam vervolgens in overeenstemming met de afspraak.

Ik word blij van deze shop. Goed assortiment, prima filtermogelijkheden, soepel bestelproces, top. Retourneren heb ik nog niet getest dus daar kan ik niet over oordelen.

Duidelijke en overzichtelijke website. Producten ook op voorraad en snelle levering

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Deze messen van Amefa had ik al in mijn bezit maar miste er een aantal. Gelukkig hadden jullie deze nog op voorraad en kon ik ze aanvullen. Ik ben tevreden over de kwaliteit en eenvoud in vormgeving.

Zeer snelle correcte levering

Prima aankoop. Snel, correct. Goede prijs/kwaliteit.

Duidelijk assortiment met goede informatie gevolgd door makkelijk bestellen en zeer snelle levering.

Graag mijn mailadres niet plaatsen op jullie website

Prima service en snelle levering

Prima service, snelle levering. Product zoals omschreven. Communicatie en updates over levering dik in orde.

Bruggestraat 18

3841 CP Harderwijk