1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Snel opgestuurd, goed verpakt.
VerbeterpuntenIk had een vijf sterren telefoon besteld. Toch was het usb deurtje stuk en dus was de telefoon niet waterdicht. Voor een waterdichte telefoon is dat dus een defecte telefoon.
Dus gemeld aan het bedrijf, en hun oplossing: "Laat het maar ergens repareren en dan geven wij €15 korting". Ik ging daar niet mee accoord. Dus wil ik de telefoon terug sturen. Vervolgens begint er een uitermate ingewikkelde proceduren waarbij er mailtjes heen en weer worden gestuurd. En of ik niet liever een vervangende telfoon wil? Nee daar is het nu te laat voor. Dus stuur maar terug dan. Had dat dan gelijk gezegt.
En dan krijg ik dit berichtje:"We hebben uw toestel in goede orde ontvangen. We gaan het toestel testen en als alles in orde is dan zenden wij u als afronding nog een email met daarin een link voor betaling van de servicekosten voor 'betaling na ontvangst'."
Service kosten?!?? Toen sloegen bij mij de stoppen door en heb ik ze de artikelen van het Europees recht van retour toegezonden. Iets waaraan zijn onvoldoende voldoen, nu ik het heb gelezen. Dus eigenlijk heeft iedereen 12 maanden recht van retour bij deze winkel.
Vervolgens krijg ik een email dat ze een foutje hebben gemaakt en dat het bedrag terug overgemaakt is.
Vandaag krijg ik een rekening voor het gehele bedrag waarbij alle getallen positief zijn, dus alsof ik ze nog moet betalen.
Als je erg graag duizelig wilt worden koop dan vooral hier.
Doe wat aan jullie interne communicatie! En ook aan de externe communicatie.