Leuke tweedehands spulletjes, mijn Kids zijn er gek op en mee. Goede service en snelle levering.
Snel en netjes alles goed geregeld en het apparaat is ook netjes en werkt goed
Goede selectie, makkelijk te bestellen en betalen, mijn bestelling snel in huis. Toppie!
Producten kwamen snel aan. Goed verpakt en beschermt. Producten in goede staat. Precies zoals beschreven op de website. Prijs ook goed voor wat je krijgt
De bestellingen worden snel bezorgd en de service is gewoon goed
Tsja, valt niks negatiefs op te merken eigenlijk. Alles geleverd, snel, Wii ziet er nog strak uit (zgan) en mijn kinderen vallen me niet meer lastig, want die zijn alleen nog maar aan het gamen. Wat wil een mens nog meer?
Snel verzonden, en de Skylanders werken uitstekend
Snelle levering en alles was schoon. Echt een aanrader.
Het is gemakkelijk zoeken op de website. Bij vragen is het personeel uitermate behulpzaam en vriendelijk. De levering is door GooHoo goed geregeld en als het niet goed gaat komt dat door het bezorgbedrijf waar GooHoo niets aan kan doen. Bij problemen wordt alles keurig netjes opgelost. Ik doe altijd vol vertrouwen een aankoop bij GooHoo
Voor mijn zoontje verjaardag kocht ik een specifieke Skylander die hij heel graag wilde hebben. Ondanks de vermelding werkt hij echter niet op de Xbox....een domper op de feestvreugde...
Beste Petra, Vervelend om te lezen dat het poppetje niet naar behoren werkt. Wij zijn dit voor je nagegaan en zien inderdaad dat de betreffende Skylander alleen werkt op Nintendo systemen. Dus de Nintendo Wii en Wii U. Inderdaad niet op de Xbox zoals op onze site stond. Onze excuses hiervoor! De klantenservice zal contact met je opnemen om dit probleem voor je op te lossen en wellicht je blij te maken met een andere Skylander. Wij zien je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, GooHoo
Heel fijn bedrijf om spullen te kopen, goede kwaliteit en een snelle levering.
3 spelletjes besteld voor weinig geld, 2 dagen na bestellen binnen via de post en werken alle 3 prima, ben zeker tevreden!
Goede ervaring. Overzichtelijke site, goed product en snelle levering.
Alot to choose from ( games for wii) Always good quality Always quick delivery Ordering only from this company, keeps me always satisfied
ik heb al vaker hier besteld en altijd alles keurig en op tijd geleverd. Op de spullen zijn tiptop in orde. Zeker een aanrader!
Snelle reactie alles netjes aangeleverd. Super positief!
Prima bedrijf. De belofte wordt waargemaakt.
Alles ziet er netjes uit en je hebt het snel in huis. Werkt allemaal prima!
Vind jullie een top online winkel. Goede prijzen, snelle levering en een super service. Heel erg tevreden. Ga zo door.
We zijn er heel blij mee. voor een mooie prijs en nette Wii gekocht werkt goed en snel geleverd.
Spijtig mijn bestelling terug moeten sturen daar de controllers niet op onze wii werkte. Wel super service
Dik tevreden! Al meerdere malen iets besteld. Verloopt altijd vlot. De spullen zien er altijd keurig netjes uit.
De titel zegt het al. Snel, top verpakt en exact gekregen wat ik besteld. Kan niet beter.
De Sims pets 2 is erg vermakelijk spel, de conditie van de CD is erg goed en dat voor deze lage prijzen echt aanrader !