Leuke en kwalitatieve producten + een snelle en goede service

Ik heb inmiddels meerdere keren een bestelling gedaan bij verschillende webshops van Goohoo (waaronder wiigames.info) en kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. De webshops bevatten een groot scala aan producten en deze ontvang je na het plaatsen van een bestelling snel en op een goed verzorgde manier thuis. Wanneer iets onverhoopt toch niet goed functioneert of wanneer je vragen hebt, wordt je bij de klantenservice zeer vriendelijk te woord gestaan en ervaar je direct een klantgerichte dienstverlening. Kortom, ik ben als klant helemaal tevreden!

Goede levering

Goede kwaliteit producten

Redelijk snelle levering.

Ik had twee dingen besteld. Het ene kwam in 2 dagen en het andere na 2 weken.

Goede kwaliteit keurige helpdesk

In 1 woord prima

snel en goed geleverd

Het spel was op tijd en in goede staat. Ik heb hier nu een keer of 3, 4 besteld en ben steeds tevreden.

Snel en goed

Wij hebben fifa11 gekocht via de site. Kwam heel snel een mijn zoon van 8 vindt het super! Prijs was heel goed!

goede site

een hele goede site met veel producten die makkelijk te vinden zijn, prijs is zeer scherp, snelle levering.. dus prima

Wii sports

Mijn CD van wii sports werkt niet naar behoren.wij kunnen niet golfen. Dus niet tevreden

prima webshop

• Nazorg / Garantie

Snel ontvangen, goed materiaal.

Kabels ontvangen om een oude wii weer aan te kunnen sluiten. Materiaal was niet te duur, levering snel, ziet eruit als nieuw en werkt perfect!

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en de spellen werken prima, alleen de bestelde nunchuck werkt dus niet en moet retour.

Geweldige webshop

Een hele goedkope webshop, die zich houdt aan wat er op de website staat. Bijvoorbeeld binnen 1 werkdag geleverd is hier dus ook binnen 1 werkdag in huis. Ik heb 1 keer een bestelling gedaan waarbij een product niet leverbaar was, maar dan sturen ze je een mail en geven ze je het geld terug. Fijn om hier producten te kunnen bestellen.

Tevreden

Snelle levering. Duidelijke info m.b.t. bestelling / levering. Goed bevallen.

Duidelijke site snelle levering

Zeer positief en nette prijs.

Super bedrijf

Zeer snelle levering altijd netjes geholpen alleen de bezorging via D.H.L.laat veel de wensen over bellen niet aan als je thuis ben proppen het mee gewild door de brievenbus met als gevolg beschadigingen aan je bestelling mijn advies stop met D.H.L bezorging

Goed en netjes

Goede snelle levering plaatjes komen overeen met de levering, alles werkt naar toebehoren

Superservice en oplettende mensen

Bestelde via de site en had noet door dat ik een poppetje dubbel had, ik werd keurig gebeld! Ze hadden het aangepast voor mij. Ik blij en me kleine man nog blijer. Tweede bestelling super snelle levering en een extra skylander. Helemaal top!

• Nazorg / Garantie

What you is what you get on the right time!

Hetgene ik besteld had... was precies zoals op de site omschreven stond en ook netjes op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Dus ja...in 1 woord... PERFECT

Topproduct!

Bestelling was snel geleverd en de wii werkt weer als vanouds, super!

• Nazorg / Garantie

Het tweede hands Wii board werkt prima!

De bestelling en afhandeling daarvan verliepen prima.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Skylander was in prima staat en snel geleverd.

• Nazorg / Garantie

Het is een geweldige site en je word heel goed geholpen/ oplossingsgericht als er iets mis gaat. Tot de volgende bestelling.

Tevreden

Netjes geleverd