In 1 woord super!

Eigenlijk 2x moeten bestellen toch nog even gebeld en de extra producten werden toegevoegd was geen enkel probleem. Zelfs een product gratis gekregen een 2e wii stuurtje. Volgende keer bestellen wij zeker weer !

• Nazorg / Garantie

Zeer slecht werken niet en bijna niet

Zeer slechte kastjes 1 tje werkt helemaal niet en de andere af en toe als hij zin heeft. Al van alles geprobeerd maar doet het niet

• Snelheid / Levertijd N.v.t.
  • Nazorg / Garantie N.v.t.

Kwalitatief goede Wii-controller voor gunstige prijs

Als aanvulling op mijn Wii spelcomputer een extra (tweedehands) wii-mote met motion plus aangeschaft. Kwalitatief goede kwaliteit, amper gebruikerssporen en voor een gunstige prijs. Controller is ook snel geleverd, zodat er meteen met 3 personen gespeeld kon worden.

Snelle levering goede prijzen

Fijn bedrijf, veel keuze, goede prijzen, snelle levering

• Nazorg / Garantie

Goed voor nu maar kan beter.

Ik had een gamecube controller besteld en het kwam aan zoals beloofd. De controller was in zeer slechte staat. Bekrast, Z trigger werkt nauwelijks, linker stick drift en opmerkelijke beschadiging. Ik belde om het te retourneren. Ik vertelde een persoon over de problemen met de conteoller en mij werd verteld dat ze me later terug zouden bellen. Ik ben nooit terug gebeld.

Snel geleverd prima product

Producten zijn keurig en snel geleverd,

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel ontvangen spel in goede staat!

İk ben zeer tevreden met mijn bestelling en fijn dat het zo snel geleverd word! De spel cd zag er super goed uit net als nieuw! Zeker een aanrader.

• Nazorg / Garantie

Goede producten en goede klantenservice

Twee keer een Wii besteld. De apparaten werken goed. Bij een was de bijgestelde hd adapter stuk maar dat werd goed gecompenseerd met een tegoedbon. Zeer tevreden.

• Nazorg / Garantie

Super snelle verzending en het spel ziet er nog erg goed uit!

Snel en cheap!

Snelle levering en alles goedkopet dan marktplaats😬

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snel geleverd, in goede staat en werkt perfecr

Alleen maar positieve ervaringen

• Nazorg / Garantie

Voor weinig geld super goede kwaliteit en service. Spellekes werken super goed.

Controllers werken NIET al na 4 mnd

Ik heb 2 controllers aangeschaft zwarte Vervokgens nu 4 maanden later werken beiden allebei gewoon ploep NIET Ook na 80x batterij wissel etc niks 1 maakt een zoemend geluid De ander is uberhaupt nog nooit gebruikt. Hoe telleurstellend voor een kind dat denkt eej ik kan gamen en ze werken niet?? Hoop op een oplossing want dit is niet leuk!

• Nazorg / Garantie

Snelle levering en top game

Thanks voor de snelle levering en de goede service!!

• Nazorg / Garantie

Snelle reactie en goede service

Ik had een 2e hands spel gekocht wat op level 4 vastliep. Zonder gedoe kreeg ik een nieuw 2e hands spel die wel werkt. Top!

• Nazorg / Garantie

Snelle levering nu al een paar artikkelen besteld voor de wii en alles werkt en doet naar behoren echt top!

prima service

Geleverde materiaal was prima en werkt goed

Helft werkte niet

Ik kreeg een niet werkende wii controller en twee kapotte nukchucks...

• Nazorg / Garantie

Ik krijg mijn bestelling altijd snel geleverd de producten zien keurig en netjes uit

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Goede service, snelle levering. Communicatief sterk.

Leuke prijzen en goede communicatie. Reageren snel en effectief. Nog nooit zo'n goede communicatie meegemaakt eigenlijk, meestal moet je dagen wachten voordat je een reactie krijg. Alles werkt naar behoren. Zoniet, dan is er altijd een passende oplossing.

• Nazorg / Garantie

Mijn neefje was superblij met zijn skylander poppetjes en ging er gelijk zijn spel mee spelen

• Nazorg / Garantie

Snelle levering, product goed verpakt en in goede staat!

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Uitstekende gameinfo, snelle levering. Alleen maar positief.

• Nazorg / Garantie N.v.t.

Snelle levering en een goed werkend product.

Snelle levering, goede service

Spellen apart verstuurd als brievenbuspakje. Poppetjes en portals keurig omringd door bubbelplastic. Gratis beschadigde extra poppetje doet het zelfs gewoon! Geen op- of aanmerkingen, alles prima in orde.

Kerkenbos 1301

6546 BG Veghel