Pluspunten
Geweldige serves! Ook buiten garantie tijd!!
VerbeterpuntenEcht super top! Ik kan geen verbeter punten bedenken en ook geen tips! Communicatie is super!
Pluspunten
VerbeterpuntenIk wist niet dat de producten die ik had gekocht tweedehands waren.
Beste Sam, De controller die u heeft besteld is nieuw. Beide games zijn inderdaad tweedehands. Hier zou u verder in het gebruik niets van moeten merken. Mocht u niet tevreden zijn en toch niet prettig vinden dat de games tweedehands zijn dan kunt u nog gebruik maken van uw zichttermijn en de producten aan ons retourneren. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Snel en zonder problemen geleverd.
Pluspunten
Scherpe prijs. Goede items. Snelle levering. Duidelijke website.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Het was een dag later al binnen, alles netjes verpakt Games zagen er goed uit en de prijzen zijn goedkoop
VerbeterpuntenIk begrijp dat de games tweedehands zijn, maar als het beschrijvingsboekje bijna uit elkaar valt stuur er dan geen mee Verder super tevreden
Pluspunten
Snelle levering, hulp bij een probleem
VerbeterpuntenDie gekke prijzen vind ik toch niet altijd leuk! :(
Pluspunten
echt ik ben heel blij dat ik jullie gevonden heb . Die wii is een kado . en hij gaat perfect . Ze is er echt blij mee .
Verbeterpuntenals je zegt voor 16:30 u bestellen , pakje morgen geleverd . Dat heb ik zo niet ervaren . Ja had niet besteld voor 16:30u . maar dat ik de donderdag de wii bestel en maar de maandag krijg . Is een beetje heel lang .Ik dacht dat we nog de zaterdag gingen krijgen met DHL , Maar is de maandag toegekomen met B-Post .Heb de zaterdag naar julie gebeld en geen antwoord gekregen . Heb dan naar DHL gebeld . ook daar nam er niemand op de zaterdag . Heb dan naar jullie een mail gestuurd . en ook naar dhl . Want ze waren hier wel geweest de vrijdag met een ander pakje .Maar was niet thuis en gaf de code door aan DHL die op het kaartje stond .En kreeg pas dinsdag antwoord van die code kennen wij niet . Ik had bij een ander bedrijf een wolfbeeld besteld voor mijn man . en dat is dan eerst hier toegekomen met DHL . En toen is DHL de zaterdag terug gekeerd .En gaf ik bijna het verkeerde pakket af aan de jarige . In plaats van die wii was het dat beeld van die wolf . Ik heb het de maandag eerst wii gekregen en dinsdag het spelletje . EN had de donderdag wii besteld en vrijdag dat spelletje . En dacht zal wel zaterdag zijn dat DHL gaat komen met wii consoles . Dhl was hier maar met het ander pakket at ik zelf later verwachte . Nu alles is goed gekomen . en iedereen heeft haar/zijn kado en pakket gehad .
Beste Karlien, Vervelend om te horen dat uw bestelling langer duurde dan u had verwacht. De regel voor 16:30 besteld de volgende werkdag in huis geldt voornamelijk voor bestellingen die binnen Nederland worden verzonden. In sommige gevallen lukt het DHL om bestellingen binnen een dag in België te leveren maar dit is niet altijd zeker zo. Daarom geven wij aan dat levering naar België binnen 2 à 4 werkdagen geleverd wordt. Wij wensen u nog veel plezier met het pakket! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
Top! Producten zijn tweedehands, maar je merkt er niks van. Geen krassen op de cd's. Prima levering! Ik ben tevreden.
Pluspunten
Goede communicatie duidelijke omschrijving snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle service. Spel wat we besteld hebben doet het heel goed.
Pluspunten
Snelle levering en netjes met boekje
Pluspunten
Klacht goed afgehandeld.
VerbeterpuntenVerkeerde game geleverd; we kregen de porto van onze kant niet vergoed.
Pluspunten
Mooie prijzen, goede spullen, leuke acties.
VerbeterpuntenIets minder e-mail na het plaatsen van een bestelling mag.
Pluspunten
Goed werkend betaalproces
VerbeterpuntenWeinig betaalmethoden (Paypal of creditcard)
Pluspunten
Snelle (retour) levering en snelle reactie op mail
VerbeterpuntenEerst liep het spel continu vast daarom hebben we de disc opgestuurd. Maar nu doet hij het niet meer. hij blijft hangen bij het startscherm, we hebben dus helaas niks aan de service gehad.
Pluspunten
snelle afhandeling en levering.
Verbeterpuntengewoon lekker doorgaan zo.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenBetere kwaliteit leveren
Beste Melissa, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het product niet naar verwachting is. Onze klantenservice zal direct contact met u opnemen om te zien wat er scheelt en of u eventueel gebruik wenst te maken van uw zichttermijn. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, GooHoo
Pluspunten
De producten zijn top. Werken perfect, zoals gezegd. Fijn hoe de staat van iets wordt vermeld.
VerbeterpuntenIk kan eigenlijk niks bedenken op het moment. Good job.
Pluspunten
De wii remote die ik had besteld was goed ingepakt en zoals op de website staat goed schoongemaakt